LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    05. Siječanj 2020. 18:59

Poz cure, da li itko vodi trudnoću privatno? 

[link=https://lilypie.com][/link]

Amelie 1
    05. Siječanj 2020. 19:15

Žuža zao mi je sto si imala lose iskustvo. A gle, iskreno mislim da ti je to tako za svaku bolnicu. Prije ces cuti nesto lose, nego dobro. A za Sisak su bas price grozne... od mesarenja do groznih sestara😅 

Zaraa
    05. Siječanj 2020. 20:01

Vecer curke, evo me i dalje sam ziva heh
    Sad mi je vec drugi dan anzibiotika, pijem 2x2 tako da sam vec 6 tableta popila, osjecam olaksanje, plus kupila sam inhalator i danas se dva puta inhalirala, priporodila se. 
    Jutros rigoleto, bas me iznenadio.
    Primjetila sam da mi je mokraca bas bas zuta? Jeli to sta za zabrinit se ili? 

💞girl💞

Žuža
    05. Siječanj 2020. 20:21

LUX

ja vodim privatno

• lola777
    05. Siječanj 2020. 20:31

LUX

Pozdrav,
    Ja idem privatno otprilike svako 1,5 mj.Vjerujem ja i svojoj dr.,ali dodatnu sigurnost mi daje ovaj dr kod kojeg idem.Ove vece preglede 3d i sl isto privatno.

Zara, probaj piti malo vise tekucine,mokraca zna biti tamna i od toga,neke hrane.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    05. Siječanj 2020. 20:34

Zaraa

Vecer curke, evo me i dalje sam ziva heh
    Sad mi je vec drugi dan anzibiotika, pijem 2x2 tako da sam vec 6 tableta popila, osjecam olaksanje, plus kupila sam inhalator i danas se dva puta inhalirala, priporodila se.
    Jutros rigoleto, bas me iznenadio.
    Primjetila sam da mi je mokraca bas bas zuta? Jeli to sta za zabrinit se ili?

Drago mi je da si bolje.
    Da, slazem se mozda premalo tekucine.

💙

Vrapčić123
    05. Siječanj 2020. 20:47

Jao ja se tako bojim tih priča sa poroda 😮 Iz svake Zg bolnice sam čula svakojake priče... Al nekako imam dojam da je to sve dosta individualno, ovisi tko od osoblja radi u tom trenu.... Uf nadam se da će nam svim prisutnim ovdje sve dobro proći na porodu. Kad smo već kod poroda.... Žene koje ste rodile jel zaista to tako jako strašno ili...? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lola777
    05. Siječanj 2020. 20:57

Vrapcic123

Jao ja se tako bojim tih priča sa poroda 😮 Iz svake Zg bolnice sam čula svakojake priče… Al nekako imam dojam da je to sve dosta individualno, ovisi tko od osoblja radi u tom trenu…. Uf nadam se da će nam svim prisutnim ovdje sve dobro proći na porodu. Kad smo već kod poroda…. Žene koje ste rodile jel zaista to tako jako strašno ili…?

Necu ti lagati,bolilo je jako,mozda mene jace jer su me spojili na drip,prvi porod,strah.Radjala 8 h. Sve to ima utjecaja.Ali dobijes neku snagu da sve izdrzis,a onog trena kad dobijes taj mali smotuljak cini ti se da mozes planinu pomaknuti.A opet neke moje prije su rodile za 2-3 sata.Sve je to individualno.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

05. Siječanj 2020. 20:58

Vrapcic123

Jao ja se tako bojim tih priča sa poroda 😮 Iz svake Zg bolnice sam čula svakojake priče… Al nekako imam dojam da je to sve dosta individualno, ovisi tko od osoblja radi u tom trenu…. Uf nadam se da će nam svim prisutnim ovdje sve dobro proći na porodu. Kad smo već kod poroda…. Žene koje ste rodile jel zaista to tako jako strašno ili…?

Ja sma rodila u Petrovoj ali jako brzo, bolno da jer sam imala trudove bez pauza, al eto ponavljam jako brzo i s lijepim iskustvom. Ne znam koliko sam vam mjerilo zbog brzine poroda

Nikita206
    05. Siječanj 2020. 21:08

Bok cure, danas cijeli dan baš osjetim jak pritisak u donjem dijelu trbuha, sličan osjećaj kao da mi je mjehur konstantno pun. A šetala sam dosta ujutro. Dal se trebam brinuti ili to ima veze sa širenjem maternice...? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.