LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 17:17

Iako nisam trebala jos ici na pregled, od sutra nisam doma pa sam otisla danas, ali eto kaze tako doktor 😇

Alisanazemlji
    25. Studeni 2019. 17:25

Hope1

mimoza

Svaka kratkotrajna, tupa i slaba bol ili zatezanje u donjem dijelu trbuha je sasvim normalna, pogotovo usljed duzeg stajanja na nogama. Ne brinite se zbog toga.

Hvala 😘

Hope1, i ja danas imam bolove slične menstrualnim. U osmom tjednu trudnoće sam Smatram to normalnim... :)
    Bez brige budi :) 

Curka je ❤

• Bebac24
    25. Studeni 2019. 17:25

Raffaella

Kak to da ne salju sve trudnice na pretragu stitnjace, meni dr nije ni spomenuo? Bas cu ga pitari u petak..
    Inace dosla sam iz sopinga u kojem mi je bilo bas zlo, ali sve je popravio kupljeni toster za tople sendvice i evo pravim si vec cetvrti… Grozna sam.. Nikak se zasititi 😢

Nije to nikakvo slanje , nego kad se vadi krv vadi se i tsh. Pa se to vidi,ako nije u redu idete endokrinologu. Ako je sve ok ne morate nigdje 🙂

Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 17:55

Cure meni je tako koma mučnina danas uz povraćanje.. Jooj.. 🙄🙄🙄 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

25. Studeni 2019. 18:17

Bebac24

Raffaella

Kak to da ne salju sve trudnice na pretragu stitnjace, meni dr nije ni spomenuo? Bas cu ga pitari u petak..
    Inace dosla sam iz sopinga u kojem mi je bilo bas zlo, ali sve je popravio kupljeni toster za tople sendvice i evo pravim si vec cetvrti… Grozna sam.. Nikak se zasititi 😢

Nije to nikakvo slanje , nego kad se vadi krv vadi se i tsh. Pa se to vidi,ako nije u redu idete endokrinologu. Ako je sve ok ne morate nigdje 🙂

To ipak treba naglasiti na uputnici. Primjerice, sestri mi njezin dr to nije dao vaditi, tek na idućem pregledu kada ga je zamolila, a meni je moja odma. Znaci ipak je do dr, nekima je to pod normalno, nekima nr. 

25. Studeni 2019. 18:17

Vrapcic123

Cure meni je tako koma mučnina danas uz povraćanje.. Jooj.. 🙄🙄🙄

Ajme, izdrzi. Stvarno mi vas je zao, uzas 😕

• lina27
    25. Studeni 2019. 18:22

Ja sam imala bolove do prije tj dana valjda stanu oko 9 10 tj ? Do tad su bili bolovi tj grcebi kao menstrualni i probadanja. Sad nista .tu i tamo neka probadanja.🤗 Valjda je to normalno 

• lina27
    25. Studeni 2019. 18:24

mrvičak

Bebac24

Raffaella

To ipak treba naglasiti na uputnici. Primjerice, sestri mi njezin dr to nije dao vaditi, tek na idućem pregledu kada ga je zamolila, a meni je moja odma. Znaci ipak je do dr, nekima je to pod normalno, nekima nr.

Moja ginek.panicari za svaku sitnicu pa eto .normalno da me poslala haha

Bebs
    25. Studeni 2019. 18:25

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Hope1

Curke, pitanje…. Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika…

Ja sam tek na pocetku trudnoce znam, ali me isto svako malo nesto bolucka oko trbuha, ali prestane uvijek ali ja odmah isto panicarim, ali mislim da je sve to normalno dok bol stvarno nije jaka i stalna, i dok nema nikakvih krvarenja

Koliko si trudna?

Prema uzv, danas tocno 5 tjedana 😇

Ja sam 4+2 po menstruaciji zadnjoj, iden na prvi pregled tek 12.12. 
    Kakvi su ti simptomi?

Zaraa
    25. Studeni 2019. 18:30

Vrapcic123 ajme uzas, meni danas fala Bogu nista, ali mi bradavice gore  tj samo jedna bradavica, desna. Iman osjecaj da ima 100 stupnjeva. Bas je neugodno ovo.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.