LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 18:32

Bebs

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Hope1

Curke, pitanje…. Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika…

Ja sam tek na pocetku trudnoce znam, ali me isto svako malo nesto bolucka oko trbuha, ali prestane uvijek ali ja odmah isto panicarim, ali mislim da je sve to normalno dok bol stvarno nije jaka i stalna, i dok nema nikakvih krvarenja

Koliko si trudna?

Prema uzv, danas tocno 5 tjedana 😇

Ja sam 4+2 po menstruaciji zadnjoj, iden na prvi pregled tek 12.12.
    Kakvi su ti simptomi?

Ja sam isto po mojoj zadnjoj M 4+5 ali kaze uzv 5 😇
    Od simptoma imam zatvor koji me vec duze nije mucio, uzasno bolne grudi, i to bole me onako vise odozdo dok me u pms bole onak vise ispod pazuha pa prema unutra, i nemrem nista jesti, apsolutna, i ono sto volim i ono sto ne, jednostavno ne ide ☹
    Tebi?

• Hope1
    25. Studeni 2019. 18:34

Alisanazemlji

Hope1

mimoza

Svaka kratkotrajna, tupa i slaba bol ili zatezanje u donjem dijelu trbuha je sasvim normalna, pogotovo usljed duzeg stajanja na nogama. Ne brinite se zbog toga.

Hvala 😘
    Hope1, i ja danas imam bolove slične menstrualnim. U osmom tjednu trudnoće sam Smatram to normalnim… :)
    Bez brige budi :)

Ja sam u 7 tj, čitam da je to normalno. Pa ajde malo mi lakše

[/url

Bebs
    25. Studeni 2019. 18:39

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Hope1

Curke, pitanje…. Da li ima koja isti problem, danas tokom dana svako toliko me bocka u donjem dijelu trbuha???Malo me hvata panika…

Ja sam tek na pocetku trudnoce znam, ali me isto svako malo nesto bolucka oko trbuha, ali prestane uvijek ali ja odmah isto panicarim, ali mislim da je sve to normalno dok bol stvarno nije jaka i stalna, i dok nema nikakvih krvarenja

Koliko si trudna?

Kakvi su ti simptomi?

Od simptoma imam zatvor koji me vec duze nije mucio, uzasno bolne grudi, i to bole me onako vise odozdo dok me u pms bole onak vise ispod pazuha pa prema unutra, i nemrem nista jesti, apsolutna, i ono sto volim i ono sto ne, jednostavno ne ide ☹
    Tebi?

Tak i ja isto zatvor (s tim sam imala problema oduvijek, iako se bilo u zadnje vrijeme normaliziralo), ali odem svaka 2-3 dana na wc pa po meni to nije kao simptom, a mozda i je, ko zna 🙁🙈
    Grudi me uopce ne bole, povremeno imam bolove u trbuhu i grceve kao da cu dobit, ali puno manjeg inteziteta i javi mi se ko neka zgaravica tu i tamo (ali to isto sam imala problema s tim prije) pa sad nekako mislim kao da nemam simptome pa me malo i strah da ne bi bilo nesto 🙁🙁
    Kad su se tebi javili simptomi?

Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 18:46

Bebs

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Hope1

Koliko si trudna?

Kakvi su ti simptomi?

Tebi?

Tak i ja isto zatvor (s tim sam imala problema oduvijek, iako se bilo u zadnje vrijeme normaliziralo), ali odem svaka 2-3 dana na wc pa po meni to nije kao simptom, a mozda i je, ko zna 🙁🙈
    Grudi me uopce ne bole, povremeno imam bolove u trbuhu i grceve kao da cu dobit, ali puno manjeg inteziteta i javi mi se ko neka zgaravica tu i tamo (ali to isto sam imala problema s tim prije) pa sad nekako mislim kao da nemam simptome pa me malo i strah da ne bi bilo nesto 🙁🙁

Sve su to uglavnom simptomi trudnoce pogotovo kad test pokaze + 😁
    Moja prijateljica kad je bila trudna nije imala niti jedan simptom, bas ni jedan da sam je na kraju zezala da joj ne vjerujem da je trudna 😂
    Ali to je zaista individualno od zene do zene, kod nekoga je to vise izrazeno kod nekog manje, mislim da zaista nemas razloga za brigu 😇
    Meni su krenuli mozda prije 3, 4 dana tako 

mimoza
    25. Studeni 2019. 18:52

Campbell, Bebs rano je jos za neke posebne i tipicne simptome, osim vrtoglavice i umora. Mislim da vecinom pocinju nekad sa 6tt+ mucnine i ostale ugodne i manje ugodne “cari trudnoce” poput nesanice i trcanja na wc 😁
    Mene je danas oko podne na poslu uhvatila uzasna mucnina da sam morala ostaviti sve i otici kuci 😰 Zar ne opada beta s 12tt 😱

Zaraa
    25. Studeni 2019. 18:56

Mimoza meni je jucer bio uvjerljivo najgori dan ikad, mucnina cili dan, navecer vrtoglavica i nesvjestica i uz sve to nesanica do 4 ure ujutro.
    Danas odlicno.
    Osim sto mi bradavice gore... i.iman neki vodenasti iscjedak, neznan jel to normalno...
    Daa ja san isto misla da beta sa 12t pada

💞girl💞

Bebs
    25. Studeni 2019. 18:57

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Bebs

Campbell👼🏻

Hope1

Koliko si trudna?

Kakvi su ti simptomi?

Tebi?

Sve su to uglavnom simptomi trudnoce pogotovo kad test pokaze + 😁
    Moja prijateljica kad je bila trudna nije imala niti jedan simptom, bas ni jedan da sam je na kraju zezala da joj ne vjerujem da je trudna 😂
    Ali to je zaista individualno od zene do zene, kod nekoga je to vise izrazeno kod nekog manje, mislim da zaista nemas razloga za brigu 😇
    Meni su krenuli mozda prije 3, 4 dana tako

Nadan se da sam si samo umislila, malo mi se cinilo cudno ono kao nemam bas simptome, jos kad sam vidila da smo samo koji dan razlike a ti vec bila na pregledu, a mene za nesto vise od 3 tjedna narucila, zabrinula sam se jel trebam mijenjat ginekologicu?! 🙈🙁

Bebs
    25. Studeni 2019. 19:00

mimoza

Campbell, Bebsrano je jos za neke posebne i tipicne simptome, osim vrtoglavice i umora. Mislim da vecinom pocinju nekad sa 6tt+ mucnine i ostale ugodne i manje ugodne “cari trudnoce” poput nesanice i trcanja na wc 😁
    Mene je danas oko podne na poslu uhvatila uzasna mucnina da sam morala ostaviti sve i otici kuci 😰 Zar ne opada beta s 12tt 😱

Hvalaaa na odgovoru, drago mi je tako nesto cuti... Iako imala sam par dana pred ocekivanu M nesanicu i dan mozda nakon sto sam saznala, sad je bolje 😁
    Samo jel me mozda dosta kasno narucila na pregled, tek 12.12, mislin kuzim da sad nista ne moze vidit ali tipa neke pretrage krvi ili nesto?? 😔😮

Campbell👼🏻
    25. Studeni 2019. 19:04

Bebs

mimoza

Campbell, Bebsrano je jos za neke posebne i tipicne simptome, osim vrtoglavice i umora. Mislim da vecinom pocinju nekad sa 6tt+ mucnine i ostale ugodne i manje ugodne “cari trudnoce” poput nesanice i trcanja na wc 😁

Hvalaaa na odgovoru, drago mi je tako nesto cuti… Iako imala sam par dana pred ocekivanu M nesanicu i dan mozda nakon sto sam saznala, sad je bolje 😁
    Samo jel me mozda dosta kasno narucila na pregled, tek 12.12, mislin kuzim da sad nista ne moze vidit ali tipa neke pretrage krvi ili nesto?? 😔😮

Uvijek je bolje da te naruci kasnije tako da se moze sve lijepo vidjet, ja isto ne bi isla da ne idem na put.. svejedno opet moram za dva tjedna doc, tako mi je rekao, stvarno se ne moras brinuti oko niceg 😇
    Slazem se sa Mimoza u vezi simptoma, ja se vec pocela hvalit kako nemam mucnina ali me mama brze bolje poklopila i rekla pricekaj samo koji tjedan jos 😂😂

• lina27
    25. Studeni 2019. 19:13

Ja moram cekat do badnjaaka za pregled kog ginek. To ce bit 5 tj bez ultrazvucnog pregleda. Bas mi je puno to al sta cu.samo pozitiva. 
    16.12 imam pregled za down sindrom ultrazvuk i krv. Mislim da je ovo ucenje strpljenja kad si u dr.stanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.