LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    15. Studeni 2019. 19:32

ena0206

Jako mi je žao zbog loših vijesti. Cure drzite se. Ne mogu ni zamisliti kako je tesko to sve prolaziti.
    Ja sam bila danas na pregledu, dobila sam papire :) preporucila mi je nifty test ako zelimo muz i ja.
    Beba je odlicno. Kaze doktorica da je beba bas napredna i da se odlicno za sada razvija. :)
    Nisam spavala cijelu noc od panike sto ce biti na pregledu.. 😣

Ena, to je divno.. Drago mi je da je sve prošlo u redu i da se beba super razvija ❤️

Curka je ❤

15. Studeni 2019. 19:36

sierrav

mrvičak

Ja sam primjetila da kada mi se napuni mjehur i ne odem odmah to popiškiti da poslije toga imam baš bolove u donjem dijelu maternice i neku probadajuću bol 😕

E tako bude meni pogotovo ujutro kad imam veliku i malu nuzdu🙈

Očito ga stišće maternica koja polagano raste pa to uzrokuje bol. Ja se samo pipam po grudima, da ne bi nestao taj jedini simptom 😂😂🤦‍♀️

Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 19:57

mrvičak

sierrav

mrvičak

Ja sam primjetila da kada mi se napuni mjehur i ne odem odmah to popiškiti da poslije toga imam baš bolove u donjem dijelu maternice i neku probadajuću bol 😕

Očito ga stišće maternica koja polagano raste pa to uzrokuje bol. Ja se samo pipam po grudima, da ne bi nestao taj jedini simptom 😂😂🤦‍♀️

I mene tako boli, bas cudna i jaka bol, i jajnici, ali kao i da me bubrezi bole, prosiri se bol svugdje. Jednu noć odem na wc  jednom, a drugu 3-4 puta. I tako stalno varira iz dana u dan. Svako malo pišnem u gaće jer me iznenadi kako se tako brzo puni mjehur pa mislim da mogu trpit. Mogu dnevno prat mašinu samo gaćica 😣

15. Studeni 2019. 20:00

Bezzo1991

mrvičak

sierrav

mrvičak

I mene tako boli, bas cudna i jaka bol, i jajnici, ali kao i da me bubrezi bole, prosiri se bol svugdje. Jednu noć odem na wc jednom, a drugu 3-4 puta. I tako stalno varira iz dana u dan. Svako malo pišnem u gaće jer me iznenadi kako se tako brzo puni mjehur pa mislim da mogu trpit. Mogu dnevno prat mašinu samo gaćica 😣

Ajme tako je i kod mene. Al gaćice su mi mokre stalno zbog iscjetka

Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 20:11

Da, iscjedak se i meni pogorsao nakon vaginaleta, na dane bude i zelenkast, a nikad nije bio :/  jel tvoj barem bijel i zdrav?  Mislila sam da cu se bar rijesit ulozaka u trudnoci, ali dnevne one male trosim ko luda. Barem 7-8 dnevno. 

15. Studeni 2019. 20:42

Bezzo1991

Da, iscjedak se i meni pogorsao nakon vaginaleta, na dane bude i zelenkast, a nikad nije bio :/ jel tvoj barem bijel i zdrav? Mislila sam da cu se bar rijesit ulozaka u trudnoci, ali dnevne one male trosim ko luda. Barem 7-8 dnevno.

Moj je većinom proziran s malo bijeloga, ako se baš skroz osuši malo požuti, nema mirisa. To je sve ok. Bar mislim. Problem mi je jedino ta tvrda stolica i bol nakon nje, jedva sjednem od boli na guzu 🤦‍♀️

Tocka_tockica
    15. Studeni 2019. 20:45

Cure zao mi je zbog svih losih vijesti, ali sito tako se veselim svim dobrim vjestima.. nek nam beboline i trbuscici rastu i nek ih na ljeto docekamo❤
    Htjela sam vas pitati kolko vas ima da jos radite i kolko planirate radit i da li ste rekle na poslu? Ja sam rekla cim sam dobila potvdu da bebica raste i da se cuje ❤ jer radim pomalo specifičan posel. Ok su prihvatili, ali su me pitali koliko planiram radit a j ko iz topa ispalila do kraja.. i sad si mislim da sam pretjerala.. ova trudnoca mi je puno teza od prve.. stalno se osjecam bolesno, nema  energije cendram, sve me boli i samo bi lezala i spavala, a to nema sanse uz curku od 2,5 godine (osim kad ju posaljem baki i dedi na spavanje kao danas). 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

15. Studeni 2019. 20:51

Tocka_tockica

Cure zao mi je zbog svih losih vijesti, ali sito tako se veselim svim dobrim vjestima.. nek nam beboline i trbuscici rastu i nek ih na ljeto docekamo❤
    Htjela sam vas pitati kolko vas ima da jos radite i kolko planirate radit i da li ste rekle na poslu? Ja sam rekla cim sam dobila potvdu da bebica raste i da se cuje ❤ jer radim pomalo specifičan posel. Ok su prihvatili, ali su me pitali koliko planiram radit a j ko iz topa ispalila do kraja.. i sad si mislim da sam pretjerala.. ova trudnoca mi je puno teza od prve.. stalno se osjecam bolesno, nema energije cendram, sve me boli i samo bi lezala i spavala, a to nema sanse uz curku od 2,5 godine (osim kad ju posaljem baki i dedi na spavanje kao danas).

Ja radim, al mislim da necu jos dugo, naravno ako bude sve u redu. Radim ako logoped u vrtiću i stalno sam s djecom pa cu pokusat nagovoriti dr. da mi da komplikacije uskoro jer me strah zbog prehlada i sl., a i gripa se pojavila. Nadam se da neće stvarati probleme jer sam ja super i nemam nekih komplikacija, al eto mogla bih imati. Za prvo dijete nisam otvarala jer sam bila nezaposlena, tj. primala sam ono nešto malo, oko 100 eura. I na porodiljni otišla kao nezaposlena. Sada mi je drugacija situacija i ne znam kako dr. gledaju na taj rad s djecom 

Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 20:53

mrvičak

Bezzo1991

Da, iscjedak se i meni pogorsao nakon vaginaleta, na dane bude i zelenkast, a nikad nije bio :/ jel tvoj barem bijel i zdrav? Mislila sam da cu se bar rijesit ulozaka u trudnoci, ali dnevne one male trosim ko luda. Barem 7-8 dnevno.

Moj je većinom proziran s malo bijeloga, ako se baš skroz osuši malo požuti, nema mirisa. To je sve ok. Bar mislim. Problem mi je jedino ta tvrda stolica i bol nakon nje, jedva sjednem od boli na guzu 🤦‍♀️

Ne znam moze li naprezanje prilikom velike nuzde prouzrokovat neku stetu, osim sto je neugodno i bolno. Eto ja to rjesavam kefirom i stvarno je uredna, mekana i redovita. Jedino da nades neki prirodni pripravak da provas s njim. Ja sam mami kupila bila caj za probavu u kombinacijom s inulinom i super joj je. Samo to ne bi bas riskirala u trudnoci. Pokusaj stvarno jogurtom ako ga podnosis jest. 

🌼TiKi🌼
    15. Studeni 2019. 20:55

Vecer, evo da se javim da kod mene sve po starom, mucnine i dalje povremene, odlazak u wc ucestao, proslu noc svakih sat vremena. Neispavana sam zbog toga pa sam po danu umorna. Cekam ponedjeljak i pregled i nadam se da je sve u redu, pa srijeda Nifty. 
    Cure s losim vijestima zao mi je sto vam se to događa, takve stvari su nazalost nepredvidive, ali ja znam i vjerujem da cete nam se uskoro ponovno pridruziti. Vi koje ne znate na cemu ste, drzim najvece fige da sve prođe ok, koje morate mirovati, mirujte i cuvajte se. Ja se javim u ponedjeljak nakon pregleda. Citam vas stalno, ali ne stignem sve ni popratiti ni odgovarati. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.