Iako nisam trebala jos ici na pregled, od sutra nisam doma pa sam otisla danas, ali eto kaze tako doktor 😇
Svaka kratkotrajna, tupa i slaba bol ili zatezanje u donjem dijelu trbuha je sasvim normalna, pogotovo usljed duzeg stajanja na nogama. Ne brinite se zbog toga.
Hvala 😘
Hope1, i ja danas imam bolove slične menstrualnim. U osmom tjednu trudnoće sam Smatram to normalnim... :)
Bez brige budi :)
Curka je ❤
Kak to da ne salju sve trudnice na pretragu stitnjace, meni dr nije ni spomenuo? Bas cu ga pitari u petak..
Inace dosla sam iz sopinga u kojem mi je bilo bas zlo, ali sve je popravio kupljeni toster za tople sendvice i evo pravim si vec cetvrti… Grozna sam.. Nikak se zasititi 😢
Nije to nikakvo slanje , nego kad se vadi krv vadi se i tsh. Pa se to vidi,ako nije u redu idete endokrinologu. Ako je sve ok ne morate nigdje 🙂
Cure meni je tako koma mučnina danas uz povraćanje.. Jooj.. 🙄🙄🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kak to da ne salju sve trudnice na pretragu stitnjace, meni dr nije ni spomenuo? Bas cu ga pitari u petak..
Inace dosla sam iz sopinga u kojem mi je bilo bas zlo, ali sve je popravio kupljeni toster za tople sendvice i evo pravim si vec cetvrti… Grozna sam.. Nikak se zasititi 😢
Nije to nikakvo slanje , nego kad se vadi krv vadi se i tsh. Pa se to vidi,ako nije u redu idete endokrinologu. Ako je sve ok ne morate nigdje 🙂
To ipak treba naglasiti na uputnici. Primjerice, sestri mi njezin dr to nije dao vaditi, tek na idućem pregledu kada ga je zamolila, a meni je moja odma. Znaci ipak je do dr, nekima je to pod normalno, nekima nr.
Cure meni je tako koma mučnina danas uz povraćanje.. Jooj.. 🙄🙄🙄
Ajme, izdrzi. Stvarno mi vas je zao, uzas 😕
Ja sam imala bolove do prije tj dana valjda stanu oko 9 10 tj ? Do tad su bili bolovi tj grcebi kao menstrualni i probadanja. Sad nista .tu i tamo neka probadanja.🤗 Valjda je to normalno
To ipak treba naglasiti na uputnici. Primjerice, sestri mi njezin dr to nije dao vaditi, tek na idućem pregledu kada ga je zamolila, a meni je moja odma. Znaci ipak je do dr, nekima je to pod normalno, nekima nr.
Moja ginek.panicari za svaku sitnicu pa eto .normalno da me poslala haha
Curke, pitanje…. Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika…
Ja sam tek na pocetku trudnoce znam, ali me isto svako malo nesto bolucka oko trbuha, ali prestane uvijek ali ja odmah isto panicarim, ali mislim da je sve to normalno dok bol stvarno nije jaka i stalna, i dok nema nikakvih krvarenja
Koliko si trudna?
Prema uzv, danas tocno 5 tjedana 😇
Ja sam 4+2 po menstruaciji zadnjoj, iden na prvi pregled tek 12.12.
Kakvi su ti simptomi?
Vrapcic123 ajme uzas, meni danas fala Bogu nista, ali mi bradavice gore tj samo jedna bradavica, desna. Iman osjecaj da ima 100 stupnjeva. Bas je neugodno ovo.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji