LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    25. Studeni 2019. 14:44

Evo cekala nalaze od 10 do sad.gladna ko pas. I dobila.te tablete sta ste mi reklo nazalost ne stignem ij danas dignut jer mi ginek vise ne radi a njoj se ocigledno ide po recept.. i dat nalaze

Znaci mogla sam i doma ici prije .i kako bit smiren kad je ovo tako stresno doba 😂

• Hope1
    25. Studeni 2019. 15:01

Curke, pitanje.... Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika... 

[/url

• Bebac24
    25. Studeni 2019. 15:17

Mozete i sa tim nalazom pa sutra samo nazovete gin da posalju recept i nazovete tu apoteku da si preuzmu 🙂

Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 15:38

Raffaella

Kak to da ne salju sve trudnice na pretragu stitnjace, meni dr nije ni spomenuo? Bas cu ga pitari u petak..
    Inace dosla sam iz sopinga u kojem mi je bilo bas zlo, ali sve je popravio kupljeni toster za tople sendvice i evo pravim si vec cetvrti… Grozna sam.. Nikak se zasititi 😢

Ma tak ni kod nas te ne salju nigdje ako sam ne pitas.. ja znam kad sam jednom dosla kod svog gin i rekla da me boli jako i sve i kaze on dobro 😂😂 nikakav pregled nista 😂😂
    Aa mozda bolje da mozes jesti nego ne, ja evo nista ne mogu, niti za dorucak ni rucak ni veceru, grozno. I k tome jos na wc ne mogu, pokusala sam sa suhim sljivama sto su cure rekle al jos nema ucinka, treba malo pricekat cini mi se 😁

Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 15:42

Hope1

Curke, pitanje…. Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika…

Ja sam tek na pocetku trudnoce znam, ali me isto svako malo nesto bolucka oko trbuha, ali prestane uvijek ali ja odmah isto panicarim, ali mislim da je sve to normalno dok bol stvarno nije jaka i stalna, i dok nema nikakvih krvarenja 

mimoza
    25. Studeni 2019. 16:03

Svaka kratkotrajna, tupa i slaba bol ili zatezanje u donjem dijelu trbuha je sasvim normalna, pogotovo usljed duzeg stajanja na nogama. Ne brinite se zbog toga.

Bezzo1991
    25. Studeni 2019. 16:06

Za sve one koje nisu podigle paketić u DM-u, dobije se ovo. https://ibb.co/d46JrPy 
    Torba je odlična, velika i čvrsta. Traže samo dm karticu i to je to :) Dnevnik je prefora.

• Hope1
    25. Studeni 2019. 16:16

mimoza

Svaka kratkotrajna, tupa i slaba bol ili zatezanje u donjem dijelu trbuha je sasvim normalna, pogotovo usljed duzeg stajanja na nogama. Ne brinite se zbog toga.

Hvala 😘

[/url

Bebs
    25. Studeni 2019. 16:52

Campbell👼🏻

Hope1

Curke, pitanje…. Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika…

Ja sam tek na pocetku trudnoce znam, ali me isto svako malo nesto bolucka oko trbuha, ali prestane uvijek ali ja odmah isto panicarim, ali mislim da je sve to normalno dok bol stvarno nije jaka i stalna, i dok nema nikakvih krvarenja

Koliko si trudna? 

Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 17:13

Bebs

Campbell👼🏻

Hope1

Koliko si trudna?

Prema uzv, danas tocno 5 tjedana 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.