LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    15. Studeni 2019. 15:12

mrvičak

Zabrinuta7 ima li promjena?

Nista. Cekam da samo se izbaci, jer krvarim, rekla Mi je ako zelim kiretazu, ja Sam opet odbila, bolje da ide prirodno nego da cackaju oni, pa sad ne znam.. 
    Cure hvala Vam I zelim vam svu srecu, I urednu trudnocu do kraja abd 🙏🍀cuvajte svoje mrvice❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Polly
    15. Studeni 2019. 15:16

Evo i mene s pregleda. Termin pomaknut s 26.6. na 6.7., tako da sam i trakicu promijenila, nismo u osmom tjednu što sam i sama znala po svojim izračunima i kasnijoj O. Vidi titraje srca, jako je mali plod i naručio me opet za tjedan dana da vidi kakav će biti pomak tj. da sve malo bolje vidi. Od tjedna do tjedna... Ne znam kolko je okej ići 3 tjedna za redom na uzv, ali eto tako me naručuje što meni ne pada teško, šta ae mene tiče išla bih svaki drugi dan 😅 E da, hematom je nastao, sam od sebe 🤗🤗

Polly
    15. Studeni 2019. 15:17

Zabrinuta_7

mrvičak

Zabrinuta7 ima li promjena?

Nista. Cekam da samo se izbaci, jer krvarim, rekla Mi je ako zelim kiretazu, ja Sam opet odbila, bolje da ide prirodno nego da cackaju oni, pa sad ne znam..
    Cure hvala Vam I zelim vam svu srecu, I urednu trudnocu do kraja abd 🙏🍀cuvajte svoje mrvice❤️

Ufff jako mi je žao zbog ovoga, znači sigurno je kraj? 😔 Drži se, nedaj se i samo hrabro dalje 💓

Alisanazemlji
    15. Studeni 2019. 17:14

Polly

Evo i mene s pregleda. Termin pomaknut s 26.6. na 6.7., tako da sam i trakicu promijenila, nismo u osmom tjednu što sam i sama znala po svojim izračunima i kasnijoj O. Vidi titraje srca, jako je mali plod i naručio me opet za tjedan dana da vidi kakav će biti pomak tj. da sve malo bolje vidi. Od tjedna do tjedna… Ne znam kolko je okej ići 3 tjedna za redom na uzv, ali eto tako me naručuje što meni ne pada teško, šta ae mene tiče išla bih svaki drugi dan 😅 E da, hematom je nastao, sam od sebe 🤗🤗

Da, tako je i mene ginekologica naručila za tjedan dana jer se ustanovilo da je trudnoća manja, ali rekla je da je sve uredno i čestitala mi na trudnoći ❤️
    Vidjela se gestacijska i žumanjčana vrećica, kao i plod, a srčeko je kucalo ❤️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    15. Studeni 2019. 17:15

Polly

Evo i mene s pregleda. Termin pomaknut s 26.6. na 6.7., tako da sam i trakicu promijenila, nismo u osmom tjednu što sam i sama znala po svojim izračunima i kasnijoj O. Vidi titraje srca, jako je mali plod i naručio me opet za tjedan dana da vidi kakav će biti pomak tj. da sve malo bolje vidi. Od tjedna do tjedna… Ne znam kolko je okej ići 3 tjedna za redom na uzv, ali eto tako me naručuje što meni ne pada teško, šta ae mene tiče išla bih svaki drugi dan 😅 E da, hematom je nastao, sam od sebe 🤗🤗

Super! Evo brzo će i taj novi pregled 😊

Curka je ❤

Polly
    15. Studeni 2019. 18:07

Alisanazemlji

Polly

Da, tako je i mene ginekologica naručila za tjedan dana jer se ustanovilo da je trudnoća manja, ali rekla je da je sve uredno i čestitala mi na trudnoći ❤️
    Vidjela se gestacijska i žumanjčana vrećica, kao i plod, a srčeko je kucalo ❤️

Isto kod mene, gestacijska i žumanjčana se vide, mali plod i titraji 😍 Kako dočekati 12. tjedan, stvarno ne znam! 

Zaraa
    15. Studeni 2019. 19:01

Svi strepimo i cekamo taj 12. tjedan ko ozebli sunce 🙏🙏🙏🙏
    Ja lezin cili dan, isla 3 puta na wc i to je to.
    Uvatile su me neke crne misli, bas mi je ovo bezveze sto sam 3 tjedna prepustena sama sebi.
    I snervala sam se, citam maloprin u 24 sata, kaze isla na wc i rodila,.nije znala da je trudna?! 
    Zivci mi odma na iljadu. Em sam jedno ostala trudna i to uz pomoc ivf em svako malo krvarin, bolovi, oce nece.
    A ona kaze vjezbala, planinarila, ovo ono i nije znala da je trudna. Boze sta nisan ta sretnica da odem na wc nanvecu nuzdu kad iznenadi me dite. 

💞girl💞

15. Studeni 2019. 19:09

Ja sam primjetila da kada mi se napuni mjehur i ne odem odmah to popiškiti da poslije toga imam baš bolove u donjem dijelu maternice i neku probadajuću bol 😕

ena0206
    15. Studeni 2019. 19:13

Jako mi je žao zbog loših vijesti. Cure drzite se. Ne mogu ni zamisliti kako je tesko to sve prolaziti.
    Ja sam bila danas na pregledu, dobila sam papire :) preporucila mi je nifty test ako zelimo muz i ja.
    Beba je odlicno. Kaze doktorica da je beba bas napredna i da se odlicno za sada razvija. :)
    Nisam spavala cijelu noc od panike sto ce biti na pregledu.. 😣

sierrav
    15. Studeni 2019. 19:26

mrvičak

Ja sam primjetila da kada mi se napuni mjehur i ne odem odmah to popiškiti da poslije toga imam baš bolove u donjem dijelu maternice i neku probadajuću bol 😕

E tako bude meni pogotovo ujutro kad imam veliku i malu nuzdu🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.