LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lela0211
    18. Prosinac 2019. 16:21

Drage moje, ja cu poludit. Cice me uzasno bole, a mučnine malo imam, malo nemam. Danas mi je uzasno mučno i tjera me na povraćanje. Mučnine kad imam su u poslijepodnevnim satima. Kao danas. Nista ne pomaže. Imam pregled 30.12 jucer sam vadila krv. Danas urinokulturu i nadam se da vise ne moram piti antibiotik. Što se tiče krvarenja tu sam sretnica. Nemam krvarenja. Sorry na dužem postu. 

Mirtasiric1
    18. Prosinac 2019. 16:21

A kad smo kod seksa, u zadnjih 40-tak dana smo imali jednom tjedno i to na moj nagovor jer njega je strah. Sve mi to unaprijed obavimo a pri kraju samo što ne pobjegne od mene jer može bebici naštetiti. A ja napaljenia nego ikad 😊. Na pregledu pitala dok.i žena lijepo kaže zašto ne, seks nikome nije štetio. Osim ako imate bakterija, gljivice i sl. E sad je gotov, a jadničak, osmijeh mu je od uha do uha 🥰

Rose1
    18. Prosinac 2019. 16:23

Beata

Drage zene, jel vi imate bolove u podrucju trtice?

Primjetim da kad malo vise se krecem, javljaju mi se bolovi u trticnom djelu.

U 8 tt sam.

Mene boli trtica vec danima

💙

tea1401
    18. Prosinac 2019. 16:24

Pozdrav curke meni je stigao nalaz od kombiniranog 
    Pise Down sindrom 1:3168 manji od rizicnog
    Edwards i Patau <1: 100000...
    Nadam se da je nalaz okei idem sutra kod ginekologice.

Anja🌸🌸

ena0206
    18. Prosinac 2019. 17:46

Cure jel ima koja od vas onak pritisak kad sjedne.. Taj pritisak mi se javlja u zdjelici.. Kao da sam sjela na pun mjeruh, a znam da nijee pun. 🤨

Tocka_tockica
    18. Prosinac 2019. 18:02

ena0206

Cure jel ima koja od vas onak pritisak kad sjedne.. Taj pritisak mi se javlja u zdjelici.. Kao da sam sjela na pun mjeruh, a znam da nijee pun. 🤨

Imam ja vec neko vrijeme.. i opcenito u trbuhu ko da mi je napuhnuti balon u trbuhu. Pisala sam o tome neki dan.. ima boljih dana dok manje boli, a ima i dana dok bi samo lezala kolko mibje tesko sjedit

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

ena0206
    18. Prosinac 2019. 18:13

Tocka_tockica

ena0206

Imam ja vec neko vrijeme.. i opcenito u trbuhu ko da mi je napuhnuti balon u trbuhu. Pisala sam o tome neki dan.. ima boljih dana dok manje boli, a ima i dana dok bi samo lezala kolko mibje tesko sjedit

Upravo to.. Meni se pojaviontaj osjecaj ima 4 dana.. Stvarno mi nije bilo svejedno.. Ne mogu sjediti nikako.. A nekad cak i dok lezim.. Nadjem tu jednu pozu u kojoj mi je dobro.
    Joj hvala ti na odgovoru, pomogla si mi ne znas ni sama koliko. ❣️ Bas sam se lose osjecala. 

Polly
    18. Prosinac 2019. 18:14

Mene boli isto kad sjedim, al rekla bih od zatvora, točno kao da crijeva osjetim 😑

🌼TiKi🌼
    18. Prosinac 2019. 18:25

ena0206

Da, stalno mi je tako... I zateze me sve. 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Alisanazemlji
    18. Prosinac 2019. 19:22

Cure, došla sam sa pregleda. Sve je super! Beba je bila jako nemirna, izgledala je kao da pleše... Hehe. Sve sam vidjela, male rukice, noge, oči, usta... Sutra idem vaditi krv za nifty. Danas sam 11+6, a mislila sam da sam  tek navršila 11  tjedana, tak da sutra zapravo ulazim u 13. tjedan... ❤️🚼
    No ono što sam zaboravila pitati ginićku je to da li trebam vaditi na krv na tašte i ići vaditi krv odmah rano ujutro ili mogu oko 15h, obzirom da radim do 14h.
    Išla bi u privatni lab :) 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.