LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2019. 20:59

Bezzo1991

mrvičak

Bezzo1991

Da, iscjedak se i meni pogorsao nakon vaginaleta, na dane bude i zelenkast, a nikad nije bio :/ jel tvoj barem bijel i zdrav? Mislila sam da cu se bar rijesit ulozaka u trudnoci, ali dnevne one male trosim ko luda. Barem 7-8 dnevno.

Moj je većinom proziran s malo bijeloga, ako se baš skroz osuši malo požuti, nema mirisa. To je sve ok. Bar mislim. Problem mi je jedino ta tvrda stolica i bol nakon nje, jedva sjednem od boli na guzu 🤦‍♀️

Ne znam moze li naprezanje prilikom velike nuzde prouzrokovat neku stetu, osim sto je neugodno i bolno. Eto ja to rjesavam kefirom i stvarno je uredna, mekana i redovita. Jedino da nades neki prirodni pripravak da provas s njim. Ja sam mami kupila bila caj za probavu u kombinacijom s inulinom i super joj je. Samo to ne bi bas riskirala u trudnoci. Pokusaj stvarno jogurtom ako ga podnosis jest.

Jedem i zobene i jogurt. Al očito mi željezo u Elevitu stvrdne stolicu. 

Polly
    15. Studeni 2019. 21:48

Šta mislite o cijepljenju protiv gripe? 🤔

Tocka_tockica
    15. Studeni 2019. 21:52

Polly

Šta mislite o cijepljenju protiv gripe? 🤔

Dosad na srecu nisam imala gripu, a nisam se nikad ni cjepila, tak da se nadam da ce me zaobici kao i do sad

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Lordy
    15. Studeni 2019. 22:07

Tocka ja imam pregled 21.11 i tad cu biti 8+0 i zamolit cu je zbog posla(trgovina) da mi otvori komplikacije. Placa mi je manja od 4200 i neisplati mi se riskirati da nesto pode po zlu, a doma skolarku. Imam sve uvjete, tako da idem iz gusta. U prvoj trudnoci sam imala ugovor na odredeno, pa sam se bila dogovorila s poslodavcem da cu radit 6 mjeseci i da ce mi produzit ugovot dok nerodim zbog primanja. Nisam se javljala zadnje vrijeme, al sam vas citala, jer spadam u one sretnice bez simptoma, bez povracanja, bez iscjetka... Nisam nikom rekla ni na poslu ni doma i nitko nije nista primjetio. Jedino sta mi se dogodilo u ova 2 tjedna-previse sam dizala tereta na poslu. Nadam se najboljem u cetvrtak i da cu nakon pregleda na burek i kuci pjevajuci. 🤗

URL = https: //lilypie.com]

Lordy
    15. Studeni 2019. 22:12

Nisam se nikad cjepila protiv gripe, tako da necu ni ovaj put. 

URL = https: //lilypie.com]

mimoza
    15. Studeni 2019. 22:15

Tocka ja takodje radim jos uvijek, patronazna medicinska sestra. Planiram raditi dokle god se budem dobro osjecala, a usput sam i aktivna. Meni niko nije ni predlozio komplikacije, iako sam mpo trudnica. Ovdje to ustvari i nema veze, sve dok je sve ok sa bebom i sa mnom.
    Sto se tice vakcine, meni su je predlagali svi, od kucnog doktora do ginekologice zbog mog posla i kontakta s bolesnim ljudima, ali ja ne planiram, jer sam do sad uvijek imala dobar imunitet i rijetko kad bila bolesna.

Tocka_tockica
    15. Studeni 2019. 22:18

Lordy razumijem te za posel.. tak sam i ja u prvoj trudnoci napravila nije mi se isplatilo zivcirat na poslu gdje me jedan lik psihicki maltretiral za placu od 4200 kn. Sad je doduse drugacije.. placa mi je dosta veca ali isto tako imam kredit. Kad bi ostisla na komolikacije dok ni rijesila kredit ostalo bi tek tolko da platim rezije za kucu, al alp vidim da mi mece biti dobro onda nema uopce raumisljanja, bebica je ipak najvaznija.. za sad se nadam da ce mi u drugom tromjesečju  biti bolje i da mi se vrati energija

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

tea1401
    15. Studeni 2019. 22:18

Curke pozdrav, ja vas takodjer citam al ne stignem bas pisati...kod mene standardno..bolne grudi, mucnine koje me hvataju na mahove ne pitaju za doba dana...
    Curke kojima nisu pregledi prosli najbolje zelim punoo snage i srece za dalje❤❤❤
    Ja isto jos uvijek radim, al imam pregled 26og pa se nadam da cu od tada na mirovanje..

Anja🌸🌸

Alisanazemlji
    15. Studeni 2019. 23:30

Radim u obrazovno-odgojnoj  ustanovi pa mislim da bi se možda trebala cijepiti protiv gripe.
    U ponedjeljak na pregledu ću pitati svoju ginekologicu što da poduzmem u vezi toga, a ako mi da zeleno svijetlo za cijepljenje, cijepit ću se.. 

Curka je ❤

ena0206
    16. Studeni 2019. 00:50

Ja radim u starackom domu i stalno sam u doticaju sa starim i bolesnim ljudima.. Nisu mi predlagali cijepivo..  A i nisam se cijepila ni prije. Ne znam ni sama sta da radim. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.