LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    16. Studeni 2019. 13:23

mimoza

Jutro 🤗
    Ja prijavljujem neku tupu bol, kao grc s lijeve strane u blizini pupka. To me je nocas mucilo i budilo par puta. Na googlu sam nasla samo da je to normalno u trudnoci i da se misici rastezu, jer sam dosla u tjedan kada se plod iz karlice dize visocije.
    Da li je jos nekoj poznata ova bol?

Zna mi se dogoditi isto u noci kao da imam tikove ili kao da me nesto udari 2 cm nize od pupka ali sa strane. Mislila sam da mozda osjetim bebu, a onda sama sebi kazem ma nema sanse, rano je. Znaci nisam jedina. Nemam pojma sto je to. 

yvette
    16. Studeni 2019. 13:25

Bebac jojj zelim mu da sta prije ozdravi 💖

16. Studeni 2019. 13:43

yvette

mimoza

Jutro 🤗
    Ja prijavljujem neku tupu bol, kao grc s lijeve strane u blizini pupka. To me je nocas mucilo i budilo par puta. Na googlu sam nasla samo da je to normalno u trudnoci i da se misici rastezu, jer sam dosla u tjedan kada se plod iz karlice dize visocije.

Zna mi se dogoditi isto u noci kao da imam tikove ili kao da me nesto udari 2 cm nize od pupka ali sa strane. Mislila sam da mozda osjetim bebu, a onda sama sebi kazem ma nema sanse, rano je. Znaci nisam jedina. Nemam pojma sto je to.

Širi nam se maternica. Nema brige. Mene najviše zaboli kada se naglo okrenem s jednog na drugi bok. 😲
    Evo mužić mi govori da su mi malo narasle grudi juhuhu

16. Studeni 2019. 13:44

Bebac24

Pozz , ja se nisam naspavala jer smo jucer popodne odradili 2,5 h spavanja.
    Mucno mi od dorucka ..
    Sad kad rucamo moramo za Pulu na pedijatriju jer malom i danas skocila temp 38.3 vec 9.ti daan 😭😭😭

Jesu li mu stigli nalazi krvi? Sry ako nisam upratila 

mimoza
    16. Studeni 2019. 14:23

Mrvicak ne bih rekla da je to maternica, jer je ona dosta nize smjestena, ovo je bas kod pupka. Kako yvette kaze 2 cm od pupka na lijevo. Odgovaralo mi je samo na ledjima da lezim i sat vremena nakon ustajanja je nestala bol. 
    A desava se i taj bol kad mijenjam strane, kao kod tebe 🤔

16. Studeni 2019. 14:28

mimoza

Mrvicakne bih rekla da je to maternica, jer je ona dosta nize smjestena, ovo je bas kod pupka. Kako yvette kaze 2 cm od pupka na lijevo. Odgovaralo mi je samo na ledjima da lezim i sat vremena nakon ustajanja je nestala bol.

Hm... Sve se tu u abdomenu pomiče. Stvarno ne bih onda znala. 
    Evo ja prijavljujem prvu mučninu, tj. nije to prava muka, al je neka težina, ne znam uopće kako točno to opisati 

• Bebac24
    16. Studeni 2019. 14:47

mrvičak

Bebac24

Pozz , ja se nisam naspavala jer smo jucer popodne odradili 2,5 h spavanja.
    Mucno mi od dorucka ..
    Sad kad rucamo moramo za Pulu na pedijatriju jer malom i danas skocila temp 38.3 vec 9.ti daan 😭😭😭

Jesu li mu stigli nalazi krvi? Sry ako nisam upratila

Da vec 2x krv uredna 😕 crp ispod 5. 
    Evo taman krenuli za Pulu i zovu nas iz sela da nam prasci setaju po njivi 😭😂 pa se vratili njih stavit u stalu mislim samo to mi je jos trebalo danas 😡😡😡

Luna999
    16. Studeni 2019. 14:50

mimoza

Mrvicakne bih rekla da je to maternica, jer je ona dosta nize smjestena, ovo je bas kod pupka. Kako yvette kaze 2 cm od pupka na lijevo. Odgovaralo mi je samo na ledjima da lezim i sat vremena nakon ustajanja je nestala bol.

Crijeva su to... Mene je tak cesto boljelo nakon same boli gastritisa u zelucu, kad se spusti do crijeva.

mrvičak

mimoza

Hm… Sve se tu u abdomenu pomiče. Stvarno ne bih onda znala.
    Evo ja prijavljujem prvu mučninu, tj. nije to prava muka, al je neka težina, ne znam uopće kako točno to opisati

Sad mi je savrseno pasala cijedena naranca s ledom😋
    I malo prije sam primijetila da su mi se bradavice prosirile, povecale😄
    Nisam mogla vjerovat, haha, al sigurna sam jer su mi inace male bradavice

Dečkić💙

Alisanazemlji
    16. Studeni 2019. 15:12

mrvičak

Evo mene nespavalice. Opet grozni snovi ali bar sam naspavala. Probudila sam se sa strahom. Bila sam super u zadnje vrijeme i evo opet taj glupi strah.

Ja sam skuzila da otkad sam trudna puno češće sanjam i lakše pamtim snove.. :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    16. Studeni 2019. 15:17

mimoza

Jutro 🤗

Ja sam danas nakon što sam bila neko u vrijeme u ležećem položaju osjetila grč ispod pupka. Trajao je svega minutu. Nikad dosad to nisam osjetila... 
    Također, prijavljujem još jedan simptom trudnoće-lagane bolove u donjem djelu leđa... Cijeli dan ih baš osjećam za vrijeme svakog sagibanja... 
    Mučnine mi danas nisu toliko intenzivne ko i inače, iako mi je bilo lagano zlo nakon prefinog ručka... 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.