Cao cure, evo pridruzit cu se ljetnim nadam se 🙂 5+1 zasad, cekamo 11.12 za prvi pregled i uzv.. rano je jos al bas se mislim da bi moglo to bit to..
Znaci isto smo 😁😁
Mene je narucila 12.12., ali mijenjat cu ginekologicu.
Imas li simptoma ili ne, jesi li isla vadit betu?
Daa ☺
Ma iskreno strah me da nije prerano taj uzv, strepim hoce li se vidit srcana aktivnost. Prosla trudnoca je rezultirala s missed ab pa sam bas ajme
Imam dobar osjecaj a ne znam bi li mu vjerovala 😅🤐
A simptomi su mi samo strasno bolne grudi, imam tu i tamo kroz ovih tjedan dana neke lagane grceve i zatezanje..samo sam uzasno gladna i tamanim sve sta je ispred mene..moram smirit..
Betu sam vadila 26. i 28. 11
Prva je bila 429 a druga 1120
A ti, simptomi, beta? Raspisala sam se, oprosti haha
Vrati se na napravljenu slicicu, stisni kvacica, stisni forum, stisni pseudo i kopiraj na potpis, a prije toga izbrisi ovi potpis
Da vidimo 🤞🤞🤞
[/url
Vecer cure!
Cestitam curkama kojima su pregledi dobro prosli, divno je citati kad se krene redati jedan za drugim postovi sa dobrim vijestima!! :)
Dobrodosle sve nove, vidim da vas se skupilo puno, jako mi je drago, cestitam na trudnocama :)
Nadam se da ce se Ana javit s dobrim vijestima, cijeli dan virkam na forum jel ima novosti..
Meni je pregled u petak, nadam se da ce biti veseli Sveti Nikola :)
Vrapcic evo mene prvi put zabolila glava u trudnoci.
I to samo jedna strana glave.
Ajmeeeee, kako je se rijesit?? Doslovno me boli oko, celo, sljepocnica samo desne strane. 😫
💞girl💞
Ej, mozda da uzmes pola lekadola?
Ja sam primjetila da svaki put kad pustim i mislim da ce proc samo od sebe-bude mi jos gore i onda prekasno uzmem tbl i ne dodjem k sebi..zadnja dva puta sam nakon sat vremena uzela pola lekadola i popustilo me..cesto me boli glava zadnjih 10ak dana :(
I ja u petak imam pregled!
Ja od pocetka trudnoce imam taj svjetlozuti iscjedak, pitala doktora, veli da je to sve normalno dok ne pece i ne svrbi.
Vrapcicevo mene prvi put zabolila glava u trudnoci.
I to samo jedna strana glave.
Ajmeeeee, kako je se rijesit?? Doslovno me boli oko, celo, sljepocnica samo desne strane. 😫
I mene boli desna strana. Isto kao i tebe, baš me jako jako boli cijeli dan. Pijes li eutyrox? Možda je nešto sa štitnjačom povezano!?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja sam takodje imala glavobolju ovog tjedna i zbog nje jos vece mucnine. Cak sam primijetila, kada se ispovracam, da mi bude bolje i da me prestane boljeti neko vrijeme, ali onda opet pocne. Sigurno su mucnine puno gore uz glavobolju 😰 Uzmite lekadol ili paracetamol, nije dobro trpiti tolike bolove.
Ja sam takodje imala glavobolju ovog tjedna i zbog nje jos vece mucnine. Cak sam primijetila, kada se ispovracam, da mi bude bolje i da me prestane boljeti neko vrijeme, ali onda opet pocne. Sigurno su mucnine puno gore uz glavobolju 😰 Uzmite lekadol ili paracetamol, nije dobro trpiti tolike bolove.
Da mimoza točno je tako. Nakon povraćanja bude vrlo kratko nešto bolje i opet isto. 😔🙄😔🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic, ne. Nista. Tsh mi je uredan. Antitjela su mi koma, ali nemam terapiju.
Ja san bila u nekom polulezecem/polusjedecem polozaju i na laptopu pa san mislila da je od toga.
Legla san. Malo si izmasirala vjede, sljepocnice i stavila hladne obloge na oci i bome mi je masu lakse. Cekam da popijen dufaaton i iden pravac u krpe, nadam se da cu do ujutro bit bolje.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji