LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2019. 07:44

Evo mene nespavalice. Opet grozni snovi ali bar sam naspavala. Probudila sam se sa strahom. Bila sam super u zadnje vrijeme i evo opet taj glupi strah. 

mimoza
    16. Studeni 2019. 08:44

Jutro 🤗
    Ja prijavljujem neku tupu bol, kao grc s lijeve strane u blizini pupka. To me je nocas mucilo i budilo par puta. Na googlu sam nasla samo da je to normalno u trudnoci i da se misici rastezu, jer sam dosla u tjedan kada se plod iz karlice dize visocije.
    Da li je jos nekoj poznata ova bol?

16. Studeni 2019. 08:46

mimoza

Jutro 🤗
    Ja prijavljujem neku tupu bol, kao grc s lijeve strane u blizini pupka. To me je nocas mucilo i budilo par puta. Na googlu sam nasla samo da je to normalno u trudnoci i da se misici rastezu, jer sam dosla u tjedan kada se plod iz karlice dize visocije.

Ja osjecam isto ali nije kraj pupuka vec skroz nisko dolje. Mislim da je to sve ok

Mirtasiric1
    16. Studeni 2019. 08:53

mrvičak

mimoza

Jutro 🤗

Ja osjecam isto ali nije kraj pupuka vec skroz nisko dolje. Mislim da je to sve ok

Mrvičak, probaj sa suhim šljivama, mene je to spašavalo u prvoj trudnoći. Možeš ih onako grickati ili ih potopiti u toplu vodu pa kad malo ostanu popiti i tu vodu.   E sad prijavljujem od sinoć neke mučnine i moram priznat grozan osjećaj. Ne goni me na povraćanje nego neka težina ono želudca.u prethodnim trudnoćama je nije bilo. 

16. Studeni 2019. 08:55

Mirtasiric1

mrvičak

mimoza

Jutro 🤗

Mrvičak, probaj sa suhim šljivama, mene je to spašavalo u prvoj trudnoći. Možeš ih onako grickati ili ih potopiti u toplu vodu pa kad malo ostanu popiti i tu vodu. E sad prijavljujem od sinoć neke mučnine i moram priznat grozan osjećaj. Ne goni me na povraćanje nego neka težina ono želudca.u prethodnim trudnoćama je nije bilo.

Uzet ću Frutek od šljive pa pokušati. 

Mirtasiric1
    16. Studeni 2019. 09:18

mrvičak

Mirtasiric1

mrvičak

mimoza

Jutro 🤗

Mrvičak, probaj sa suhim šljivama, mene je to spašavalo u prvoj trudnoći. Možeš ih onako grickati ili ih potopiti u toplu vodu pa kad malo ostanu popiti i tu vodu. E sad prijavljujem od sinoć neke mučnine i moram priznat grozan osjećaj. Ne goni me na povraćanje nego neka težina ono želudca.u prethodnim trudnoćama je nije bilo.

Eeej probaj i one frutekove od kruške😋

16. Studeni 2019. 09:24

Mirtasiric1

mrvičak

Mirtasiric1

mrvičak

mimoza

Jutro 🤗

Eeej probaj i one frutekove od kruške😋

Ima da budem mala debela od svega sta probam 😂😂

Ivcy1306
    16. Studeni 2019. 09:27

Jutro zenske! Kako ste? 
    Ova kisa lije vec danima i ne planira stati izgleda! Evo u kuci cak svjetlo upaljeno jer je toliko oblacno da kao da je mrak. 
    Ja sam danas ok, probudila se maloprije, za sad imam mucnine al jos nisam trcala na wc. Nahranila malog i sad se jos izlezavamo u krevetu. Trebala bi mi kuma doci pa si smisljam sto da napravim za dorucak a da ne zavrsi u wc skoljci😂 
    ..
    Sto cete za rucak? Eto ja ostala bez ideja vise. 

• anav05
    16. Studeni 2019. 12:50

Tocka_tockica

Cure zao mi je zbog svih losih vijesti, ali sito tako se veselim svim dobrim vjestima.. nek nam beboline i trbuscici rastu i nek ih na ljeto docekamo❤
    Htjela sam vas pitati kolko vas ima da jos radite i kolko planirate radit i da li ste rekle na poslu? Ja sam rekla cim sam dobila potvdu da bebica raste i da se cuje ❤ jer radim pomalo specifičan posel. Ok su prihvatili, ali su me pitali koliko planiram radit a j ko iz topa ispalila do kraja.. i sad si mislim da sam pretjerala.. ova trudnoca mi je puno teza od prve.. stalno se osjecam bolesno, nema energije cendram, sve me boli i samo bi lezala i spavala, a to nema sanse uz curku od 2,5 godine (osim kad ju posaljem baki i dedi na spavanje kao danas).

Ja sam u 7+5.
    Idemo na Nifty za 3 tjedna i planiram reci nakon nalaza.
    Raditi planiram dok mogu, pa kako bude... :-)

• Bebac24
    16. Studeni 2019. 13:01

Pozz , ja se nisam naspavala jer smo jucer popodne odradili 2,5 h spavanja. 
    Mucno mi od dorucka ..
    Sad kad rucamo moramo za Pulu na pedijatriju jer malom i danas skocila temp 38.3 vec 9.ti daan 😭😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.