LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    26. Studeni 2019. 07:45

Jel bila koja od vas na kombiniranom? Kak to funkcionira? Koliko sam uspjela prokopat po netu, to se mora negdje posebno ici na uzv, ne moze ga napravit tvoj doktor i onda te jos poslat vadit krv? Ajde ako je neka od vas vec bila, molim vas napisite malo sto, di, kako? Hvala!!

Vrapčić123
    26. Studeni 2019. 07:58

Dora4 ja sljedeći tjedan idem na kontrolu pa ću pitati doktora. Čitala sam da se radi u 12.tjednu. I mene to zanima kao i tebe. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    26. Studeni 2019. 08:11

Super, ajd onda svakako javi sto kaze!
    Ja idem iduci petak i tad cu biti 11+3 pa me zapravo zanima, nismo o tome razgovarali zadnji put, ali pise svugdje da se radi od 11. do 13.tjedna, jel mi moze on napravit to na tom pregledu vec? 

🌼TiKi🌼
    26. Studeni 2019. 08:32

Za kombinirani... Ide se u bolnicu na uzv i nakon uzv se izvadi krv, nalazi su gotovi kroz 3 dana. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Lulu24
    26. Studeni 2019. 08:38

Pozdrav cure! 
    Ja sam bila na kombiniranom jucer, prvo su mi vadili krv, pa me poslali na ultrazvuk. Radi se između 11 i 13 tjedna, ne kod vašeg ginekologa, već u bolnici, ja sam bila u petrovoj. Meni su rekli da su nalazi za 10 dana...:)

Dora4
    26. Studeni 2019. 08:42

Lulu, ja sam isto planirala u petrovu..mozes li mi napisati samo par informacija, molim te?
    Jesi se morala narucit ili dodjes s uputnicom i cekas? Koliko se ceka?
    Jel moras biti nataste ili ne?
    Koji si tjedan bila jucer? 
    Jel po nalaze moras ic ili salju mailom?
    Oprosti na gnjavazi i hvala ti puno!

Dora4
    26. Studeni 2019. 08:43

TiKi92

Za kombinirani… Ide se u bolnicu na uzv i nakon uzv se izvadi krv, nalazi su gotovi kroz 3 dana.

Hej, gdje si ti isla to obavit da je tak brzo nalaz gotov? Hvala

Alisanazemlji
    26. Studeni 2019. 08:43

DandyCandy

Jutro, mucnine postojane. Cekam u domu zdravlja vadjenje krvi. Moram li spomenuti da mi je stravicno mucno? Pogotovo jer sam na taste.

DandyCandy, i ja sam jutros išla dati krv i urin i bilo me frka da će mi biti mučno, ali gle iznenađenja, nije tad, već tek kad sam krenula kući.. Koja sreća što sam bila na svježem zraku... :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    26. Studeni 2019. 08:44

Marice, dobro nam došla! Želim ti školsku trudnoću ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    26. Studeni 2019. 08:46

Curke, uskoro nam kreće sezona prehlada, gripa, viroza.. Pijete li što za imunitet i imate li što za preporuku...?
    Ja sam dobila preporuku za citrofit, ali ga nikad nisam koristila... 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.