Cao cure, evo pridruzit cu se ljetnim nadam se 🙂 5+1 zasad, cekamo 11.12 za prvi pregled i uzv.. rano je jos al bas se mislim da bi moglo to bit to..
Znaci isto smo 😁😁
Mene je narucila 12.12., ali mijenjat cu ginekologicu.
Imas li simptoma ili ne, jesi li isla vadit betu?
Daa ☺
Ma iskreno strah me da nije prerano taj uzv, strepim hoce li se vidit srcana aktivnost. Prosla trudnoca je rezultirala s missed ab pa sam bas ajme
Imam dobar osjecaj a ne znam bi li mu vjerovala 😅🤐
A simptomi su mi samo strasno bolne grudi, imam tu i tamo kroz ovih tjedan dana neke lagane grceve i zatezanje..samo sam uzasno gladna i tamanim sve sta je ispred mene..moram smirit..
Betu sam vadila 26. i 28. 11
Prva je bila 429 a druga 1120
A ti, simptomi, beta? Raspisala sam se, oprosti haha
Ja imam lagane mucnine zadnjih par dana, ali nista prestrasno i zna mi se malo vrtit, cice me uopce ne bole, ali imam grceve oko lijevog jajnika.
Ja sam betu vadila samo 29.11. i bila je 109.
Jel ima jos netko da je na dan izostanka menge imao tako "nisku betu", jel to prenisko ili?
Bebs moguce da je bila kasnija ovulacija i da je doslo kasnije do zaceca, zbog toga je beta “niza”. Mada, sve iznad 5 ukazuje na trudnocu, ali beta je pouzdan pokazatelj tek kada se ponovi nakon 48 sati i naravo, udvostruci se.
Pozdrav curke, kako ste spavale? Ja sam ok spavala, no opet glavobolja. Za sad nisam povraćala, no mislim da će i to krenuti. 😔
Je li se Ana javljala da ja nisam uspjela vidjeti? Nadam se da je sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro, ja sam spavala dobro, mali se vratio nakon 2 noci pa sam isla spavati sa njim 🥰🥰🥰
Mene glava ne boli ali kasljem i kasljem.
Nije 🙁🙁 sve se bojim sta ce napisati kad se javi, jer da je sve ok vj bi nam to bila odmah javila 🙁🙁
Ja opet s nesanicom. Al vise sam narucila. Meni vaga pokazuje ujutro vec 2+. Pa kako je to moguce? Uzasss. Morat cu malo pripazit
Ej mamice! Ja kaos, zadnjih tjedan dana opet ustajem po 4-5x piskit i nikako zaspat, uzas..bas sam premorena :(
Ja sam što se kilaže tiče uglavnom na 54 kg, skoro od prvog dana. Nekad padnem na 53 kg kada više povraćam. Al stoji kilaža uglavnom.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja sam sa kilazom na istom, eventualno -0.5kg, isto ovisi o mucninama taj dan..
Vrapcic, jesi inace pila kavu i jela slatko?
Mene sad u T uopce ne trazi kavu, ali sam primjetila da mi krene glava rasturat bas u to neko vrijeme kad inace pijem kavu..pa onda znam popit par gutljaja samo da zavaram organizam, neke dane pomogne.
Slatko mi se ne jede tako cesto(prije sam trpala non stop) i isto mislim da mi padne secer pa krene glavobolja..
Pa ne znam, mozda da probas nesto sladje pojest, makar zlicu meda?
Ej cure moje, citam vas i rasplakale ste me kolko ste drage.. zelim vam zahvaliti svima od reda stvarno mi puno znaci.. znaci ovako stvari stoje. Radili su mi ultrazvuk i dr nije vidjela nikakvu trudnocu jednostavno nije mogla naci s lijeve strane nista, onda sam dva puta vadila krv betu i jos nesta i beta je premalo povosena za moj tjedan trudnoce pise na nalazima 880 i moram ostat u bolnici do daljnjeg jer se mozda radi o vanmaternicnoj ili spontanom, treceg drage moje nema 😔 napustila nas je nasa mrvica a nismo se uspijeli ni vidjeti 😥 hvala vam jos jednom cure.. nastavit cu vas citati i biti uz vas ako smijem ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji