Okej, mozemo prec na veselije teme
Ima tko danas pregled?
Ja danas predvecee imam prvi pregled😍
Super, javljaj kako je bilo
Okej, mozemo prec na veselije teme
Ima tko danas pregled?
Ja danas predvecee imam prvi pregled😍
Super, javljaj kako je bilo
Budem, hvala 😊😊
Dečkić💙
ALISA ne brini. Povišen tsh je hipo ne hipertireoza. Oba stanja mogu izazvati probleme, ali samo ako nisu pod kontrolom terapije.
Koliki ti je tsh?Mrvičak, ne znam. Sutra ću vidjeti nalaze. Danas mi ih je gin.objasnio da se radi o referentnoj vrijednosti 3, a trebala bi biti 2,5…
Ja sam jucer panicarila oko toga . Meni je 3.80 sutra idem kod dokt opce prakse po tablete. Ginek mi danas nije mogla dat iako su me poslali njoj. I ja se brinem da nije stiglo jos nastetit bebici ali samo pozitivaaaa🤗Lina, pa meni je ginić izdao uputnicu za endokrinologa… Ne kuzim, tko mi može dati terapiju?
Endokrinolog ili?
Na kbc Rebro treba i do dva tjedna da te prime na endokrinologiju? Malo mi je to previše vremena. Kako si ti tako brzo dobila terapiju?
Mene su dali uputnicu hitno odmah dr dan isla vadila krv cekala 4 h dobila nalaze terapiju i sad cu kod dokt po tablete.
Alisa, mislim da kad si trudna da će te primit u bolnicu brzo na uputnicu jer trudnice imaju prednost, inače se čeka jako dugo pregled ako tsh nije preko 10. Ja sam na kraju otišla privatno jer sam željela odma sutradan to sredit, endokrinolog ti da nalaz, a doktor opće prakse piše recept i količini terapije po nalazu.
Tako sam ja istina.odmah sam dosla red
Ma da, najbolje ti je to privatno, mozda te vec sutra prime ako kazes da je hitno i odma mozes s nalazom u ljekarnu dić lijek, nadoplatis 10 kn kutiju i mirna si, a poslje im doktor opće prakse posalje recept i mozes dobit povrat novaca.
A neće mi ponovno vaditi krv, već će mi dati terapiju na temelju zadnjeg nalaza?
Neće ako je nalaz svjež od par dana.
Meni su ponovo. Ja sam iz Rijeke
Luna sretno i javi kako je proslo!
Ja sutra ujutro imam prvi, jedva cekam, toliko sam uzbudena i toliko me strah🙈😅
ALISA super!
Ostale cure sretno na pregledima. I ja odbrojavam iako imam jos 11 dana 😲
Pozdrav svima, nisam bila u toku par dana, e sad da ja to sve popratim ☺️. Pregled prošao super, trudnoća manja po ultrazvuku, 6+5 danas. Svim novim curama čestitam na + 👌
ALISA super!
Ostale cure sretno na pregledima. I ja odbrojavam iako imam jos 11 dana 😲
Mrvičak, ja zaboravila gdje je onaj popis, da ga malo obnovimo 🤛 mislim na preglede
Cure koje imaju danas pregled sretno!
Baš mi je drago da su se loše vijesti smirile, a vama što ste kući moram priznati da pomalo zavidim. Naravno, ne na problemu koji imate, jer vjerujem da je grozno biti na komplikacijama i po cijeli dan ležati, ali sam se toliko poželjela odmaranja, filmova i svoje kuće. Zbog posla sam stalno u pokretu.
Moj pregled je tek za neka 3 tjedna i čini mi se kao cijela vječnost.
Sortiraj odgovore
Najstariji