Zapišem to sve sutra. Natjerat cu se upaliti laptop.
Joj, stalno ulazim na forum ne bi li vidjela vijest od Anee
Zaboravih napisati da i mi imamo pregled u petak..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Zapišem to sve sutra. Natjerat cu se upaliti laptop.
Joj, stalno ulazim na forum ne bi li vidjela vijest od Anee
I ja isto 😕
Moje cure, ja san emotivno ajme.
Danas sam gledala onog malog sa supertalenta, sta je vrtio hulahop, dobio zlatni gumb. Ja placem ima 2 ure radi njega. Nemogu se smirit. Muz me gleda koda sam luda, mater misli da smo se nas dvoje nesto posvadali, a ja nemogu doc sebi od suza radi maloga, tako bi ga zagrlila i skakala sa njim, a naricen koda mu se nesto lose desilo. Sta je ovo? Ja nisan zaplakala 2 puta u zivotu, a sada 😥😥😪😪😥😥😥😓😓😓😓
💞girl💞
Moje cure, ja san emotivno ajme.
Danas sam gledala onog malog sa supertalenta, sta je vrtio hulahop, dobio zlatni gumb. Ja placem ima 2 ure radi njega. Nemogu se smirit. Muz me gleda koda sam luda, mater misli da smo se nas dvoje nesto posvadali, a ja nemogu doc sebi od suza radi maloga, tako bi ga zagrlila i skakala sa njim, a naricen koda mu se nesto lose desilo. Sta je ovo? Ja nisan zaplakala 2 puta u zivotu, a sada 😥😥😪😪😥😥😥😓😓😓😓
A ja ko santa leda. Nista me ne dira, nisam ni živčana. Ma baš sam super trudnica. Blago mom suprugu. Jedino od onog prvotno čistog lica jutros su krenule akne. Plače mi se
Znači cure moje današnni dan mi je grozan. Od jutros povraćanje, niš nisam uspjela pojesti, silim se piti vodu da ne dehidriram. Glavobolja užasna, valjda i od nje povraćam. Spavala tijekom dana 3 sata i mislila ajde kad se probudim bit će bolje, glavobolja tu i dalje. još me grčevi neki probudili (mislim od povraćanja kako sam se grčila jako). Znači UŽAS..
Gdje nam je Ana? Zbog nje non stop gledam forum.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cao cure, evo pridruzit cu se ljetnim nadam se 🙂 5+1 zasad, cekamo 11.12 za prvi pregled i uzv.. rano je jos al bas se mislim da bi moglo to bit to..
Vrapcic za pocetak nemoj nista ni jesti ni piti. Nadrazila si zeldac i sad da bilo sta stavis u usta, opet ces imati nagon za povracanje. Lezi i odspavaj malo, smiri svoj organizam, pa poslije pokusaj nesto lagano i suho pojesti npr. neka ti muz skuha krompir leso ili rizu, uzmi dvopek i krekere i naravno uz to vodu pijuckaj (meni cesto i caj padne tesko). Pojedi par zalogaja i ostavi za poslije, nemoj velike kolicine hrane odjednom jesti. Znam kako je i zao mi je sto to prolazis 😰
Ja sam vec 2 dana dobro, pa cemo vidjeti do kad.
Hvala ti na savjetima ❤️ Pijuckam vodu, a nadam se da cu uapjeti nešto i pojesti da ne ispovracam. 😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji