Cure evo da se i ja malo javim, sutra je taj odlucujuci dan, variram od skroz pozitivne do mega negativne "sudbine". Dobila sam nalaze bete pa sam se malo smirila jer po njoj bi moglo biti sve okej, beta mi je u pon bila 2990.0, a danas 4520.17.
Sta vi mislite o tome, jel bi rasla beta da se plod ne razvija?
Nekako se nadam da je samo beba manja i da je doslo kasnije do oplodnje.
Svi smo se mi jako bojali tog prvog pregleda, mislim čak i najviše. Vjerujem da će sve biti dobro. Inače imamo bez obzira na krvarenja i smeđarenja, stvarno lijepe vijesti u grupi. Imali smo samo jedan odlazak ako se varam, zar ne? Tako da, misli pozitivno i pokušaj se opustiti
Da sutra je to drugi pregled, s tim da me na prvom jako prepala da je plod mali i da se vjv ne razvija, a vidjeli se i otkucaji (ali nisu se culi), msm po njenom je ili manja trudnoca ili se ne razvija plod, iako sve se vidilo lijepo, a po njoj je bio samo neki 5-i tjedan trudnoce.
I da napomenem niti imam bolove, niti smedjarenja, ni krvarenja, tako da bas se nadam da ce biti dobro
Sada ćete se smijati, al ja sam više luda bez odnosa, sa mužem sam kao cimer i to mi lagano ide na živce.
Zadnji put sam ju pitala za odnose pa je na kratko stala pa je rekla ajde da ipak ne do idućeg pregleda koji je tek sredinom 1.mj., iako hematoma više nema. Zna li itko zašto se uopće zabranjuje odnos kada je trudnoća uredna? Ne govorim sada o svom primjeru, vec o drugim primjerima.
Hahaha…Ja o tome ni ne mislim iskreno, to mi zadnje, najvaznije da bude sve ok pa makar bila i 9mj bez odnosa
Pa naravno da mi je najvažnije i pomirila bih se s tim i da moram bez, al eto nas dvoje ko da smo jos uvijek u srednjoj a ne 12 godina skupa 🤦♀️😂Bože sačuvaj. Jednostavno nismo naviknuli da prođe duže od dva dana bez odnosa.
Hehehe, lijepo, lijepo, neka😂😉😁
💙
I da napomenem niti imam bolove, niti smedjarenja, ni krvarenja, tako da bas se nadam da ce biti dobro
Ma hoce, javi!!! Normalno da si zabrinuta, ja ludim, do petka cu poluditi🙊🙉🙈sretnooo
💙
Ne brini. Meni je po zadnjoj i po ultrazvuku razlika 2 tjedna. Meni su opcenito duzi ciklusi tako da je vjerojatno bila kasnija ovulacija.
Ja nisam niti imala mucnine, mozda par puta, ali mislim da je to vise od gladi i jednom od mirisa u ducanu. Nadam se da ce tako i ostati. Povracala nisam ni jednom. Nit sam imala smedarenja ni krvarenja. Zadnjih dana su me i cice prestale boljeti, ali po iskustvima cura s foruma sve je to normalno. Jedva cekam sutra pregled da se malo primirim.
Baby girl 💜
Drage zene, jel vi imate bolove u podrucju trtice?
Primjetim da kad malo vise se krecem, javljaju mi se bolovi u trticnom djelu.
U 8 tt sam.
Drage zene, jel vi imate bolove u podrucju trtice?
Primjetim da kad malo vise se krecem, javljaju mi se bolovi u trticnom djelu.
U 8 tt sam.
Ja sam ih imala tu i tamo, prvi put baš negdje oko 8., 9. tjedna i sad se pojave ponekad, no više prema donjem dijelu leđa. Ne brini, to je sve normalno :)
Mrvičak ja te skroz razumijem što se tiče odnosa, i mi imamo zabranu od prvog pregleda koji je bio 2 tjedna nakon plusa. I jako nam fali, glupo je uopće isticati da ćemo za bebu sve pretrpjeti, ali baš tako kad promijeni odnos tj kad ga nestane, odražava se pomalo na nas. Puno više nervoze, fali tog dodira i nježnosti, lakše i češće se porječkamo i to sve pripisujem manju seksa eto 😩
Mrvicak, sto se tice odnosa. Moj muz i ja smo imali redovno svaki drugi dan, e sad ovo je vise njemu sok nego meni da se mora suzdrzati narednih mjesec dana do iduce kontrole dok se ne vidi jel sve ok i dalje..naravno fali i meni, zagrlimo se mi i izmjenjujemo njeznosti ali uvijek to nekako vodi tamo negdje jel.🙈 tako da sad malo veca apstinencija, ali probat cemo neke druge nacine😁
Sortiraj odgovore
Najstariji