Draga Ana budi nam jaka,izdrzi.. Uskoro ce abd biti novi plusic i sve ce biti uredu.. Cuvaj nam se❤❤
Ja evo sa pregleda.. po uzv 6 tj.,malo.manje nego sto bu trebalo.. Pozadnjem pregledu bi trebalo 6+5.. Doktorica mi kao vidi dva materista,dvorogu,ali star ultrazvuk pa me salje privatno neko jos da pogleda.. Da li neko ima od vas dva materista??
U biti kao nij3 velik problem,samo kao moze se desiti raniji porod..
Draga Ana budi nam jaka,izdrzi.. Uskoro ce abd biti novi plusic i sve ce biti uredu.. Cuvaj nam se❤❤
Ja evo sa pregleda.. po uzv 6 tj.,malo.manje nego sto bu trebalo.. Pozadnjem pregledu bi trebalo 6+5.. Doktorica mi kao vidi dva materista,dvorogu,ali star ultrazvuk pa me salje privatno neko jos da pogleda.. Da li neko ima od vas dva materista??
U biti kao nij3 velik problem,samo kao moze se desiti raniji porod..
Moja poznanica je imala dvorogu, ostala je trudna i cijelu trudnocu nije imala nikakav problem, cak je i prenijela par dana nakon termina i sve je bilo uredu, tako da ce sve bit okej. Odi jos na pregled kod privatnika ipak za kontrolu.
M_marree ja sam imala dvorogu maternicu. Moj doktor nije htio ni da krećem sa IVF postupkom dok mi to ne operira. Ali koliko se sjećam da je moja bilo nezgodno položena i sumnjalo se na polip. Tako da sam prvo operirala pa nakon svega išla na IVF. No ako ti je dr tako rekla, očito nije ništa strašno, vjerojatno ti je blaži taj razmak / rog između, pa će ti biti vjerojatno sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vidim da vecina vas ima nesanice i da se cesto u noci budite. Sta mislite zbog cega je to? Ne mislim na ona ustajanja na wc i opet spavanje, vec bas nesanicu. Neke babske price su da se navikava tijelo na nocna budjenja zbog bebe i kao da ce se beba u tom periodu buditi.
Ako to bude istina, moja beba ce spavati 9 sati u komadu, jer se ja ne dizem ni na wc vise, spavam u komadu 😁
Ja se dizem na wc 5 puta u zadnje vrijeme ali to bi bilo sve ok da ja mogu spavat... Jesam li se prvi put digla na wc - aj ća....nema sanse opet zaspat.. Zaspem u 8 ujutro.. ako je ta prica istinita beba nece spavat cijelu noc i zaspat ce ujutro oko 8 i spavat do 1 popodne. 😂😂😂 Blago meni
Vidim da vecina vas ima nesanice i da se cesto u noci budite. Sta mislite zbog cega je to? Ne mislim na ona ustajanja na wc i opet spavanje, vec bas nesanicu. Neke babske price su da se navikava tijelo na nocna budjenja zbog bebe i kao da ce se beba u tom periodu buditi.
Ako to bude istina, moja beba ce spavati 9 sati u komadu, jer se ja ne dizem ni na wc vise, spavam u komadu 😁
Ma odlicno. Ja tako tesko spavam. Svaki put kad se probudim samo molim Boga da opet zaspim jer znam da ce imace proci 3-4 sata dok opet ne zaspim. A ujutro moram na posao. Iako, s prvim malim sam u trudnoci super spavala, a on godinu dana po noci nije spavao, tako da je mozda obrnuto. Drzim fige, hahaha
To je zbog hormona tj.nečeg novog u organizmu. A prava nesanica nas tek očekuje pred sami kraj.
Posto je meni prva trudnoca meni sad stizu razno-razni savjeti. Izmedju ostalog tu je i onaj "spavaj sada jer zadnja dva mjeseca i kad se beba rodi mozes zaboravit na spavanje."
Nemrem, ljudi, nemrem spavat.. Neku vecer budim covjeka i kazem AJD AMO SE MI IGRAT DA SAM JA BEBA I PLAKAT CU A TI SE BUDI.. DA TE MALO UVJEZBAMO I PRIPREMIMO ZA KAD BEBA DODJE. znaci nemres mi to radit, spavas ko top a ja se izvrtila od pocetka do kraja kreveta.A jbmu. Jesmo zajedno u ovome ili nismo. 😂😂😂
Posto je meni prva trudnoca meni sad stizu razno-razni savjeti. Izmedju ostalog tu je i onaj "spavaj sada jer zadnja dva mjeseca i kad se beba rodi mozes zaboravit na spavanje."
Nemrem, ljudi, nemrem spavat.. Neku vecer budim covjeka i kazem AJD AMO SE MI IGRAT DA SAM JA BEBA I PLAKAT CU A TI SE BUDI.. DA TE MALO UVJEZBAMO I PRIPREMIMO ZA KAD BEBA DODJE. znaci nemres mi to radit, spavas ko top a ja se izvrtila od pocetka do kraja kreveta.A jbmu. Jesmo zajedno u ovome ili nismo. 😂😂😂
Eh da se san moze akumulirati... ali ne moze, tako da ne brines 😂 I da sad spavas ko top i da ti beba ne spava svejedno bi bi bila umorna ko pas.
Hahahahahahahahhaha
Dobra ideja!!
Sortiraj odgovore
Najstariji