Jel bila koja od vas na kombiniranom? Kak to funkcionira? Koliko sam uspjela prokopat po netu, to se mora negdje posebno ici na uzv, ne moze ga napravit tvoj doktor i onda te jos poslat vadit krv? Ajde ako je neka od vas vec bila, molim vas napisite malo sto, di, kako? Hvala!!
Dora4 ja sljedeći tjedan idem na kontrolu pa ću pitati doktora. Čitala sam da se radi u 12.tjednu. I mene to zanima kao i tebe.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Super, ajd onda svakako javi sto kaze!
Ja idem iduci petak i tad cu biti 11+3 pa me zapravo zanima, nismo o tome razgovarali zadnji put, ali pise svugdje da se radi od 11. do 13.tjedna, jel mi moze on napravit to na tom pregledu vec?
Za kombinirani... Ide se u bolnicu na uzv i nakon uzv se izvadi krv, nalazi su gotovi kroz 3 dana.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure!
Ja sam bila na kombiniranom jucer, prvo su mi vadili krv, pa me poslali na ultrazvuk. Radi se između 11 i 13 tjedna, ne kod vašeg ginekologa, već u bolnici, ja sam bila u petrovoj. Meni su rekli da su nalazi za 10 dana...:)
Lulu, ja sam isto planirala u petrovu..mozes li mi napisati samo par informacija, molim te?
Jesi se morala narucit ili dodjes s uputnicom i cekas? Koliko se ceka?
Jel moras biti nataste ili ne?
Koji si tjedan bila jucer?
Jel po nalaze moras ic ili salju mailom?
Oprosti na gnjavazi i hvala ti puno!
Za kombinirani… Ide se u bolnicu na uzv i nakon uzv se izvadi krv, nalazi su gotovi kroz 3 dana.
Hej, gdje si ti isla to obavit da je tak brzo nalaz gotov? Hvala
Jutro, mucnine postojane. Cekam u domu zdravlja vadjenje krvi. Moram li spomenuti da mi je stravicno mucno? Pogotovo jer sam na taste.
DandyCandy, i ja sam jutros išla dati krv i urin i bilo me frka da će mi biti mučno, ali gle iznenađenja, nije tad, već tek kad sam krenula kući.. Koja sreća što sam bila na svježem zraku... :)
Curka je ❤
Marice, dobro nam došla! Želim ti školsku trudnoću ❤️
Curka je ❤
Curke, uskoro nam kreće sezona prehlada, gripa, viroza.. Pijete li što za imunitet i imate li što za preporuku...?
Ja sam dobila preporuku za citrofit, ali ga nikad nisam koristila...
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji