LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Prosinac 2019. 20:15

Bebs

mmmmm

Cao cure, evo pridruzit cu se ljetnim nadam se 🙂 5+1 zasad, cekamo 11.12 za prvi pregled i uzv.. rano je jos al bas se mislim da bi moglo to bit to..

Znaci isto smo 😁😁
    Mene je narucila 12.12., ali mijenjat cu ginekologicu.
    Imas li simptoma ili ne, jesi li isla vadit betu?

Daa ☺
    Ma iskreno strah me da nije prerano taj uzv, strepim hoce li se vidit srcana aktivnost. Prosla trudnoca je rezultirala s missed ab pa sam bas ajme 
    Imam dobar osjecaj a ne znam bi li mu vjerovala 😅🤐
    A simptomi su mi samo strasno bolne grudi, imam tu i tamo kroz ovih tjedan dana neke lagane grceve i zatezanje..samo sam uzasno gladna i tamanim sve sta je ispred mene..moram smirit.. 
    Betu sam vadila 26. i 28. 11
    Prva je bila 429 a druga 1120

A ti, simptomi, beta? Raspisala sam se, oprosti haha

• Hope1
    01. Prosinac 2019. 20:26

Lordy

Vrati se na napravljenu slicicu, stisni kvacica, stisni forum, stisni pseudo i kopiraj na potpis, a prije toga izbrisi ovi potpis

Da vidimo 🤞🤞🤞

[/url

Dora4
    01. Prosinac 2019. 20:41

Vecer cure!
    Cestitam curkama kojima su pregledi dobro prosli, divno je citati kad se krene redati jedan za drugim postovi sa dobrim vijestima!! :) 
    Dobrodosle sve nove, vidim da vas se skupilo puno, jako mi je drago, cestitam na trudnocama :)
    Nadam se da ce se Ana javit s dobrim vijestima, cijeli dan virkam na forum jel ima novosti..
    Meni je pregled u petak, nadam se da ce biti veseli Sveti Nikola :) 

Zaraa
    01. Prosinac 2019. 20:50

Vrapcic evo mene prvi put zabolila glava u trudnoci.
    I to samo jedna strana glave. 
    Ajmeeeee, kako je se rijesit?? Doslovno me boli oko, celo, sljepocnica samo desne strane. 😫

💞girl💞

Dora4
    01. Prosinac 2019. 20:52

Ej, mozda da uzmes pola lekadola?
    Ja sam primjetila da svaki put kad pustim i mislim da ce proc samo od sebe-bude mi jos gore i onda prekasno uzmem tbl i ne dodjem k sebi..zadnja dva puta sam nakon sat vremena uzela pola lekadola i popustilo me..cesto me boli glava zadnjih 10ak dana :(

Amelie 1
    01. Prosinac 2019. 21:06

I ja u petak imam pregled! 
    Ja od pocetka trudnoce imam taj svjetlozuti iscjedak, pitala doktora, veli da je to sve normalno dok ne pece i ne svrbi.

Vrapčić123
    01. Prosinac 2019. 21:07

Zaraa

Vrapcicevo mene prvi put zabolila glava u trudnoci.
    I to samo jedna strana glave.
    Ajmeeeee, kako je se rijesit?? Doslovno me boli oko, celo, sljepocnica samo desne strane. 😫

I mene boli desna strana. Isto kao i tebe, baš me jako jako boli cijeli dan. Pijes li eutyrox? Možda je nešto sa štitnjačom povezano!? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    01. Prosinac 2019. 21:12

Ja sam takodje imala glavobolju ovog tjedna i zbog nje jos vece mucnine. Cak sam primijetila, kada se ispovracam, da mi bude bolje i da me prestane boljeti neko vrijeme, ali onda opet pocne. Sigurno su mucnine puno gore uz glavobolju 😰 Uzmite lekadol ili paracetamol, nije dobro trpiti tolike bolove.

Vrapčić123
    01. Prosinac 2019. 21:17

mimoza

Ja sam takodje imala glavobolju ovog tjedna i zbog nje jos vece mucnine. Cak sam primijetila, kada se ispovracam, da mi bude bolje i da me prestane boljeti neko vrijeme, ali onda opet pocne. Sigurno su mucnine puno gore uz glavobolju 😰 Uzmite lekadol ili paracetamol, nije dobro trpiti tolike bolove.

Da mimoza točno je tako. Nakon povraćanja bude vrlo kratko nešto bolje i opet isto. 😔🙄😔🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    01. Prosinac 2019. 21:21

Vrapcic, ne. Nista. Tsh mi je uredan. Antitjela su mi koma, ali nemam terapiju.
    Ja san bila u nekom polulezecem/polusjedecem polozaju i na laptopu pa san mislila da je od toga. 
    Legla san. Malo si izmasirala vjede, sljepocnice i stavila hladne obloge na oci i bome mi je masu lakse. Cekam da popijen dufaaton i iden pravac u krpe, nadam se da cu do ujutro bit bolje.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.