LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    06. Siječanj 2020. 05:25

Leonie, ma naravno da moze biti svakakvih scenarija. Ali idemo biti pozitivni, razmisljati da ce sve biti ok i vodheni pozitivom tamisljati idealan porod 😬 Iako prvi nihe bio takav, ja se sad bas nadam takvom 🥰
    LUX svaki pregled platim 400kn. Unutra sam cca pola sata ak ne i duze. Prvo razgovaram s dokicom. Uvijek dodjem s nekim (zapisanim) pitanjima i onda malo pricamo. Pa onda ide pregled. Svaki put je bas jako detalhan. Sve gleda. Imam osjecaj da sam svaki put ko na anomaly scanu. Onda pise nalaz i jos mi savjetuje sto i kako dalje. Sa 12tt sam platila 800kn jer je 400 bio kombinirani. Sad cu kod svoje socijalne po doznake za bolovanje i uputnicu za OGTT, iako bi i to najradije privatno jer mi se ne sjedi bas u labosu 3 sata u sezoni gripe. Al sve cu jos vidjeti. Ako imas mogucnosti i dobrog privatnika u blizini, preporucam. Ipak ti se malo vise posvete i imaju bolje aparate. Zdravstvo nam je takvo kakvo je, nazalost, pa ako mislis da bi ti bilo bolje privatno, priusti si to 🙂

Rose1
    06. Siječanj 2020. 07:24

Zaraa

Lola, Rosepijem 2 litre vode snevno, nije tekucina, vjerojatno sta je Avokadorekla od antibiotika. Bas onako zuta ko sunce. Nikad mi nije takva bila.
    Ali malo sam guglala kaze da je to u trudnoci normalno da minja boju, ako potraje dulje od 2 dana da onda posjetim doktora.
    Sta se tice poroda, nemam izbora, KBC Split, ali lezala sam.na ginekologiji 3 puta, i postupak sam radila u bolnici i imam predivna iskustva sa doktorima i sestrama, a sad… mislim da je stvar srice koji doktor te potrefi, jel ima ih divnih ima ih mesara…. dosad sam imala srice heh.
    Ako nista stvarno je nase rodiliste opremljeno vrhunski i mislim da slobodno mogu rec da mozemo uz bok privatnim svjetskim klinikama. Sve je na nivou.

Istina, u trudnoci ce mijenja i boja i miris. Pa ko zns, moze biti i od antibiotika. Meni mokraca bude jako zuta od solgarovih vitakina. Sad pijem novalac

💙

Rose1
    06. Siječanj 2020. 07:27

Što se tiče poroda, ima svakakvih prica, sve je to individualno. Sad prijateljica rodila za15 min, moja mama obje trudnoce ful brzo. Neke prijateljice su se i namucile i bilo je svakakvih groznih iskustava, ali ja uopce ne mislim na to. 

💙

• LUX
    06. Siječanj 2020. 08:12

Okej, znaci prevagnuo je privatni gin haha .. jel ima netko preporuku za zagreb?

[link=https://lilypie.com][/link]

Dora4
    06. Siječanj 2020. 08:42

Dobro jutro curke  Nadam se da ste se naspavale, zelim vam lijep dan svima! 

Rose1
    06. Siječanj 2020. 08:45

LUX

Okej, znaci prevagnuo je privatni gin haha .. jel ima netko preporuku za zagreb?

Meni prijateljica isla u repromed i hvali, a druga u podobnik isto zadovoljna, tamo isla na ivf i sad joj vode trudnocu, ali znat ce ti vise cure iz Zg

💙

• anav05
    06. Siječanj 2020. 08:47

Dora4

Dobro jutro curkeNadam se da ste se naspavale, zelim vam lijep dan svima!

'jutro!
    Takodjer😉

• Bebac24
    06. Siječanj 2020. 08:56

Vrapcic123

Jao ja se tako bojim tih priča sa poroda 😮 Iz svake Zg bolnice sam čula svakojake priče… Al nekako imam dojam da je to sve dosta individualno, ovisi tko od osoblja radi u tom trenu…. Uf nadam se da će nam svim prisutnim ovdje sve dobro proći na porodu. Kad smo već kod poroda…. Žene koje ste rodile jel zaista to tako jako strašno ili…?

Ja sam rekla da lakse potrpim bol od poroda nego kad me zub boli 2-3 dana. 
    Boli, isto sam zadnja 4 sata bila na dripu ali mene drip nije bolio nista jace od mojih trudova cijelo popodne. Samo mi je pomogao da se otvorim do kraja. 
    Onog trena kad se mali rodio mene vise nista nije bolilo ❤️ znam da je bol za nesto sta traje cijeli zivot ❤️❤️

• Bebac24
    06. Siječanj 2020. 09:02

Nikita206

Ja isto nemam izbora za porod, OB Pula. Mogu se samo nadati da ću roditi kad se presele u novosagrađenu bolnicu 😁

Ali čujem u zadnje vrijeme lijepa iskustva za babice i doktore pa me nije jako strah.

Ja sam tamo prvog i sad cu drugog 🙂 isto se nadam da ce do 6 mj preseliti i radaonu u novu 🥰 ja sam imala super iskustvo, a sestre na odjelu rodilja su predivne bile. I skuzila sam da su dobre prema onima koje su normalne a one koje zahtjevaju nemoguce da ih bas ne dozivljavaju. 

• Bebac24
    06. Siječanj 2020. 09:04

Dora4

Dobro jutro curkeNadam se da ste se naspavale, zelim vam lijep dan svima!

Jutro 🙂 do 3 spavala ko beba od onda uzass. Oko 6 zaspala taman kad je muzu zvonio alarm 🙈 vec par dana kad se ponoci jednom probudim poslje nikako zaspat. A snovi su mu ajme meni. Uzas. Anerealni, nemoguci, umore me 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.