LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    04. Ožujak 2020. 22:51

yvette

Curke jeli vas beba udara u cerviks, mene je probudilo iz sna to udaranje i titranje, a nije prvi put da se dogada. Imam osjecaj da ce izaci, jedino mi je to onako ruzan osjecaj. Uhvati me neka panika da se otvaram. Do sada s kim sam pricala, nitko ne razumije.

Joj mene stalno.. Ali bas stalno. Imam osjecaj kao da zabije nogicu ili rukicu i tada mi u tom trenutku neki osjecaj kao da me lagano presječe dolje na izlaz. 
    Odmah se automatski uhvatim rukom dolje.. Jer mi je osjecaj kao da ce mi njena nogica ili rukica proviriti vani. 
    Daaa, stalno mi se to događa.. Vec duze vrijeme i ne prođe dan bez toga. Bila na pregledu doktor kaze sve super. 

yvette
    04. Ožujak 2020. 23:03

Vec sam mislila da sam luda, da se samo meni dogada

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 23:03

Curke a kako znate da je to cerviks? Ja tutlek nemam pojma kada u što udari...?! Kako znate razlikovati u što vas udari? Pretpostavljam po položaju organa ili? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    04. Ožujak 2020. 23:24

Večer curke! Ranije bih se javila, ali trebalo mi je dobrih sat vremena da pročitam "zaostatke"...
    Moj zub je super! Sinoć sam zaspala bez problema. Brufen je očito super djelovao. Ujutro sam nakon buđenja odmah odjurila kod zubarice. Kao što sam i pretpostavljala, stvorio mi se grdi karijes na šestici iako je okom bio jedva vidljiv. Dobila sam lokalnu anesteziju, lijek i za par tjedana trebam doći da mi se se stavi plomba.
    Inače, ne znam što se desilo, ali bolio me zub tijekom postupka (brušenja zuba) bez obzira na injekciju.. I stomatologici nije bilo jasno otkuda ta bol. 🤷‍♂️
    Zub me još bolio sljedećih par sati dok lijek nije početi djelovati.. 
    Sad sam super! Zadnjih dva dana sam psihički bila koma zbog tog zuba...
    No da se nadovežem na druge teme..
    Brijanje čuče. 😌Meni je postala nemoguća misija jer je zbog trbuha ne vidim. Ali vidim da ogledalce pomaže, stoga ću ga i ja ubuduće koristiti.
    I ja perem kosu maks jedanputa tjedno obzirom da me sve fizičke aktivnosti umaraju mnogo više nego prije.
    Mene moja bebica svakodnevno gurka, ali ne toliko da ne bih mogla spavati... 
    I dalje spavam kao mala beba. Ne dižem se po noći da bih išla na wc, ne vrpoljim se previše, jedino me ponekad zna probuditi dečkovo hrkanje... 😬😀
    Vrapčić, i meni je jedna cica postala veća od druge..
    😬
    Kako prepoznati stvrdnuti kolostrum? 

Curka je ❤

ena0206
    04. Ožujak 2020. 23:32

Mene kad udari u mjehur osjecaj mi je kao da moram pod hitno piskiti. Iako mi mjehur nije pun. 
    A kada me udari u cerviks onda me baš dolje na izlaz žicne.. Osjecaj mi je kao da je njena nogica doslovno proletjela dolje skroz. 😱

ena0206
    04. Ožujak 2020. 23:36

Alisanazemlji

Večer curke! Ranije bih se javila, ali trebalo mi je dobrih sat vremena da pročitam "zaostatke"…
    Moj zub je super! Sinoć sam zaspala bez problema. Brufen je očito super djelovao. Ujutro sam nakon buđenja odmah odjurila kod zubarice. Kao što sam i pretpostavljala, stvorio mi se grdi karijes na šestici iako je okom bio jedva vidljiv. Dobila sam lokalnu anesteziju, lijek i za par tjedana trebam doći da mi se se stavi plomba.
    Inače, ne znam što se desilo, ali bolio me zub tijekom postupka (brušenja zuba) bez obzira na injekciju.. I stomatologici nije bilo jasno otkuda ta bol. 🤷‍♂️
    Zub me još bolio sljedećih par sati dok lijek nije početi djelovati..
    Sad sam super! Zadnjih dva dana sam psihički bila koma zbog tog zuba…
    No da se nadovežem na druge teme..
    Brijanje čuče. 😌Meni je postala nemoguća misija jer je zbog trbuha ne vidim. Ali vidim da ogledalce pomaže, stoga ću ga i ja ubuduće koristiti.
    I ja perem kosu maks jedanputa tjedno obzirom da me sve fizičke aktivnosti umaraju mnogo više nego prije.
    Mene moja bebica svakodnevno gurka, ali ne toliko da ne bih mogla spavati…
    I dalje spavam kao mala beba. Ne dižem se po noći da bih išla na wc, ne vrpoljim se previše, jedino me ponekad zna probuditi dečkovo hrkanje… 😬😀
    Vrapčić, i meni je jedna cica postala veća od druge..
    😬
    Kako prepoznati stvrdnuti kolostrum?

Drago mi je da ti je zub bolje. 😍 Znam kako ta bol zna ubit psihu. Ajmeee..
    A za kolostrum, meni je prva trudnoca pa bas ne kuzim, ali ovo sto ja imam je neke zuckaste boje,grudvice male. Kad izvadim pod prstom osjecam da je grudvica pri vrhu suha a dolje je malo gumenasta valjda kako se ne osusi skroz do kraja... Sad valjda je to to..

mimoza
    04. Ožujak 2020. 23:42

Kaktusica super si sina odgojila, svaka ti cast. Divan je 🥰
    Zmya pravi mali sportas u trbuhu, kao i mama 🥰 moj je isti takav i malo me strah sta ce biti kad bude imao 2-3 kg 😱
    Dora hajd valjda ce mama poslati komad kolaca, kad ti nisi 😂
    Vrapcic kod mene ista situacija, mislim da je desna duplo veca od lijeve. Nadam se da cu ih uspjeti izravnati tokom dojenja haha
    Ena kakav je novi stan? Slikaj nam bebinu sobicu 🤗 bas sam htjela pitati sto te nema i eto javila si se.
    Yvette ja sam se tako zabrinula da cu se otvarati, jer sam jako nisko osjetila bebu i trazila novu cervikometriju. Medjutim beba prednjaci glavom i na ultrazvuku je imala rukice uvijek iznad glave i udarala me, pa je to bio razlog, a cerviks oko 50mm. Nista se ne brini, a svakako mozes slj tjedan traziti mjerenje cerviksa, ako ti to inace ne rade.

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 23:50

Alisanazemlji joj jedna gorih vrsta boli koja postoji mi je zubobolja i imam velike fobije vezano za zube, tako da mi je jako drago čuti da ti je bolje.. To je zaista grozna bol i nadam se da je to to! Alisa ja barem mislim da je kolostrum na bradavicama onako bjelkasta / žućkasta nakupina, kod mene je stvrdnuto, suho, kruto onako, grubo na dodir... 🤷‍♀️ Valjda sam uspjela barem malo pojasniti 🤦‍♀️
    Ena mislim da sam jednom dvaput osjetila kao da će mala izletiti van, ako je to to... 🙊
    Laku noć želim i lijepo spavajte! Ja evo prvi put grlim trudnički jastuk, pa ćemo vidjeti kako će ova noć proći.. 😘😘😘

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 23:52

Mimoza nadam se i ja da ćemo ih uspjeti izjednačiti nekako 😁😁😁

04. Ožujak 2020. 23:55

Vrapcic123

Alisanazemlji joj jedna gorih vrsta boli koja postoji mi je zubobolja i imam velike fobije vezano za zube, tako da mi je jako drago čuti da ti je bolje.. To je zaista grozna bol i nadam se da je to to! Alisa ja barem mislim da je kolostrum na bradavicama onako bjelkasta / žućkasta nakupina, kod mene je stvrdnuto, suho, kruto onako, grubo na dodir… 🤷‍♀️ Valjda sam uspjela barem malo pojasniti 🤦‍♀️
    Ena mislim da sam jednom dvaput osjetila kao da će mala izletiti van, ako je to to… 🙊
    Laku noć želim i lijepo spavajte! Ja evo prvi put grlim trudnički jastuk, pa ćemo vidjeti kako će ova noć proći.. 😘😘😘

Da te pitam jel mazes bradavice i to suho s necim, ili samo ostavis?🙈 i to imam i ja (ne znam jel mi rano ili) i pokusala sam namazati melemom, ali nije nista bolje, bas grozno izgled tako suho i skoreno 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.