Što se tiče kilaže, jučer ujutro sam imala 68, jutros 79,2. Nevjerojatna su mi ova odskakanja u kilaži. Nadam se da to nije trajno, već kilo, a dva mjeseca trudna.
Mrvicak, ne brini, ja sam stalno +/-1kg, od samog pocetka .vazem se svako jutro
Lulu, ja sam isto planirala u petrovu..mozes li mi napisati samo par informacija, molim te?
Jesi se morala narucit ili dodjes s uputnicom i cekas? Koliko se ceka?
Jel moras biti nataste ili ne?
Koji si tjedan bila jucer?
Jel po nalaze moras ic ili salju mailom?
Oprosti na gnjavazi i hvala ti puno!
Ne treba se naručivati, dođeš s uputnicom, uzmeš broj i ispuniš neki papir i čekaš. Čekaona je bila puna, ali pretpostavljam da nisu svi za isto dosli, jer kad je sestra prozvala tko je za rani probir (piše na uputnici), čini mi se da sam bila samo ja, tako da sam odmah bila na redu. Mozda druge cure nisu znale što pita, nisam sigurna, jer da nisam dan prije pročitala nebi ni ja znala 😁. Odmah po vađenju krvi sam išla na ultrazvuk, isto nisam dugo čekala, bilo ih je samo par ispred mene. E sad, naknadno sam vidjela da dolazi još cura na ultrazvuk, pa pretpostavljam da stvarno nisu skužile sto sestra pita, već kasnije kad su prozvane su obavile vađenje krvi i dosle na ultrazvuk. Imala sam sreće da nisam dugo čekala. Inače radno vrijeme za to je od 7-9. Ja sam bila natašte za svaki slučaj, a jučer mi je bilo 12 tjedana i 1 dan. Nalaze ti pošalju mailom,ako želiš ili možeš doći po njih kad ti kažu. Nije gnjavaža slobodno pitajte cure, jer i meni je prva trudnoća i sva sam ko alisa u zemlji čudesa, koliko god se informiram, opet se osjećam izgubljeno sa svim tim. 😁
Mislim da bas jako ovisi o tome sto si pojela, koliko si popila, jesi isla na wc, koliko si se kretala bas specificno sve taj jedan dan i tako svaki dan
Lulu, PUNO hvala, super!! Daj mi jos samo kazi, jel to sve dolje u podrumu petrove? I krv je tamo kod onog saltera koji je nasred one cekaone, a uzv onda iza onih vrata di je i anesteziolog?
I naravno da imam jos pitanja hahaa jel uzv bio vaginalni ili preko trbuha, kolko dugo traje otprilike?
Meni je u prosloj t kombinirani radila moja gin i vadila sam krv. Sad 2.12 idem na uzv a krv cu vaditi za nifty.
Dobrodosle nove 🙂
Dora, vaginalni je ultrazvuk, ma trajalo je možda 10 minuta...vidiš bebicu, gin. kaze jel sve u redu, izmjeri veličinu i dobiješ sličice 😁.
Sortiraj odgovore
Najstariji