i evo upravo si pečem krumpiriće i radim umak od grčkog jogurta jer eto....jede mi se nešto, pa da bude barem zdravija verzija.
Prije nema šanse da bih inače kuhala u 9 sati navečer
Žene ja cu poludit zbog baš kontra situacije. U 8. sam tjednu i dva mi tjedna bila baš muka, cijeli dan, ali bez povraćanja, a sad zadnja 3 dana baš malo, nekad nekad. Baš me strah, sve što pročitam piše do 12tj. onda se smanjuje. Kontrola tek u sljedeći petak 27.12. Zanima me cure jel imala koja sličnu situaciju, da su se mučnine tako odjenom smanjile..baš sam zabrinuta..
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Žene ja cu poludit zbog baš kontra situacije. U 8. sam tjednu i dva mi tjedna bila baš muka, cijeli dan, ali bez povraćanja, a sad zadnja 3 dana baš malo, nekad nekad. Baš me strah, sve što pročitam piše do 12tj. onda se smanjuje. Kontrola tek u sljedeći petak 27.12. Zanima me cure jel imala koja sličnu situaciju, da su se mučnine tako odjenom smanjile..baš sam zabrinuta..
Nemoj se nista brinuti... mucnine mogu nestati bilo kada, ja sam sa prvim djetetom povracala 5 mj a sada sam 9 tj i mozda 5 puta sve ukupno !
Pozdrav svima,
pridružuje se još jedna ljetna beba.
U 8.sam tjednu i nemam skoro nikakvih simptoma osim ponekad mucnine ujutro dok nešto ne pojedem. Ne boli me ništa i sad me brine,kad vas sve čitam, što je to tako.
Na prvom pregledu bila prije tjedan dana i bilo sve ok. Otkucaji se očitali i jako, jako tiho čuli.
Ima još neka kojoj je ko meni?
Eddie draga i ja sam 9 tj tridnoce ... nemam nikakav osjecaj da sam trudna, ponekaf imam mucnine al nista strasno ! I ja sam bila na pregledu sve je ok ! Ponekad i zaboravim da sam trudna heheh 🤣 uzivaj sto imas takvu trudnocu... meni je prva bila uzasna povracanje do 5 mjeseca stalno umorna ! Pa sada u drugoj uzivam dok mogu ❤❤❤
Ej cure, probadanja, bolovi i slicno su mi konstantno prisutni i na neki nacin meni znak da je sve u redu jer me non stop nesto boli il crijeva il guza il trbuh il doljetako da iskreno, ne brinem oko toga, mislim da bi me vise brinulo da toga nema sad jer doslovno svaki dan je nesto..
Alisa, odlicne vijesti, bas mi je drago da ti je pregled prosao tako dobro!! Mislim da ti je pametnije ic vadit krv ako ikako stignes ujutro, ali posto to nije krv+uzv sa kombiniranog i neke zene uopce ne odrade uzv prije niftya-moguce da uopce nije bitno. Mislim da breyer laboratorij radi sad do 20h, nazovi pa pitaj cisto za info, bez obzira u koji labos ides, vjerujem da si isti uvjeti!
Zaraa, bas mi te zao..ne znam sto bi ti preporucila..pretpostavljam da ti je lose upravo od silnog lezanja jer se crijeva uopce ne krecu i vjerovatno od tuda i taj osjecaj da sva hrana stoji..ja bome od danas samoinicijativno vise ne mirujem strogo, procijenjujem da mi je bolje i usporim cim vidim da bi se mogla umorit, ali vise osluskujem kako se osjecam nego sto su mi preporucili. Dobro se osjecam, danas doslovno 1 kap smedjeg ujutro prilikom brisanja i to je to.
Zasto tocno ti moras toliko strogo mirovat i mislis li da postoji rizik da bi se nesto bebici dogodilo da se dignes i mrvu prosetas? Ako se osjecas dobro u smislu fizicki da mozes izdrzat, mislim da bi ti jako dobro psihicki, a vjerovatno i fizicki doslo da se mrvu dignes na noge i friskog zraka udahnes..
Dora, ma zapravo tek sad kuzim koliko sam pogubljena sa svim tim pretragama.
Doktorica mi je radila ultrazvučni pregled kao dio kombiniranog. Ispostavilo se da je uredan i dala uputu-podatke koje sutra nosim u privatni lab na temelju kojeg će mi vaditi krv.
Rekla sam da bih radila i nifty, na što mi je ona rekla da je kombinirani zapravo identičan osnovnom nifty - u. Kad sam joj rekla da bih radila prošireni- nifty plus, rekla je da je to moguće istog jutra, dakle, sutra. To će me sve dosta koštati, ali bolje da sam sigurna jer sam čula da je nifty ipak nešto pouzdaniji od kombiniranog....
Curka je ❤
Evo i ja sa pregleda, super je prošlo. Bebica napreduje odlično. Ja se nisam odlučila za prenatalne testove, doktorica me je samo gledala preko uzv i mjerila nuhalni nabor. Kaže da je sve u granicama normale i da po njoj nema potrebe ići na daljnje testove.
Evo i ja sa pregleda, super je prošlo. Bebica napreduje odlično. Ja se nisam odlučila za prenatalne testove, doktorica me je samo gledala preko uzv i mjerila nuhalni nabor. Kaže da je sve u granicama normale i da po njoj nema potrebe ići na daljnje testove.
Ely, baš mi je drago. ❤️Koliko imaš godina? Meni je doktorica sama predložila kombinirani. Valjda je i do dobi. Ja imam 34..
Curka je ❤
Pozdrav curke meni je stigao nalaz od kombiniranog
Pise Down sindrom 1:3168 manji od rizicnog
Edwards i Patau <1: 100000…
Nadam se da je nalaz okei idem sutra kod ginekologice.
Aaaa Tea, super! Ma uvjerena sam da je sve ok.❤️
Hehe sad smo opet bliske po terminu... Danas se ustanovilo da sam trudna koliko sam pretpostavljala na početku trudnoće po zadnjoj m iako je u međuvremenu trudnoća po uzv bila tjedan dana manja...
Curka je ❤
Ej cure, probadanja, bolovi i slicno su mi konstantno prisutni i na neki nacin meni znak da je sve u redu jer me non stop nesto boli il crijeva il guza il trbuh il doljetako da iskreno, ne brinem oko toga, mislim da bi me vise brinulo da toga nema sad jer doslovno svaki dan je nesto..
Alisa, odlicne vijesti, bas mi je drago da ti je pregled prosao tako dobro!! Mislim da ti je pametnije ic vadit krv ako ikako stignes ujutro, ali posto to nije krv+uzv sa kombiniranog i neke zene uopce ne odrade uzv prije niftya-moguce da uopce nije bitno. Mislim da breyer laboratorij radi sad do 20h, nazovi pa pitaj cisto za info, bez obzira u koji labos ides, vjerujem da si isti uvjeti!
Zaraa, bas mi te zao..ne znam sto bi ti preporucila..pretpostavljam da ti je lose upravo od silnog lezanja jer se crijeva uopce ne krecu i vjerovatno od tuda i taj osjecaj da sva hrana stoji..ja bome od danas samoinicijativno vise ne mirujem strogo, procijenjujem da mi je bolje i usporim cim vidim da bi se mogla umorit, ali vise osluskujem kako se osjecam nego sto su mi preporucili. Dobro se osjecam, danas doslovno 1 kap smedjeg ujutro prilikom brisanja i to je to.
Zasto tocno ti moras toliko strogo mirovat i mislis li da postoji rizik da bi se nesto bebici dogodilo da se dignes i mrvu prosetas? Ako se osjecas dobro u smislu fizicki da mozes izdrzat, mislim da bi ti jako dobro psihicki, a vjerovatno i fizicki doslo da se mrvu dignes na noge i friskog zraka udahnes..Dora, ma zapravo tek sad kuzim koliko sam pogubljena sa svim tim pretragama.
Doktorica mi je radila ultrazvučni pregled kao dio kombiniranog. Ispostavilo se da je uredan i dala uputu-podatke koje sutra nosim u privatni lab na temelju kojeg će mi vaditi krv.
Rekla sam da bih radila i nifty, na što mi je ona rekla da je kombinirani zapravo identičan osnovnom nifty - u. Kad sam joj rekla da bih radila prošireni- nifty plus, rekla je da je to moguće istog jutra, dakle, sutra. To će me sve dosta koštati, ali bolje da sam sigurna jer sam čula da je nifty ipak nešto pouzdaniji od kombiniranog….
Kako je jednom Zuza napisala...sve ovisi o tome sto tebi znace rezz. Mi smo se odmah odlucili na Nifty plus (ja 31, on 33) jer smo vec prije o svemu dugo pricali.
Cekamo rezultate, prosli tjedan sam vadila, danas sam 12+4.
Vjerujem u najbolje i tebi zelim isto❤😊😊
Cure drago mi je sto su pregledi bili uspjesni!!!
Sretno curama koje ih danas imaju
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji