LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    01. Prosinac 2019. 12:51

Tiki rado bih ti rekla da kupis i meni, ja tajice ocajno trazim, a kod nas u lidlu u De nema jos uvijek nista za trudnice. Tjedan dana prije nego sto sam saznala za trudnocu, bio je trudnicki asortiman u lidlu i svekrva mi kupila jedne tajice onako bezveze i bas su super. Poslije sam kupila u h&m-u, ali nisu toliko dobre. Uzmi svoj broj koji imace nosis, nemoj nista vece.

• Bebac24
    01. Prosinac 2019. 13:00

Ja jedva cekam trudnicku u lidlu. Isto kod nas bilo u 9 mj i mislim si da kupim...ma sta cu ako do sad nisam trudna necu ni bit... I sad ko za vraga nista. 
    Ai ovo u cetv je 4 stvari al ajde bolje ista nego nista. 
    Proslu ned ned ku u hm tajice rifle i majicu. Kad sam vidila koliko sam platila slabo mi doslo 😕

ena0206
    01. Prosinac 2019. 13:23

Dobro jutro/dan. Ja sam se tek probudila zato jer sam tek u 9 ujutro zaspala. Isla sam 5-6 puta na wc i oka nisam sklopila. Poludila sam..
    Ana draga drzim fige da prodje sve u redu. 😘

Ivcy1306
    01. Prosinac 2019. 13:26

Ana, nadam se da si ok, da je sve u redu. Javi kako je proslo i sretno! 🙏 
    Vrapcic, ja svaki dan sve ispovracam, ne trpam u sebe, osjetim glad i gladna sam al cim pojedem idem grlit skoljku. Vec sam 5kila u minusu od pocetne kilaze, al se tjesim da ce uskoro proci. 
    Jedem u jako malim kolicinama i najvise neka peciva slana, jedino to podnosim. Ostalo mi je sve bljak, a kad kuham rucak uzas, znaci to jelo vise ni pomirisat ne mogu a kamoli da pojedem. 
    Eto sad mi pao na pamet pire krumpir, pa mozda kasnije samo za gust si napravim ako i to ostane u meni. Inace danas kuhala muzu i sinu makarone i junece snicle u umaku od rajcice. Sa sinom me to drzalo do 16.tjedna🙄

01. Prosinac 2019. 14:19

Ko sve ima pregled ovaj tjedan? 

• Bebac24
    01. Prosinac 2019. 14:24

Ja sutra navecer 🙂 i u uto vadim krv za nifty

dana130
    01. Prosinac 2019. 14:45

Ja u cetvrtak popodne 😀 i nadam se mozda i da cu cuti srceko 😀

Baby girl 💜

mimoza
    01. Prosinac 2019. 14:48

Ja imam u utorak 😊

Tocka_tockica
    01. Prosinac 2019. 14:50

Ana mislj.i na tebe u nadam se da je svebu redu! Javi nam se ❤❤
    Ja takodjer prijavljujem mucninu.. na srecu ne povracam i sve mogu pojesti, ali dok me ulovi mucnina hrana mi se gadi i stalno imam nagon za povracanje a ne mogu i to je grozan osjecaj.. ako mi pak zeludac ostane prazan opet nastupi mucnina i nol da se nemogu dici iz kreveta.. znacu inatoc mucninama da bi bila dobro moram stalno nesto stavljati u usta, a reziltat su vec sada 2 kg vise..

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Zaraa
    01. Prosinac 2019. 15:00

Ana.wannabemama

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥

Nadam se da nije najgore. Drzim fige, javi se! Sritno 🤞🙏❤

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.