LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    25. Studeni 2019. 21:23

Dobrodosle nove cure :), ja se slabije javljam u zadnje vrijeme jer nemam sto napisati, ali zadnja 2 tjedna me bas muce glavobolje :(, popim Lupocet pa na kratko djeluje i onda opet pocne glavobolja :/, nadam se da ce to prestat ubrzo...

Ante 💙 Maro 💙

Zaraa
    25. Studeni 2019. 21:23

Vrapcic daa, ali danas mi zari uzasno, drzim hladni oblog na bradavicama 😂😓
    Bas je nepodnosljivo

💞girl💞

mimoza
    25. Studeni 2019. 21:25

Vrapcic ja sam trenutno +0.5kg, mada to varira, zavisno od situacije s wc-om 😂
    Ja sam bas mislila, kad prestanem raditi i budem bila kuci, da ce se tad kile samo nizati jedna na drugu, jer nema kretanja. Vidjet cemo kako ce biti kad prodju skroz mucnine.

Tonka341
    25. Studeni 2019. 21:32

Cure koje ste u 13.tjednu, jel vam se pocinje pomalo vidjeti trudnicki trbuscic? 😊, meni kao da se lagano nadzire 😊

Ante 💙 Maro 💙

Dora4
    25. Studeni 2019. 21:47

Htjela bi preporucit, mozda nekom pomogne, mene je spasilo..kad mi je mucno i kad sam uzasno gladna, al zapravo mi se povraca od pomisli na ikoju hranu..
    Vruca palenta s hladnim mlijekom!! Spas!!! Zato jer nije prehladno, nije pretoplo, nema mirisa i okus je toliko neutralan da samo pase...bar meni, znam da je svakome drugacije, ali evo mozda jos nekom pomogne  i blago je za zeludac, super za crijeva!

Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 21:48

Zaraa

Vrapcicdaa, ali danas mi zari uzasno, drzim hladni oblog na bradavicama 😂😓
    Bas je nepodnosljivo

Uf, baš neugodno to sa grudima 🙄 Pokusaj sa kamilicom ohlađenom u frižideru. Namočiš one blaznice za skidanje šminke i na bradavice 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 21:50

mimoza

Vrapcic ja sam trenutno +0.5kg, mada to varira, zavisno od situacije s wc-om 😂
    Ja sam bas mislila, kad prestanem raditi i budem bila kuci, da ce se tad kile samo nizati jedna na drugu, jer nema kretanja. Vidjet cemo kako ce biti kad prodju skroz mucnine.

Ma super. Nisi strašno dobila na kilaži. Nije to ništa 😁 Tebe muči probava? Kako to napreduje? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    25. Studeni 2019. 21:50

Tonka341

Cure koje ste u 13.tjednu, jel vam se pocinje pomalo vidjeti trudnicki trbuscic? 😊, meni kao da se lagano nadzire 😊

Daaa 😁😊pogotovo navece, tad je bas napuhan i ne mogu ga vise sakriti, svi odmah primijete 😕

🌸TiKiDi🌸
    25. Studeni 2019. 21:52

Tonka341

Meni se vidi vec dva tjedna jer sam mrsava. I to vise primjecuju ljudi oko mene nego ja. Neki dan mi je frendica sva raznjezena rekla: "ajme, jel se tebi to vec vidi trbuscic? ". Ali da, sad svakim tjednom sve vise i vise. Sutra ulazim u 13.tj.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    25. Studeni 2019. 21:52

Vrapcic mucila me ranije probava, otkako sam pocela piti tablete za zeljezo, nemam vise nikakvih problema. Iako svi navode nus efekat zatvor, pa mi jos cudnije, ali mi je drago 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.