Jutro curke!
Alisa sretno onda jos danas da odradis to pa si mirna, sigurno ce nalazi bit okej, meni cim je uzv rekao da je uredan mi je bilo lakse.. ♡
Ely juuupiii!!! Ti si bas dugo cekala pregled i drago mi je da je sve okej, kad ti je iduci? ♡
Eddie dobrodosla!
Tea mislim da je to dobar nalaz i da nemas razloga za brigu, jel imas onaj mali graf nacrtan? Na nalazu dolje lijevo, u bojama -zeleno/zuto/crveno? Ukoliko imas, na tom grafu je jedna mala crna debela crta kao da si flomasterom povukla liniju od par mm, tu crnu crticu predstavljas ti u odnosu na rizik! ♡
Eddie dobro nam dosla🤗
Lily i Eddie tu sve brinemo oko tih simptoma i pravila nema...ja isto nisam imala neke simptime i zalila se ginek zbog toga, ali treba se opustiti i ne osluskivati previse jer covjek izludi, bit ce sve super
💙
Pozdrav curke meni je stigao nalaz od kombiniranog
Pise Down sindrom 1:3168 manji od rizicnog
Edwards i Patau <1: 100000…
Nadam se da je nalaz okei idem sutra kod ginekologice.
Aaaa Tea, super! Ma uvjerena sam da je sve ok.❤️
Hehe sad smo opet bliske po terminu… Danas se ustanovilo da sam trudna koliko sam pretpostavljala na početku trudnoće po zadnjoj m iako je u međuvremenu trudnoća po uzv bila tjedan dana manja…
Alisa, sestro po terminu izjednacile smo se opet skoro :)) drago mi jee ❤❤
Anja🌸🌸
Cure citam vas al nikako se javit.
Ja san uzasno, danas san se rasplakala jer bas nemogu vise ni lezat ni ovu mucninu podnit. Povratila nisan ni danas ni jucer ali mi se svako malo digne zeludac i nagon za povratit al nista ne izlazi, to me satare. Vezana san za kajin. Jos ujutro buden i oke al kako dan odmice ja san koma. Pridvecer mi je najgore.
Osjecan se koda mi je zeludac prenatrpan, koda san prizderana, a nista posebno ne jeden. Podrigujen svako 3 minute… svaki dan molin Boga da se vratin u normalnu.
Kamen mi je u zeludcu i grlu. Uzasno.
Prolistala san sve moguce forume i iskustva jos nisan nigdi vidila da je nekome krenilo ovako "na gore" tek od 12 tjedna. Obicno svima bude lakse do 12, eventualno 16. Ima ih sta imaju i cilu trudnocu mucnine, al meni je krenilo tek sad. Sve nesto naopako.
Neznan jel to nasljedno. Mater mi je rodila 3 puta, dvi trudnoce idealne, a samnom katastrofa, em na mirovanju em povracala do zadnje, em dosla do 100 i nesto kila. Ni sama nezna kako je to uspila.
Sestra mi je bila trudna, idealna trudnoca. Ona kazebda je gustala od prvog do zadnjeg dana.
Ja bas 😓😪 onda se grizen kako to mogu pomislit, da san losa, zamisli da se nesto desi bebi onda se rasplacen. Prenervozna san.
Sve te razumim zamisli kako je nama od pocetka skoro smo tako. I nema pravila zasto. I ja se to pitam. Prva uredna predivna, a sad uzas.
Ja isto zadnja dva dana nisam povracala ali mi je muka od jutra do mraka. I uzasno se osjecam.
Moramo to sve potrpiti. Proci ce prije ili kasnije 🙂
Sta se tice kadina da to je moj najbolji orijatelj. Mali kad me vidi da sjednem u auto bez njega tjera me da ga idem ipak uzeti za svaki slucaj. Onda znas koliko je sati 😕
Alisa imam 28 godina, tj. imat ću već 29 kada rodim.
Dora jeste 7 tjedana sam čekala na pregled, napokon je jučer bio, a sada će se ustaliti na svaka 4 tjedna, jeeee!
Ja bi sad tako smazala palacinke kad bi ih netko drugi napravio...ili topli tost ili cijedjenu narancu ili pohani kruh ili krafnicu iliiiiiii.....samo da ne moram sama to nesto radit ili ic po to 🙈🙉🙊
Jutro curke... ja sam se sinoć baš prepala, kad sam išla staviti vaginaletu ubola sam se dole dva puta i vjerojatno ranicu napravila i naravno išlo je malo krvi , ali evo jutros nema ništa- očito me vaginaleta obrezala pa odatle krv. Jer sam prije toga išla na wc i nije bilo ništa .. ali ne volim je viditi ni u tragovima... baš mrzim te vaginalete :-(
Nadam se da ste dobro, ja jedan dan imala mučnine, dr. manje i sve tako u krug.. valja je to sve ok; moram prestat previše mislit.
Cure koje imate preglede danas sretnoooo... ja do svog imam još mjesec dana skoro ( tek 15.01.)
Trancie, zao mi je, a koliko dugo moras jos vaginalete stavljat?
Jesu to one oblik suze sa spic vrhom? Ne brini ako sad nema krvi ni niceg vjerovatno si se zbilja samo upiknula il ogrebala nezgodno!
Ja zbog utrogestana rezem nokte do jagodica i nisam stavila lak na nokte od 9.mj, bas mi fali, al sta ces, tako je kako je trenutno..
Znam da ti je dugo do 15., ali hajde makar idu blagdani i stalno ce bit neka dogadjanja sad dva-tri tjedna pa ces, nadam se, skrenut misli malo s cekanja pregleda!
A tek sam sinoć 2 stavila; ma da Rojazol; baš su šiljaste gore.... osjetila sam kad sam se ubola... ali je nije lijepo vidjet nikako... pazit ću kako stavljam da si ne stvaram stres... :-) a i ja se nadam da će proletiti do tada.... samo me zanima za taj nuhalni jel se on mjeri baš u 12 tjednu... jer će meni za pregled biti 10tj i 6 dana , a onda će opet zakazati za 4 tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji