LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    02. Prosinac 2019. 11:21

Ana.wannabemama

Ej cure moje, citam vas i rasplakale ste me kolko ste drage.. zelim vam zahvaliti svima od reda stvarno mi puno znaci.. znaci ovako stvari stoje. Radili su mi ultrazvuk i dr nije vidjela nikakvu trudnocu jednostavno nije mogla naci s lijeve strane nista, onda sam dva puta vadila krv betu i jos nesta i beta je premalo povosena za moj tjedan trudnoce pise na nalazima 880 i moram ostat u bolnici do daljnjeg jer se mozda radi o vanmaternicnoj ili spontanom, treceg drage moje nema 😔 napustila nas je nasa mrvica a nismo se uspijeli ni vidjeti 😥 hvala vam jos jednom cure.. nastavit cu vas citati i biti uz vas ako smijem ❤️

Draga Ana, ovo me tako rastužilo i rasplakalo, no sigurna sam da ćeš brzo ugledati novi plusić. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj i puno pozitivne energije... Drži se ❤️ 

Curka je ❤

Tocka_tockica
    02. Prosinac 2019. 11:30

Drzi se draga Ana, saljem puno puno zagrljaja! Zelim ti cim prije jedan veliki plusic i sigurna sam sa ces nam se uskoro pridruziti. Na zalost na neke stvari ma koliko zeljeli ne mozemo utjecati, zato glavu gore brz oporavak ti zelim i da nisi ni pomislil da nas nebi pratila ili se javila❤❤ s nestrpljenjem cemo cekati da nam se javis sa lijepim vjestima💋

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• anav05
    02. Prosinac 2019. 11:36

Zaraa

Vrapcicevo mene prvi put zabolila glava u trudnoci.
    I to samo jedna strana glave.
    Ajmeeeee, kako je se rijesit?? Doslovno me boli oko, celo, sljepocnica samo desne strane. 😫

Ja imam problema s migrenama od prije trudnoce, sada mi je jos gore.
    Popijem lekadol 500 mg kada me uhvati, mir,tisina koliko je moguce, drugacije ne prolazi...

• anav05
    02. Prosinac 2019. 11:39

Ana.wannabemama

Ej cure moje, citam vas i rasplakale ste me kolko ste drage.. zelim vam zahvaliti svima od reda stvarno mi puno znaci.. znaci ovako stvari stoje. Radili su mi ultrazvuk i dr nije vidjela nikakvu trudnocu jednostavno nije mogla naci s lijeve strane nista, onda sam dva puta vadila krv betu i jos nesta i beta je premalo povosena za moj tjedan trudnoce pise na nalazima 880 i moram ostat u bolnici do daljnjeg jer se mozda radi o vanmaternicnoj ili spontanom, treceg drage moje nema 😔 napustila nas je nasa mrvica a nismo se uspijeli ni vidjeti 😥 hvala vam jos jednom cure.. nastavit cu vas citati i biti uz vas ako smijem ❤️

Jako mi je zao... :-( <3

Vrapčić123
    02. Prosinac 2019. 11:43

Dora4

Vrapcic, jesi inace pila kavu i jela slatko?
    Mene sad u T uopce ne trazi kavu, ali sam primjetila da mi krene glava rasturat bas u to neko vrijeme kad inace pijem kavu..pa onda znam popit par gutljaja samo da zavaram organizam, neke dane pomogne.
    Slatko mi se ne jede tako cesto(prije sam trpala non stop) i isto mislim da mi padne secer pa krene glavobolja..
    Pa ne znam, mozda da probas nesto sladje pojest, makar zlicu meda?

Dora4 slatko sam prije voljela, kavu sam rijetko pila. Hm, možda si u pravu, možda bi pomogla za glavobolju. Slatko mi se isto ne jede uopće, al probat ću s medom 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    02. Prosinac 2019. 11:46

Draga Ana tek sad vidjeh tvoj komentar. Neopisivo mi je žao, drži se! Vjerujem da ćeš uskoro opet vidjeti veliki plus ❤️ Pusa i šaljem puno pozitive... 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

02. Prosinac 2019. 12:11

Ajme Ana tako mi je žao. Znam kako ti je, nedavno sam to prošla. Vjeruj mi da s vremenom bude lakše. 😥😕

Zaraa
    02. Prosinac 2019. 12:26

Ana. Jako mi je zao...drzi se i neka ti dragi Bog da snage... zivot nam nekad pise ruzne price... zelim ti da ostavis sve iza sebe i sto prije ugledas plusic i veselis se svojoj bebi. 

💞girl💞

Zaraa
    02. Prosinac 2019. 12:27

Anavo5 ja nikad u zivotu. Sinoc me strefila posteno.
    Legla sam, pogasila svjetla, tv, tisina i stavila hladni oblog na oko bas mi je pasalo i fala Bogu proslo je.
    Zaspala san oko 11, probudila se u 4 i vise nisan ni zaspala, al srica glavobolje nije bilo.
    Naatojala san bez icega jer san znala da iden brzo lec, al drugi put cu definitvno neato popit jer mi se neda trpit tu bol bezveze.

💞girl💞

ναℓєитιиα
    02. Prosinac 2019. 12:28

Draga Ana jako mi je žao, nadam se da ćeš nam se što prije pridružiti sa novim plusićem, i da će to bit tvoje vrijeme, svi smo uz tebe. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.