LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2019. 19:44

E da, ne koristim gel već baby ulje! 

Tocka_tockica
    26. Studeni 2019. 19:45

Ja sam kod svoje ginicke bas cula otkucaje i vidla sa 6+2.. bas se lijepo glasno culo srceko, a frendica od loje sam kupila baby w. kaze da je moguce da ulovi otlucaje al da se ne cuju.. pa si nekak mislim da je to to.. jer na tom podrucju lovi samo moje (oko 70-80) i ulovilo je to 151. A to nisu sigurno moji.. vidjet cu kak ce dalje ici.. al ak nist drugo bar cu ja mislim malo lakse progurat jos ovih 10 dana do pregleda 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

26. Studeni 2019. 19:45

mimoza

Posto ja imam osjecaj da nosim curu haha vidim da ce imati puno izbora 😁 Cestitam sierrav.
    Tocka moj baby watcher je juce stigao i nisam nista uspjela s njim uhvatiti i bas sam se zabrinula bila. Danas sam bila na ultrazvuku i gledala kako malo srce pulsira i pitala doktoricu da nam pusti da cujemo, ona kaze da to nije jos uvijek moguce, da je rano. Kako onda taj aparat od 20€ ima tu mogucnost, a njen ultrazvuk nema. Tako da sam ja svoj spakovala i stavila u podrum.

Meni je dr objasnila da uzv i ovo ne rade na istom principu. Ovo ne steti, dok  uzv ipak malo je, al kao ne moramo se bojati toga jer nismo dugo ni puno pod tim zracenjem uzv-a. Doppler je zapravo mali ctg. 

🌼TiKi🌼
    26. Studeni 2019. 19:48

Ja pratim kako moja gin gleda preko uzv, meni vec od 10tj radi samo preko trbuha jer sam mrsava, uvijek otkucaje ulovi negdje oko 5cm ispod pupka desno, haha. Tako cu probati i ja. Znaci mrvicak moze i ulje, super. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Alisanazemlji
    26. Studeni 2019. 20:01

Večer cure! Ja nisam baš najbolje. Jako sam rastresena. Naime, dobila sam nalaze krvi i ispada da mi je povišen tsh u trudnoći.. Prije nisam imala problem sa štitnjačom.. Očito se sad pojavio. Sutra će mi soc gin. dati uputnicu za endokrinologa..
    Vidjela sam na internetu da hipertireoza može povećati mogućnost pojave spontanih, prijevremenog poroda itd.. Je li ima koja od vas ovu situaciju ili zna nekoga tko ima ili je imao, te da je naposljetku ishod trudnoće bio okej.
    Baš sam preplašena :(

Curka je ❤

Dora4
    26. Studeni 2019. 20:04

Ej, bas je jucer netko imao istu situaciju..ne brini, dobit ces terapiju, najvjerovatnije eutyrox, tsh ce se s njim lijepo izregulirati, a ti ces hodat na kontrole svakih 5-6 tjedana i endokrinolog ce te drzati pod nadzorom i regulirati terapiju po potrebi! Bitno je da su ti rano otkrili, ne brini :*

26. Studeni 2019. 20:07

ALISA ne brini. Povišen tsh je hipo ne hipertireoza. Oba stanja mogu izazvati probleme, ali samo ako nisu pod kontrolom terapije.
    Koliki ti je tsh? 

26. Studeni 2019. 20:08

mrvičak

ALISA ne brini. Povišen tsh je hipo ne hipertireoza. Oba stanja mogu izazvati probleme, ali samo ako nisu pod kontrolom terapije.
    Koliki ti je tsh?

I da, ima nas tu par. 

Alisanazemlji
    26. Studeni 2019. 20:09

Dora, hvala ti:) . Ovo me sad malo primirilo.
    Nikad nisam imala problema sa štitnom žlijezdom do sada... Jako me iznenadilo..

Curka je ❤

mimoza
    26. Studeni 2019. 20:15

Alisa sve se poremeti u organizmu u trudnoci, a hormoni su prvi na redu. Tako da se ne trebas cuditi da vidis takve rezultate, a do sad sve bilo savrseno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.