LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    27. Studeni 2019. 09:50

Dobro jutro cure, evo i moj prvi dan na komplikacijama pocinje. Nadam se da se necu ubiti od dosade, jer ovdje nemam porodicu ni rodbinu u blizini, samo cekam kad ce muzic doci s posla, da ne budem sama. Kako vi provodite vrijeme na komplikacijama, jeste li nasle neku zanimaciju? A tako sam htjela sto duze raditi 😰
    Dora ja cijeli zivot spavam na trbuhu i to je bio jedini nacin da ustvari i zaspim. Bas sam se brinula kako cu i sta cu u trudnoci, medjutim, prije neka 2 tjedna mi je to doslo skroz spontano i pocela sam na boku spavati. Vise mi spavanje na stomaku nikako ne odgovara, a i stomak mi smeta za takav polozaj 😊

Acqua
    27. Studeni 2019. 10:08

Ciao zene,

citam vas neko vrijeme ali nisam se javljala. Medutim veselim se s vama svakom plusu i pregledu. Pred kraj sam 12 tjedna trudnoce i imam pitanje za sve vas. Jucer me cijeli dan nesto bolilo na dnu desnog pazuha. Mislila sam da su grudi, al ipak mi se cini da se upalila neka zlijezda i boooli. Prije sam neke antibiotske kreme mazala, ali to sad ne zelim. Jel imala neka od vas takvo iskustvo i da je to na neki prirodniji nacin sanirala?

Dora4
    27. Studeni 2019. 10:08

Okej, onda se nadam da ce i meni tijelo dat znak kad mu smeta jer se sad mucim skroz i tek kad legnem na trbuh imam mir..
    Sto se komplikacija tice, ja sam vec evo 3.tjedan, moram priznat da mi nekad bude bas tesko jer sam inace jako aktivna i uzasno mi je sto kad sam vec doma ne mogu bar cistit, popela bi se na strop, usisavala, neku generalku nabacila haha al nema!
    Nabavila sam si jos knjiga jer i inace volim citat, telku cak i ne palim toliko koliko sam mislila da budem. Posto nisam na strogom mirovanju, odem se van malo prosetat, dogovorim kavu s frendicama, ak mi je slabo one dodju do mene i tak..muz stize s posla tek oko 18h pa sam veci dio dana prepustena sama sebi..
    Stizu blagdani pa sam sad zaokupljena dekoracijama i svaki dan nesto napravim pomalo..
    Perem ves, onda ga nosim mic po mic na susenje, peglam pomalo i tak..cesto gledam bebaste stvari na internetu i planiram sto mi sve treba i mastam kak ce to sve bit hahah

Dora4
    27. Studeni 2019. 10:14

Joj mimoza, zaboravila sam, ti si u DE, jel da? 
    Kakvo je vrijeme gore? Ovdje je hladno tako da se jedva natjeram da odem prosetat zbog cirkulacije..ali po problemima sa probavom vidim da to nije dovoljno i da cu morat vise.
    Ja sam se inace dizala u 5-pola 6 i bome, mogu ti rec da se pomalo navikavam da ne moram nigdje i da se razvlacim do pola 8-8, a nekad i duze po krevetu..onda se istusiram, pripremim sto cu jest, odmorim opet pa krenem nes mrdat malo po stanu ili kuhat rucak, setnjica il kavica i tak, prodje dan, ulovis neki novi ritam

Dora4
    27. Studeni 2019. 10:16

Acqua

Ciao zene,

citam vas neko vrijeme ali nisam se javljala. Medutim veselim se s vama svakom plusu i pregledu. Pred kraj sam 12 tjedna trudnoce i imam pitanje za sve vas. Jucer me cijeli dan nesto bolilona dnu desnog pazuha. Mislila sam da su grudi, al ipak mi se cini da se upalila neka zlijezda i boooli. Prije sam neke antibiotske kreme mazala, ali to sad ne zelim. Jel imala neka od vas takvo iskustvo i da je to na neki prirodniji nacin sanirala?

Hej, cestitam na trudnoci! :) 
    Nazalost ti nemogu pomoc, nemam iskustva, ali mozda ti tete u ljekarni mogu nesto preporucit ili nazovi ginica da nesto posalje?

🌼TiKi🌼
    27. Studeni 2019. 10:21

Ja sam vec dva i po mjeseca doma, od postupka. Imam srecu da su moji blizu pa sam cesto s njima, ili mi sestra dođe pa se druzimo. Odem nekad na kavu s curama, pospremam po stanu, citam knjige, gledam serije itd. Da sam kao ti mimoza tako u inozemstvu, ja ne znam sto bi, ali probaj setati, malo svrljaj po trgovinama, skini si neku seriju i gledaj i tako. Moj muz isto stalno radi pa sam vecinom doma sama s mackom dok on ne dođe. 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Bebs
    27. Studeni 2019. 10:29

Cure ja isto imam problema sa stolicom, ili ju nemam ili je onako meksa kao proljev i danas je uz to bila jos crvene boje, srce mi je stalo skoro...
    Jeli imao netko nekad tako?
    Citala sam sad malo na internetu moze biti od hrane koju sam jela, pa se nadam da je od cikle?! Sta vi mislite?

• isabella
    27. Studeni 2019. 10:31

mimoza

Dobro jutro cure, evo i moj prvi dan na komplikacijama pocinje. Nadam se da se necu ubiti od dosade, jer ovdje nemam porodicu ni rodbinu u blizini, samo cekam kad ce muzic doci s posla, da ne budem sama. Kako vi provodite vrijeme na komplikacijama, jeste li nasle neku zanimaciju? A tako sam htjela sto duze raditi 😰
    Dora ja cijeli zivot spavam na trbuhu i to je bio jedini nacin da ustvari i zaspim. Bas sam se brinula kako cu i sta cu u trudnoci, medjutim, prije neka 2 tjedna mi je to doslo skroz spontano i pocela sam na boku spavati. Vise mi spavanje na stomaku nikako ne odgovara, a i stomak mi smeta za takav polozaj 😊

Ajoj Mimoza isto mi je, muz radi a ja citav dan sama, dosadno za poludit.Posto radim u vrticu ja sam od pocetka trudnoce na komplikacijama.Ponekad odem malo setati ali je bas hladno i nemam energije za duge setnje, tako da mi ni to vise ne odgovara.

mimoza
    27. Studeni 2019. 10:47

Hladno je i kod nas, ali mi nije smetalo ici vani dok sam radila, sad mi je odjednom sve mrsko. Imam osjecaj da je nedjelja, pa mi se ne izlazi iz pidjame 😁
    Sad ce uskoro poceti snizenja, pa bih isla non stop u kupovinu za bebu 😁nadam se da cu do tad saznati spol.
    Znate li mozda vec kakva kolica za bebu zelite? Mislim da ce to biti prva stvar koju cu kupiti

Amelie 1
    27. Studeni 2019. 10:48

Bebs ja sam imala to iskustvo, od cikle je! Stvarno izgleda kao menga s ugruscima, ja nisam mogla vjerovat i isto samse bas bila uplasila.
    Ja sam doma od transfera i luda sam vec😂 malo pospremam, citam, setam pomalo i zivio netflix i hbo 🙈 
    Najgore mi je sto imam previse vremena za misliti i onda nalete svakakvi ruzni scenariji. Mislim da imam ptsp od prosle trudnoce koja nija zavrsila dobro. Trudim se biti pozitivna, ali eto previse slobodnog vremena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.