LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    27. Studeni 2019. 10:56

Bebs

Cure ja isto imam problema sa stolicom, ili ju nemam ili je onako meksa kao proljev i danas je uz to bila jos crvene boje, srce mi je stalo skoro…
    Jeli imao netko nekad tako?
    Citala sam sad malo na internetu moze biti od hrane koju sam jela, pa se nadam da je od cikle?! Sta vi mislite?

Meni uvijek od cikle bude crvena skroz. 

ena0206
    27. Studeni 2019. 10:57

mimoza

Hladno je i kod nas, ali mi nije smetalo ici vani dok sam radila, sad mi je odjednom sve mrsko. Imam osjecaj da je nedjelja, pa mi se ne izlazi iz pidjame 😁
    Sad ce uskoro poceti snizenja, pa bih isla non stop u kupovinu za bebu 😁nadam se da cu do tad saznati spol.
    Znate li mozda vec kakva kolica za bebu zelite? Mislim da ce to biti prva stvar koju cu kupiti

Daa, ja sam isto u De.. Dosta sam se raspitivala i ljudi hvale ovaj ABC design. 

Bebs
    27. Studeni 2019. 10:57

Daisy100

Bebsja sam imala to iskustvo, od cikle je! Stvarno izgleda kao menga s ugruscima, ja nisam mogla vjerovat i isto samse bas bila uplasila.
    Ja sam doma od transfera i luda sam vec😂 malo pospremam, citam, setam pomalo i zivio netflix i hbo 🙈
    Najgore mi je sto imam previse vremena za misliti i onda nalete svakakvi ruzni scenariji. Mislim da imam ptsp od prosle trudnoce koja nija zavrsila dobro. Trudim se biti pozitivna, ali eto previse slobodnog vremena.

Ajmeeee hvala ti, sad mi je puno lakse, tocno to ko menga s ugruscima samo odozada, uzass😁😁
    Ja sam doma vec 4mj zbog ozljede i necu se vjerovatno ni vracat sad radit 🙈
    Netflix i Bozicni filmovi vec danima 💪

• Bebac24
    27. Studeni 2019. 11:08

Mi smo za prvi imali baby merc i bili smo prezadovoljni svime osim sta su jako teska. 
    Tako da sad jedino sta moram kupiti su kolica i gledam da su cim laksa i da imaju kotace za sve terene jer smo mi offroad obitelj 🙂 
    Tako da gledam peg perego book i te serije

mimoza
    27. Studeni 2019. 11:13

ena ovdje je bas popularan abc design, ali meni su nekako jako teska i zauzimaju puno prostora u gepeku, a posto cesto putujemo dole kuci, znas koliko je bitan prostor u autu. Ako nadjes neki zanimljiv model od njih, pisi. Meni je za oko zapao Maxi cosi Zelia 3 u 1 i juce u cekaonici kod dr vidjela sam jednu bebicu u njima i cine mi se bas super.

Alisanazemlji
    27. Studeni 2019. 11:14

mrvičak

marica9818

Alisanazemlji

Bezzo, iz Zagreba sam. Htjela bih to čim orije riješiti tako da mislim da ću i ja kod privatnika bez obzira na uputnicu za endokrinologa od strane soc. gin….

Meni je ginekolog dao uputnicu za vuk vrhovac. Tamo jako brzo dodes na red jer vade krv do 20 h pa se nikad ne čeka. Nisam se morala narucivat, samo sam dosla s uputnicom i teta u ambulanti za trudnice mi je sve rijesila. Uz to je valjda najdivnija zena ikad.

Ginekolog mi je dao godisnju uputnicu (D) pa sad svaki put kad budem morala na kontrolu samo dodem tamo i kazem da imam godisnju uputnicu i odmah mogu vadit krv.

Danas cu doc po nalaz i kontrolu endokrinologa. Jako sam odusevljena njima, stvarno su brzi i efikasni.
    Stitnjacu lijecim vec 4 godine pa je moje iskustvo da ti nitko nece propisivati terapiju na temelju privatnih nalaza. Svejedno, ako zelis, probaj i javi jel uspjelo 😉

Pa privatnik ti da terapiju!!

Evo i mene! Brzo sam sve obavila!.. Ginić mi je dao upitnicu za endokrinologa i preporučio vinogradsku i vuk vrhovac. Obzirom na dobra prijašnja iskustva  sa vinogradskom otišla sam tamo. Odmah su me primili. Dobila sam terapiju i već od sutra je mogu početi uzimati. Dr. Herman je vrlo ugodna. Odmah mi je objasnila da to stanje nije alarmantno, da bebici ništa ne može biti obzirom na referentnu vrijednost tsh-a  3,6 i da sam samo pod kontrolom. Naručena sam opet za 5 tjedana na kontrolu, a prije toga vađenje krvi..
    I rekla mi je da što manje guglam, kad sam joj rekla što sam sve pročitala na netu 🤓
    Baš mi je laknulo... :) 

Curka je ❤

Dora4
    27. Studeni 2019. 11:21

Alisa, eto vidis, super, bas mi je drago da si uspjela odmah sve rijesit! Ona je zbilja super dr., smirena, a opet vedra i skroz pozitivna :) 

Luna999
    27. Studeni 2019. 11:33

Dora4

Okej, mozemo prec na veselije teme
    Ima tko danas pregled?

Ja danas predvecee imam prvi pregled😍

Dečkić💙

ena0206
    27. Studeni 2019. 11:34

mimoza

ena ovdje je bas popularan abc design, ali meni su nekako jako teska i zauzimaju puno prostora u gepeku, a posto cesto putujemo dole kuci, znas koliko je bitan prostor u autu. Ako nadjes neki zanimljiv model od njih, pisi. Meni je za oko zapao Maxi cosi Zelia 3 u 1 i juce u cekaonici kod dr vidjela sam jednu bebicu u njima i cine mi se bas super.

Od abc design meni se najvise svidja Salsa, pogotovo ova nova kolekcija 2020. Ovdje u XxxLuzt su dobili vec novu kolekciju od tog modela SALSA.. Meni su odlicna..  Najmanja budu kad se sklope od svih tih Abc design modela. Ali su 2 u 1. I prodavacica nam je savjetovala da uzmemo sa sto vecim kotacima jer ako su mali kotaci da se znaju unistiti. Sad ne znam je li to istina.. Takodjer trazim nesto sto se da skolopiti na sto manje, bas zbog putovanja kuci. 

Dora4
    27. Studeni 2019. 11:36

Jos jedan prijedlog, ne znam jesu te htjele narucit sad za dalje bez uputnice, osim ako imas D1, uvijek imaj jednu uputnicu unaprijed, znaci da mozes odmah nakon pregleda kod Hermanice (koji obavis s uputnicom 1.), odmah na salter s tom 2.uputnicom narucit se za iducu kontrolu i onda kad odes kod svog ginica po terapiju odmah trazi novu uputnicu da imas za novu narudzbu nakon tog pregleda..ne znam jesam previse spetljala ili razumijes sto mislim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.