Sve vi koje ste govorile da jedva cekate 13tt, jer tad nestaje vecina problema, zelim da vam tako bude, ali moji ocito sada pocinju. Jutros, par sati nakon stavljanja utrogestana, dok sam bila na poslu, primjetila sam svijetlo smedji iscjedak pomijesan sa tim utrogestanom. Ne mogu vam opisati koji je to sok bio za mene. Placuci sam napustila posao i otisla ginekologici na pregled. Stvarno me je detaljno pregledala, vaginalno i preko trbuha, nigdje nije vidjela nikakav hematom, niti razlog tog krvarenju. Sve je cisto oko bebe.
Ne mogu vam opisati moju srecu kad sam vidjela srce kako kuca i kako beba mase rukicama i nogicama. Doktorica smatra da je to bio neki kapilar koji je pukao, jer drugo objasnjenje nema. Kaze da ta smedjarenja uopste nisu alarmantna, sve dok je bez bolova u trbuhu i svjeze krvi. Imam kontrolu za 7 dana i opet ultrazvuk. Jedina prednost je sto sad imam svake sedmice ultrazvuk 😂 i da beba je danas tacno 7cmm velika i po UZ 13+1tt
Znam da ce uvijek biti brige😢
Super da je sve ok😍😍
heej cure, eto i mene na ovoj temi.. mi smo sada u 6tt i vec sada mi je kao da sam mamurna svaki dan, nemam uopce apetita, a nikako se natjerat i strah me da beba nece dobivati dovoljno pa me zanima da li koja od vas koristi kakve vitamine, folnu ili nesto slicno? ☺️
heej cure, eto i mene na ovoj temi.. mi smo sada u 6tt i vec sada mi je kao da sam mamurna svaki dan, nemam uopce apetita, a nikako se natjerat i strah me da beba nece dobivati dovoljno pa me zanima da li koja od vas koristi kakve vitamine, folnu ili nesto slicno? ☺️
Ja pijem folacin, elevit pronalat i omegu 3
a omegu uzimas u ljekarni ili? i koja joj je cijena
Ja uzemm u dm onu skuplju. Oko 40 kn. Ako jedem ribu taj dan ju preskočim
Mrvicak je li tebi doktor rekao da trebas piti omega3? Jer meni niko nije spominjao do 12tt, tek sad pijem femibion 2 i u njemu dobijem jos jednu tabletu ekstra omega 3. Uz to ja pijem magnezij, kalcij, zeljezo.
Dobrodosla Ana!
Ja pijem isto sto i mrvicak, jedino omegu natal od Natural Wealtha bas za trudnice. Bitan je dosta taj folacin, odnosno folna kiselina. Mozes nazvati ginekologicu da ti napise recept, dok cekas pregled, pa da pocnes piti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure uzima li koja od vas matičnu mliječ i cvijetnu pelud? Ja sam je uzimala tijekom Ivf postupka i tijekom pripreme za trudnoću, te nakon embriotransfera. Što su vam doktori rekli?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da i magnezij direkt navecer sam zaboravila, jer imam strasne grceve u listovima i stopalima ako ga ne popijem. I pomaze mi za redovitu stolicu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Da i magnezij direkt navecer sam zaboravila, jer imam strasne grceve u listovima i stopalima ako ga ne popijem. I pomaze mi za redovitu stolicu.
Da i ja magnezij citrat navečer
Sortiraj odgovore
Najstariji