Evo i mene k vama:), danas sam 6+4, 40g, 3 djece, sad trudna nakon mpo. U cet idemo cuti srce i jedva cekam:)
Od simptoma sise ajme, zgaravicu rijesavam bademima, mucninu manjim al cescim obrocima, ledame bole i ponekad osjecam da se nesto desava u maternici, nije jako bolno, al svako malo. Od utrica sam mokra vjecno i to mi je tako dosadno vec a nastavljat cu ih se, ne koristim dnevne nego se perem obicnom vodom i mijenjam gacice 5x dnevno. Malo duzi post, al evo za upoznavanje. Termin je po aplikaciji 7.7.
Svima nam zelim skolske trudnoce:)
Dobrodosla i da sve bude po skolski😎😊
Dobrodošli novi plusićiii. ♥️♥️Nekako mi sada daleko izgleda ono uzbuđenje oko pravljenja testova i iščekivanja plusića, pa hoće li postat tamniji, uff uff. 😁
Nego poslala mi je doktorica porukom da mi je papa uredan. Dakle, svi brisevi i papa uredan bez obzira na taj zuti iscjedak. Imam jedno cudno mozda pitanje. Ta moja socijalna ginekologica meni svaki put uzme 150 kn ako hocu brzi papa test u 10 dana i uredno spremi lovu u svoju ladicu i samo porukom javi "papa je uredan" ali nikad nisam vidila uzivo nalaz svog papa testa. Daju li vama vase testove na uvid? Da joj mogu rec kad idem sljedeci put.
Sta smijemo koristiti protiv grlobolje? Meni jedino pada na pamet limun, caj i med, ali nije bas da ce mi nesto pomoci. Znate li neki narodni lijek?
Da li se kod vas primjeti trbuscic? Ja svoj vise ne mogu sakriti pogotovo navece, mislim da je cak i veci nego sto bi trebao biti 🤔 iako samo +1kg. Inace sam uvijek imala ravan trbuh i poslije stimulacija u icsi mi se napuhao i tako ostao, sad jos vise. Meni se to jako svidja 😁😍
Sta smijemo koristiti protiv grlobolje? Meni jedino pada na pamet limun, caj i med, ali nije bas da ce mi nesto pomoci. Znate li neki narodni lijek?
Da li se kod vas primjeti trbuscic? Ja svoj vise ne mogu sakriti pogotovo navece, mislim da je cak i veci nego sto bi trebao biti 🤔 iako samo +1kg. Inace sam uvijek imala ravan trbuh i poslije stimulacija u icsi mi se napuhao i tako ostao, sad jos vise. Meni se to jako svidja 😁😍
Pozdrav novim curama i čestitke šaljem!😊
Mimoza, to sto kazes da ti se vidi trbuh i da ne mozes vise skrivati, ja vjerujem da je vec to taj trbuh jer sam se nagledala videa onih gdje cure snimaju trbuh svaki tjedan trudnoce, i kod vecine se vidi vec s 10 tt😊
Ja sam napuhnuta ko balon, pa se sve bojim kak ce trbuh izgledati kad ce se fakat vidjeti! Hahahah... Inace imam malo viska, hvata se najvise na trbuh, pa nije cudno. Al izgledam ko da sam u 5.mj...
Dečkić💙
sierrav ma ja izbjegavam bilo kakve lijekove. Sad sam za migrenu pila paracetamol koji mi je naravno bio preslab pa mi je migrena trajala duplo duze nego inace. Nekako se bojim ista popiti, ako bas ne moram. Tko zna sta ce jos naci da nije dobro. MM je pio ranital sve do nedavno dok ga nisu povukli, na recept svoje dr. 🙄
mimoza vidi se i meni vec trbuh, posebno navecer i tvrd je na dodir. Nije od opstipacije jer ju nemam, mrsava sam pa nema sto drugo biti. Nas dvije smo tu negdje pa se pratimo u promjenama 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo i mene k vama:), danas sam 6+4, 40g, 3 djece, sad trudna nakon mpo. U cet idemo cuti srce i jedva cekam:)
Od simptoma sise ajme, zgaravicu rijesavam bademima, mucninu manjim al cescim obrocima, ledame bole i ponekad osjecam da se nesto desava u maternici, nije jako bolno, al svako malo. Od utrica sam mokra vjecno i to mi je tako dosadno vec a nastavljat cu ih se, ne koristim dnevne nego se perem obicnom vodom i mijenjam gacice 5x dnevno. Malo duzi post, al evo za upoznavanje. Termin je po aplikaciji 7.7.
Svima nam zelim skolske trudnoce:)
I ja jucer saznah, i po aplikaciji 6+4 😊😊 Sutra se narucivam i ja na pregled.. Neka nam je sretno 😊😊
Dobro jutro! Kako ste? Kako vam je protekla noć? Evo ja nisam oka sklopila do 7 ujutro. Sinoć mi muž bio u gostima i donio mi ledeni vjetar koji je bio jako fin, ali toliko sam se nakon njega mučila cijelu noć da je to strašno. Takva odvrtana mučnina, a nikak da povratim... Uf, mislim da sam gotova sa ledenim vjetrom zauvjek 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro... Nisam još došla do stadija da mogu komentirati trbuh ali jedva čekam. Trenutno je skroz ravan i još mi se vide trbušni mišići. 😊
Ja sam spavala nakon dugo vremena u komadu do 6. Tako da sam puna energije. Evo čistim kuću i kuham lazanje, i spremam piru od jogurta i sira. Baš sam nekako opuštena i happy. Grudi me i dalje bole i evo stalno sam bez grudnjaka, to mi baš paše.
Za grlo je netko pitao, propolis i med
Sortiraj odgovore
Najstariji