LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lulu24
    26. Studeni 2019. 09:15

Nema na čemu, sretno! 😘

sierrav
    26. Studeni 2019. 11:08

Vrapcic123

Dora4 ja sljedeći tjedan idem na kontrolu pa ću pitati doktora. Čitala sam da se radi u 12.tjednu. I mene to zanima kao i tebe.

Hey moj soc.ginekolog to radi.On napravi utz izmjeri popuni papire i ti sa tim ides vaditi krv.

🌼TiKi🌼
    26. Studeni 2019. 11:25

Jao, ja napisala za polikliniku, tamo je gotovo za tri dana sve, sorkac. Moja soc gin isto ne radi, ona salje u Petrovu ja mislim. Mi da smo radili isli bi privatno gdje sam bila na postupku, zato znam proceduru, ovako smo obavili Nifty pa nisam ni isla. Cula sam da se u Petrovoj dugo ceka i da bude guzva, nije mi padalo na pamet da se vozim do tamo sat i po i jos cekam u toj guzvi par sati na pregled s onim mucninama. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dora4
    26. Studeni 2019. 11:33

Aha, razumijem, hvala cure!
     Sto mislite jel prerano ici sa 11+3 na taj uzv ili je bolje ici nakon punog 12.tj?

Dora4
    26. Studeni 2019. 11:36

Ja sam mislila da cu ic na onaj najopsirni nifty, ali sam istrazila da se u slucaju blizanacke trudnoce na svim tim testovima ne moze nista extra osim ovoga sto mi mogu i u bolnici besplatno pa sam zato odustala i planiram na taj kombinirani.

Dora4
    26. Studeni 2019. 11:37

sierrav

Vrapcic123

Dora4 ja sljedeći tjedan idem na kontrolu pa ću pitati doktora. Čitala sam da se radi u 12.tjednu. I mene to zanima kao i tebe.

Hey moj soc.ginekolog to radi.On napravi utz izmjeri popuni papire i ti sa tim ides vaditi krv.

To sve moras isti dan odradit ako sam dobro razumijela, jel? Krv svjedno moras vadit u petrovoj/vinogradskoj ili u obicnom labosu?

Lordy
    26. Studeni 2019. 11:39

Mene je narucila 12+0...  Nije neka razlika 11+3 i 12+0

URL = https: //lilypie.com]

Dora4
    26. Studeni 2019. 11:42

Ma joj muci me sto bi ja probala zicat da mi moj ginic odradi taj uzv, ali imam kontrolu kasnije kroz dan i necu stic lab odradit taj dan sigurno, cak i ako mi on pristane to sve izmjerit..i zapravo me strah oce bit previse ako idem i 11+3 na uzv pa onda opet na 12tt cijeli taj kombinirani 

tea1401
    26. Studeni 2019. 11:44

Pozdrv curke.
    Evo mene s pregleda sve je u redu. Beba je 22 mm sto odgovara tjednu u kojem jesam 8+6,srceko kuca❤❤

Anja🌸🌸

Dora4
    26. Studeni 2019. 11:45

Hahaha zbilja se moram sabrat malo, pocela sam komplicirat nepotrebno...a sve od straha i toooliko mi je dugo cekat jos 11 dana pregled, bojim se jel i dalje sve na mjestu i drze li se oba srceka cvrsto i dalje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.