LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 19:26

mrvičak

Vrapcic123

Cure meni je tako koma mučnina danas uz povraćanje.. Jooj.. 🙄🙄🙄

Ajme, izdrzi. Stvarno mi vas je zao, uzas 😕

Sve za naše mrvice. Samo da nam se rode zdrave ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    25. Studeni 2019. 19:40

mimoza meni je isto danas bas mucno. Opada beta hcg, ali su jos uvijek to velike kolicine u organizmu tako da mozemo ocekivati mucnine jos neko vrijeme 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    25. Studeni 2019. 20:04

Bebs koji ces tjedan trudnoce tad biti? Meni su tek sa 8tt+ otvorili trudnicku knjizicu i radili analizu krvi i urina, tako da neces zakasniti ni s cim, iako sam bila prije toga 2 puta na ultrazvuku ali to je normalno sa mpo trudnocama.
    Tiki ti i ja smo iste, jedan dan super bez mucnina i odmah se ponadamo to je to, kad nas mrvice sljedeci dan vec dobro zeznu haha. Od sad sutim i nista ne govorim, pa i kad stanu, necu se hvaliti vise 😂
    Vrapcic jesi li u minusu sa kilama? 

Bebs
    25. Studeni 2019. 20:23

mimoza

Bebs koji ces tjedan trudnoce tad biti? Meni su tek sa 8tt+ otvorili trudnicku knjizicu i radili analizu krvi i urina, tako da neces zakasniti ni s cim, iako sam bila prije toga 2 puta na ultrazvuku ali to je normalno sa mpo trudnocama.
    Tiki ti i ja smo iste, jedan dan super bez mucnina i odmah se ponadamo to je to, kad nas mrvice sljedeci dan vec dobro zeznu haha. Od sad sutim i nista ne govorim, pa i kad stanu, necu se hvaliti vise 😂

Tada cu biti 6+5... samo me zanima jel u redu tad radit prvi pregled opcenito? Prva mi je T pa fkt nezz 😔

mimoza
    25. Studeni 2019. 20:40

Bebs da, sasvim ok. Ukoliko ne uspije doktor uhvatiti otkucaje srca, neka te to ne brine, desava se. U tom slucaju ce te naruciti opet za tjedan dana, ali mislim da ces moci sve vidjeti u tim tjednima. 
    I meni je prva, dugocekana trudnoca, ovdje sve mozes pitati i svasta cemo nauciti zajedno 😊

Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 20:57

Zaraa

Vrapcic123ajme uzas, meni danas fala Bogu nista, ali mi bradavice gore tj samo jedna bradavica, desna. Iman osjecaj da ima 100 stupnjeva. Bas je neugodno ovo.

E s nama trudnicama nikad kraja tegobama nekim, jel da? Znači danas sam ispovraćala sve sto sam mogla. Onda je netko spomenuo ovdje toast, pa sam si ga ispekla pa sam bar to pojela i to dva komada. Bole te bradavice? Mene isto znaju kao peckati, žariti i svrbiti? Jel i tebi tako nekak? 

Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 20:59

mimoza

Mimoza - 1kg, nije strašno. Al to je zato što moram baš mirovati, pa ne trošim kalorije uopće, inače bi puno više izgubila. Kako ti stojiš sa kilama? 

Bebs
    25. Studeni 2019. 21:00

mimoza

Bebsda, sasvim ok. Ukoliko ne uspije doktor uhvatiti otkucaje srca, neka te to ne brine, desava se. U tom slucaju ce te naruciti opet za tjedan dana, ali mislim da ces moci sve vidjeti u tim tjednima.
    I meni je prva, dugocekana trudnoca, ovdje sve mozes pitati i svasta cemo nauciti zajedno 😊

Hvalaaaaa 💙💙

yvette
    25. Studeni 2019. 21:02

Dobrodosle nove cure !
    Cestitke na srcekima ! ❤

Ivcy1306
    25. Studeni 2019. 21:08

Vecer cure. Eto da se i ja malo javim. Uglavnom vas citam ali nemam sto napisati. 
    Sto se tice mene, mene i dalje uzasne mucnine i povracanje drze. Trenutno sam u minusu za 4.5kile. Doslovno nista ne pojedem niti popijem, ali silim sama sebe da nebi dehidrirala. Dodje mi da placem od muke.. 
    Nadam se da ste vi ostale dobro, uzivajte.. 
    Novim curkama dobrodoslicu zelim😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.