Hej cure!
Maaree, cestitam! Jako mi je drago :)
Yvette, cestitam na deckicu! :)
Curke, citala sam vas preko vikenda, ali stalno mucnina i rasturila me glava, nisam bila u stanju tipkat..
Ajme, a jutros...konacno da bi se naspavala i da sam pred jutro onako posteno zaspala, ali morala sam po doznake i na hzzo i posao i svasta nesto..
Jutro cure. Ja sam prilicno prestrasena i neznam kome se obratiti. Sad sam isla na endokrinologiju i po hitnom poatupku me primio i rekao da imam manjak tih hormona stitnjace i da moramo vidjet kakvu terapiji da bi beba se razvila dobro i nebi bilo posljedica. Odmah sam vadila krv i sad cekam nalaze 2h.. jel ima netko da zna da moze biti sve ok ili ? Nisam znala.da.imam problem.sa stitnjacom.
Nemoj se bojat, ukljucit ce ti terapiju i sve ce biti u redu!!
Ja sam na terapiji vec godinu dana i jedino su mi sad u trudnoci naglasili da cu morat ic cesce na kontrole, prije sam bila svakih 6mjeseci, sad cu ic svakih 5-6 tjedana, dr. ce prilagodjavat terapiju i sve okej! Nemoj se unaprijed nervirat, znaju oni sto rade, bitno da si na vrijeme dosla ;)
Vidim da pricate o doruccima, meni cesto probudi glad i mucnina i bitno mi je samo da zalogaj necega stavim u usta pa se to smiri za par minuta i onda obicno jedem ili neki sendvicak, bananu, cokolino (hahaha drago mi je da nisam jedina), zobene su mi super, kako sam raspolozena za pripremanje..
Jeste li i vi primjetile(koje ste na mirovanju, ali ne tako strogom) da imate vise elana i lakse vam je kad morate nesto obavit? Meni se cini da kad imam neku obavezu da sam dobro, a dane kad ne moram nista da sam ko prebijena macka, jedva se vucem po stanu..
Boook. Evo mene s pregleda ushićene i ne skidam glupasti osmijeh s lica 😀😀 Beba 2.2 cm, srceko kuca, veličina odgovara tjednima. Za hematom kaze da se smanjio, skoro nestao, i dalje duphaston pit, ali brige mee. Vidii se ta glava velikaa i mali pocetci rucica i nozica. Mislim da sam tek danas svjesna postala svega. I dobila sam opet slicicu i jedva cekam kad dodem doma buljit u nju cijelo popodne 😂
Joj cure jel vi imate glavobolju? Mene od jučer krenula glava boliti...
Bezz1991 čestitam na zdravoj bebici ❤️
Lina27 budi bez brige. Oni će ti odrediti odgovarajuću terapiju, vjerojatno će ju mijenjati, malo ćeš češće morati ići vaditi krv i to ti je to. Ja pijem Eutyrox već oko godinu dana i po malo mi povećavaju dozu
Budi bez brige!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala Bogu sve je uredu.. 5+5 sam,termin 22.7 Srcana akcija pozitivna samo nije mogla uhvatiti dobro jer je malo.. Evo cekamo jos betu,ali bit ce ok i ona.. 😊
Hvala Bogu, bas sam se brinula za tebe
Boook. Evo mene s pregleda ushićene i ne skidam glupasti osmijeh s lica 😀😀 Beba 2.2 cm, srceko kuca, veličina odgovara tjednima. Za hematom kaze da se smanjio, skoro nestao, i dalje duphaston pit, ali brige mee. Vidii se ta glava velikaa i mali pocetci rucica i nozica. Mislim da sam tek danas svjesna postala svega. I dobila sam opet slicicu i jedva cekam kad dodem doma buljit u nju cijelo popodne 😂
Divan osjecaj, sreca neopisiva
Joj cure jel vi imate glavobolju? Mene od jučer krenula glava boliti…
Bezz1991 čestitam na zdravoj bebici ❤️
Lina27 budi bez brige. Oni će ti odrediti odgovarajuću terapiju, vjerojatno će ju mijenjati, malo ćeš češće morati ići vaditi krv i to ti je to. Ja pijem Eutyrox već oko godinu dana i po malo mi povećavaju dozu
Budi bez brige!
Bas sam pisala o tome. 3 dana me ubila u pojam, ninovdhe nisam mogla pisat, smetao mi ekran svjetlo,plus muka, i uzaaas
Jutro cure. Ja sam prilicno prestrasena i neznam kome se obratiti. Sad sam isla na endokrinologiju i po hitnom poatupku me primio i rekao da imam manjak tih hormona stitnjace i da moramo vidjet kakvu terapiji da bi beba se razvila dobro i nebi bilo posljedica. Odmah sam vadila krv i sad cekam nalaze 2h.. jel ima netko da zna da moze biti sve ok ili ? Nisam znala.da.imam problem.sa stitnjacom.
Kakav ti je bio nalaz? Koliko cega imas? Vj si vec napisala ali ne sjecam se 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji