LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    19. Prosinac 2019. 10:12

Trancie, sad sam se sjetila, ja sam znala te rojazolke mrvicu navlazit vodom jer mi je bilo bas suho i jako nelagodno naguravat ih, al mrvu vode, poskropit samo da ti se ne krene raspadat u rukama! 

Trancie
    19. Prosinac 2019. 10:16

Dora4

Trancie, sad sam se sjetila, ja sam znala te rojazolke mrvicu navlazit vodom jer mi je bilo bas suho i jako nelagodno naguravat ih, al mrvu vode, poskropit samo da ti se ne krene raspadat u rukama!

je baš su užasne, ma krivo sam i stala za stavit ih, sad ću pazit, ali probat ću i tako :-)

• lili11
    19. Prosinac 2019. 10:33

Trancie

lili11 baš mi je drago da je sve ok; ja te u potpunosti razumijem, ja isto pušem i na hladno, a ubiti sam imala savršenu prvu trudnoću ( osim poroda ) ali Bogu hvala rodila živo i zdravo dijete. Ali nekako ne mogu protiv sebe i što sam starija puno više znam i čujem i sve više mislim. Mislim da je puno bezbriznije rađat sa 20 .g. nego sa +30

Pogotovo kad čuješ svašta i doživiš svašta..al zato smo tu i imamo jedna drugu

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Eddie
    19. Prosinac 2019. 10:48

Vrapcic123, Rose1 i sve ostale buduće mame hvala na dobrodošlici i pozdrav svima, da nam bude svima sve dobro 
    Beata i mama_puta_1 nemate pojma koliko mi je drago da čujem da ima netko još ko ja!  Stalno osluškujem sve što mi tijelo govori pa više ne znam jel umišljam glasove
    Zaraa nadam se da da ti bude lakše uskoro i da sve to prebrodiš što prije!
    lili11 sretna sam zbog tebe što je svo prošlo odlicno na pregledu 

Kad smo kod pregleda, koliko često smatrate da je potrebno ići u prvom tromjesečju ako je sve u redu? Ja sam isla na prvi u 7. tjednu i naručena sam na drugi u 12. tjednu. Nekako mi se to čini malo prevelika rupa pa se mislim da odem privatno ranije...

19. Prosinac 2019. 10:59

Eddie

Vrapcic123, Rose1 i sve ostale buduće mame hvala na dobrodošlici i pozdrav svima, da nam bude svima sve dobroBeata i mama_puta_1 nemate pojma koliko mi je drago da čujem da ima netko još ko ja! Stalno osluškujem sve što mi tijelo govori pa više ne znam jel umišljam glasoveZaraa nadam se da da ti bude lakše uskoro i da sve to prebrodiš što prije!

Kad smo kod pregleda, koliko često smatrate da je potrebno ići u prvom tromjesečju ako je sve u redu? Ja sam isla na prvi u 7. tjednu i naručena sam na drugi u 12. tjednu. Nekako mi se to čini malo prevelika rupa pa se mislim da odem privatno ranije…

Ja sam bila sa 6+4, pa opet sa 9+3, nakon tri tjedna. A idući tek 9.1., znači nakon mjesec i nešto dana. Ali imam kombinirani između pa ću u u 10 dana praktički biti dva puta,.

Vrapčić123
    19. Prosinac 2019. 11:14

Bok curke! Nadam se da ste dobro sve!
    Svima koje imaju pregled danas želim puno sreće!
    Eddie tako je i meni dr rekao, sljedeći pregled za mjesec dana. Očito je to normalno tako rijeđe ukoliko je sve ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    19. Prosinac 2019. 11:17

Eddie

Vrapcic123, Rose1 i sve ostale buduće mame hvala na dobrodošlici i pozdrav svima, da nam bude svima sve dobroBeata i mama_puta_1 nemate pojma koliko mi je drago da čujem da ima netko još ko ja! Stalno osluškujem sve što mi tijelo govori pa više ne znam jel umišljam glasoveZaraa nadam se da da ti bude lakše uskoro i da sve to prebrodiš što prije!

Kad smo kod pregleda, koliko često smatrate da je potrebno ići u prvom tromjesečju ako je sve u redu? Ja sam isla na prvi u 7. tjednu i naručena sam na drugi u 12. tjednu. Nekako mi se to čini malo prevelika rupa pa se mislim da odem privatno ranije…

Dobrodosla :-)
    Ja sam ti na prvi isla u 8.tjednu i na drugi u 12.tjednu...
    Ukoliko ti je sve ok, to ti je vjerujem dosta.
    Prati tijelo sto ti kaze i bit ce sve ok :-)

Leonie90
    19. Prosinac 2019. 11:36

Jel me možete podsjetiti za vađenje krvne grupe i RH faktora u Ptrovoj 3..
    Znam da ste pisale nedavno, i ostalo mi je u glavi da se može doći do 10, a prije vađenja moram neke papire popuniti..

Još mi recite za parking- nigdje okolo nema mjesta za parkiranje? Sestra od gin. mi je rekla da ne idem autom, ali najzgodnije mi je autom, pa valjda mogu negdje stati dalje, ne moram tik uz zavod 

Vrapčić123
    19. Prosinac 2019. 11:42

Leonie90 ja sam ga vadila u Petrovoj 3, ne u bolnici. Za parking je koma, iskreno mislim da nećeš uspjeti parkirati. Mi smo zadnji put morali parkirati gore na Srebrnjak. Tak da ako možeš bez auta bit će ti lakše. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    19. Prosinac 2019. 12:07

Leonie ja uvijek idem autom jer mi je naprosto predaleko i predugo ic tramom, a i najkomotnije je autom, a gle, znam napravit par krugova oko kamaufove/vlaske/petrove, krenem ranije i prije il poslije mi se uvijek otvori neko mjesto u kamaufovoj ..ako vidim da nista od toga, produzim jedan semafor i tamo lijevo imas 2 parkinga koji su ti 1.zona,  ali parkinga ima dosta, moras mrvu duze prosetat, al nije tako strasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.