LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina29
    19. Prosinac 2019. 12:08

Leonie90

Jel me možete podsjetiti za vađenje krvne grupe i RH faktora u Ptrovoj 3..
    Znam da ste pisale nedavno, i ostalo mi je u glavi da se može doći do 10, a prije vađenja moram neke papire popuniti..

Još mi recite za parking- nigdje okolo nema mjesta za parkiranje? Sestra od gin. mi je rekla da ne idem autom, ali najzgodnije mi je autom, pa valjda mogu negdje stati dalje, ne moram tik uz zavod

Prije cekaone imas ko mali automat sa listićima i imas posebno gumbić za trudnice,,ispunis papir sa osnovnim podacima i cekas svoj broj na ekranu .. dosta brzo ide,ja nisam čekala ni 5 min ali gledaj doći ranije ali ne prerano jer većina ljudi dođe full rano,zdravstvena i trudnička knjižica ti trebaju i uputnica,za tj dana su mi bili gotovi nalazi . :)

Eddie
    19. Prosinac 2019. 12:15

anav05

Eddie

Kad smo kod pregleda, koliko često smatrate da je potrebno ići u prvom tromjesečju ako je sve u redu? Ja sam isla na prvi u 7. tjednu i naručena sam na drugi u 12. tjednu. Nekako mi se to čini malo prevelika rupa pa se mislim da odem privatno ranije…

Dobrodosla :-)
    Ja sam ti na prvi isla u 8.tjednu i na drugi u 12.tjednu…
    Ukoliko ti je sve ok, to ti je vjerujem dosta.
    Prati tijelo sto ti kaze i bit ce sve ok :-)

Hvala :)
    mrvičak i Vrapčić123 valjda tako treba biti, necemo traziti da bude drugacije ako sve ide ok
    Volim se konzultirati jer citam po raznim stranicama da je preporučeno svako 3 tjedna ali to je sve od osobe do osobe.

Polly
    19. Prosinac 2019. 12:15

Dočekala i ja dan pregledaaa, tko će dočekati predvečer ajme, planiram ići spavati da dođe što prije 7 sati 😁😁 Danas radimo i kombinirani, malo me trta iako vjerujem da je sve super 🤞🏼

Dora4
    19. Prosinac 2019. 12:17

Sretno Polly!! Bit ce sve super, sigurno 

• anav05
    19. Prosinac 2019. 12:33

Polly

Dočekala i ja dan pregledaaa, tko će dočekati predvečer ajme, planiram ići spavati da dođe što prije 7 sati 😁😁 Danas radimo i kombinirani, malo me trta iako vjerujem da je sve super 🤞🏼

Sretnoo :-)

• anav05
    19. Prosinac 2019. 12:35

Leonie90

Jel me možete podsjetiti za vađenje krvne grupe i RH faktora u Ptrovoj 3..
    Znam da ste pisale nedavno, i ostalo mi je u glavi da se može doći do 10, a prije vađenja moram neke papire popuniti..

Još mi recite za parking- nigdje okolo nema mjesta za parkiranje? Sestra od gin. mi je rekla da ne idem autom, ali najzgodnije mi je autom, pa valjda mogu negdje stati dalje, ne moram tik uz zavod

Ja sam isla tramvajem, 5 min od Kvatrica pa probak i tamo parkirati :-)
    Bila sam tamo u 6:50, prva na redu 😁 i bila gotova u 7:40 ( od 7:30 vade).
    I da,papiric ti je odmah uz redomat, naravno za ttudnice posebna tipka.
    :-)

Leonie90
    19. Prosinac 2019. 12:45

Hvala vam puno, sad sve znam.. idem malo ranije, napravim par krugova, nađem negdje mjesto, i prošećem do tamo 
    Tako sam si sada idealizirala..

martina29
    19. Prosinac 2019. 12:56

Bok cure
    jel radila koja možda mini anom scan u Petrovoj?
    kako ste bile zadovoljne općenito,doktori,uzv i to ?

Vrapčić123
    19. Prosinac 2019. 13:09

Martina29 meni je sestra od mog dr rekla da je taj mini anom scan marketinška fora, ja sam to htjela privatno obaviti kod njih, pa mi je rekla da se anomaly radi tek tamo kasnije oko 18. - 20. tjedna, da tek tada ima zaista smisla. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    19. Prosinac 2019. 13:21

Curke, mini anomaly scan = kombinirani test = test ranog probira, to su sve nazivi za uzv izmedju 11. i 13./14.tjedna u kojem se mjeri nuhalni nabor, pregledava prisutnost nosne kosti, itd., vadi krv u roku 24h od uzva i dobivaju se nalazi koji pokazuju postatak rizika od kromosomskih gresaka ploda..
    Anomaly scan, bez mini je taj uzv koji se radi kasnije, oko 20.og tjedna i provjeravaju se organi i sve zivo, uzv traje duze nego obicno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.