LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    26. Studeni 2019. 11:59

Sve vi koje ste govorile da jedva cekate 13tt, jer tad nestaje vecina problema, zelim da vam tako bude, ali moji ocito sada pocinju. Jutros, par sati nakon stavljanja utrogestana, dok sam bila na poslu, primjetila sam svijetlo smedji iscjedak pomijesan sa tim utrogestanom. Ne mogu vam opisati koji je to sok bio za mene. Placuci sam napustila posao i otisla ginekologici na pregled. Stvarno me je detaljno pregledala, vaginalno i preko trbuha, nigdje nije vidjela nikakav hematom, niti razlog tog krvarenju. Sve je cisto oko bebe. 
    Ne mogu vam opisati moju srecu kad sam vidjela srce kako kuca i kako beba mase rukicama i nogicama. Doktorica smatra da je to bio neki kapilar koji je pukao, jer drugo objasnjenje nema. Kaze da ta smedjarenja uopste nisu alarmantna, sve dok je bez bolova u trbuhu i svjeze krvi. Imam kontrolu za 7 dana i opet ultrazvuk. Jedina prednost je sto sad imam svake sedmice ultrazvuk 😂 i da beba je danas tacno 7cmm velika i po UZ 13+1tt

Tonka341
    26. Studeni 2019. 12:00

Dora ja sam prosli tjedan radila kombinirani u Petrovoj ( vadila krv i uzv) i nisam dugo cekala; za nalaze krvi su mi rekli da ce mi poslati na mail kroz 10 radnih dana a dobila sam ih vec iduce jutro na mail! 😊

Ante 💙 Maro 💙

Dora4
    26. Studeni 2019. 12:03

Campbell👼🏻

Dora4

Samo lekadol i lupocet smijemo :/

Ajoj, te dvije mi najmanje pomazu opcenito 😏

Znammm :( 

Dora4
    26. Studeni 2019. 12:03

Tonka341

Dora ja sam prosli tjedan radila kombinirani u Petrovoj ( vadila krv i uzv) i nisam dugo cekala; za nalaze krvi su mi rekli da ce mi poslati na mail kroz 10 radnih dana a dobila sam ih vec iduce jutro na mail! 😊

Jao odlicno!!!

Dora4
    26. Studeni 2019. 12:04

Mimoza, uf, sledila sam se dok sam citala..drago mi je da je sve u redu! I da je bebica tako lijepo aktivna :)

Vrapčić123
    26. Studeni 2019. 12:06

Mimoza žao mi zbog doživljenog šoka! Isti šok sam i ja neki dan doživjela. Katastrofa, al hvala Bogu isto je bilo sve ok kao kod tebe i ne znaju od čega je taj smeđi iscjedak. Nakon toga sam rekla nek rigam, neka mučnina samo da beba bude zdrava 😊😍💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    26. Studeni 2019. 12:08

Tea bravo za lijepe vijesti, neka budu tako i do kraja.
    Mimoza ja vjerujem da vecina nas nece biti mirna dok ne primi zivo i zdravo dijete u narucje. 

mimoza
    26. Studeni 2019. 12:12

Kaze meni kolegica s posla danas, sto sam bila mirna bila sam. Kaze narednih 20 godina nema spavanja i stvarno je tako. Ja sam bas od pocetka uvjerena da je sve ok kod mene i da se beba lijepo razvija, kad odjednom, iz vedra neba, kao da mi neko samar udari, ovo jutros na ulosku. Uzas, koji stres

26. Studeni 2019. 12:57

Bravo za lijepe vijesti ❣️
    Ja sam toliko mokra stalno zbog iscjetka, koji je vodenast i kremasti bijeli. Znam da je to normalno, al ja jadna stalno trčim u wc i mislim da je nešto krenulo loše. 

26. Studeni 2019. 13:01

mrvičak

Što se tiče kilaže, jučer ujutro sam imala 68, jutros 79,2. Nevjerojatna su mi ova odskakanja u kilaži. Nadam se da to nije trajno, već kilo, a dva mjeseca trudna.

Ne 79 hahha već 71*😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.