LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Studeni 2019. 08:34

Alisanazemlji

mrvičak

Alisanazemlji

mrvičak

Alisanazemlji

Cure koje ste dobile terapiju zbog hipo, koliko vam je trebalo da dođete do endokrinologa?
    Koja je procedura? Kome idem s uputnicom? Koliko ste čekale da vas se naruči? Je li koja od vas išla kod privatnika?

Otišla privatniku
    Mrvičak, ti si iz zagreba? Kod koga si išla privatno?

U Polikliniku Fleur godinama već
    Mrvičak, hvalaaa :)

Ma ništa. Javljaj promjene 😉

Dora4
    27. Studeni 2019. 08:35

Alisa, sretno! :)

Dora4
    27. Studeni 2019. 08:36

Kako ste mi danas mamice? 

• Bebac24
    27. Studeni 2019. 08:39

Kod nas u Puli se redovno ceka dugo za prvi pregled. Ali kad je trudnoca nazovemo telefonski i naruce nas za par dana na taj prvi, pa poslje dr pise kad moramo dolaziti. 
    Nemojte panicariti ,stres povecava TSH 😉 
    Nije to smrtna bolest, treba piti terapiju i tjt.  
    Dr opce medicine vam daje uputnice. 
    Dandy za zatvor probaj evaqu cepice koji su bas za trudnice. Meni je puno pomogao kad sam imala problem

marica9818
    27. Studeni 2019. 08:45

Alisanazemlji

Bezzo, iz Zagreba sam. Htjela bih to čim orije riješiti tako da mislim da ću i ja kod privatnika bez obzira na uputnicu za endokrinologa od strane soc. gin….

Meni je ginekolog dao uputnicu za vuk vrhovac. Tamo jako brzo dodes na red jer vade krv do 20 h pa se nikad ne čeka. Nisam se morala narucivat, samo sam dosla s uputnicom i teta u ambulanti za trudnice mi je sve rijesila. Uz to je valjda najdivnija zena ikad. 

Ginekolog mi je dao godisnju uputnicu (D) pa sad svaki put kad budem morala na kontrolu samo dodem tamo i kazem da imam godisnju uputnicu i odmah mogu vadit krv.

Danas cu doc po nalaz i kontrolu endokrinologa. Jako sam odusevljena njima, stvarno su brzi i efikasni.
    Stitnjacu lijecim vec 4 godine pa je moje iskustvo da ti nitko nece propisivati terapiju na temelju privatnih nalaza. Svejedno, ako zelis, probaj i javi jel uspjelo 😉

Vrapčić123
    27. Studeni 2019. 08:55

Jutro curke! Kako ste spavale? Meni grijanje nikako ne odgovara, a moramo grijati naravno, pa me glava zaboli svako jutro uz standardnu mučninu 🙄
    Imam pitanjce za vas.. Naime kakva vam je stolica od kad ste trudne? Meni dosta rijeđa, ne mogu reći skroz rijetka, no rijeđa... Ispričavam se ukoliko se nekome gadi ova tema.. ☺️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    27. Studeni 2019. 09:17

Hej, ja sam prosli tjedan puno bolje spavala i taman sam se ponadala da su gotove neprospavane noci, ali od vikend opet u starom ritmu, dizanje po 4-5x, nikak se namjestit..i onda na kraju legnem na trbuh i zaspem.
    Sto mislite jel opasno spavanje na trbuhu u ovom periodu trudnoce? Ne smeta mi nimalo, tad me ne bole ni ledja ni trbuh ni nista, zaspem ko beba..

Probava mi je kaos, uzasno tesko ide, sad evo isprobavam pet stvari odjednom i nadam se da ce se pokrenut.
    Jucer si me toliko namamila sa pohanim kruhom da sam na kraju i ja drmnula 2 komada hahah :) napokon nesto uskusno i toplo od cega mi nije bilo muka! 

Dora4
    27. Studeni 2019. 09:25

Jaoooo cure, oprostite ako je neugodno, ali mozda nekog spasim!
    Ajme koje olaksanje!!!! Upravo odradila wc nakon ne znam koliko dana..
    Dandy, nadam se da ces vidjet post! 
    Dakle, ujutro sam nataste popila sok od sljive iz dm-a, ca 2.5dcl, fuj, guc po guc sam pila, al izdrzi se..nakoj toga salicu jogurta sa zelicom i pol psylliuma, popila casu vode i evo u roku par minuta je stiglo toliko zeljeno olaksanje! 

27. Studeni 2019. 09:44

marica9818

Alisanazemlji

Bezzo, iz Zagreba sam. Htjela bih to čim orije riješiti tako da mislim da ću i ja kod privatnika bez obzira na uputnicu za endokrinologa od strane soc. gin….

Meni je ginekolog dao uputnicu za vuk vrhovac. Tamo jako brzo dodes na red jer vade krv do 20 h pa se nikad ne čeka. Nisam se morala narucivat, samo sam dosla s uputnicom i teta u ambulanti za trudnice mi je sve rijesila. Uz to je valjda najdivnija zena ikad.

Ginekolog mi je dao godisnju uputnicu (D) pa sad svaki put kad budem morala na kontrolu samo dodem tamo i kazem da imam godisnju uputnicu i odmah mogu vadit krv.

Danas cu doc po nalaz i kontrolu endokrinologa. Jako sam odusevljena njima, stvarno su brzi i efikasni.
    Stitnjacu lijecim vec 4 godine pa je moje iskustvo da ti nitko nece propisivati terapiju na temelju privatnih nalaza. Svejedno, ako zelis, probaj i javi jel uspjelo 😉

Pa privatnik ti da terapiju!! 

Dora4
    27. Studeni 2019. 09:46

Okej, mozemo prec na veselije teme 
    Ima tko danas pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.