LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 08:35

Jutro curke! Evo moje prve noći s trudničkim jastukom, super je, dosta olakša za unutarnji dio kod bolova u koljenima, lijepo se cijelom dužinom tijela mogu smjestiti, no očito se s bolovima s kukovima nema baš pomoći općenito i ja se i dalje okrećem ko na ražnju pa se iscrpim cijelu noć strašno. Uglavnom mislim da se već od sna moram oprostiti.. A što će biti kad beba dođe!? 👶🏻🤷‍♀️😊
    Fenjer ja bradavice još ne mažem uopće, za sad ih se ne usudim uopće dirati, još se bojim da nešto ne raskrvarim ili slično. No više cura je spominjalo neku kremu koja ih je spasila što se tiče toga.. Pa curke koja bi to bila krema? Nisam si zabilježila.😏
    Ena čestitam još jednom na preseljenju u novi stan, nadam se da ćete se što prije skroz smjestiti i da će vam postati ugodan dom ❤️
    Yvette kako na uzv nalazu piše mjera / skraćenica za cerviks? Meni to još nije mjereno, barem tako mislim, osim ako je to nešto sa uzv nalaza, a da ja ne razumijem medicinsku terminologiju.
    Trudy, Aney joj i ja se nadam da će nam se grudi uspjeti nekako ujednačiti na kraju. 🤞🤞🤞Trudy kupi si one blaznice za bradavice ako ti već po malo curka.. Vatice / blaznice kako se već zovu 🤷‍♀️ Sretno 
     ogtt sutra! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 08:42

Snoopy jastuk je super, mogu se lijepo smjestiti, no zbog glupih kukova sam se svejedno okretala kao i ti, kako kažeš da si roštiljala... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Pčelica hvala na info za Lidl, morat ću kupiti te gaćice kada su tako odlične. Ima li više vrsta? Može li se fulati nešto ili je to samo jedna vrsta? 

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 08:45

Trudy htjedoh napisati sretno na ogtt sutra, nešto mi se pobrkalo gore u tekstu. 🙊

Mokvica
    05. Ožujak 2020. 08:47

Jutro curke! Svaki put kad krenem čitati nešto me prekine i onda se do sljedećeg puta kad otvorim forum skupi još novih stranica.🙈
    Zmya ovo je tako slatkooo, mislim da će mi mobitel biti prepun takvih snimaka kad curka naraste pa pokreti budu uočljiviji, sada je to samo lagana vibracija.😁
    Marmar baš je tako kako cure kažu, jednostavno nema pomoći dok taj period ne prođe. I meni se kao vrapcicu tu i tamo opet jave mučnine i povrćanje, baš je jučer tako bilo, ali usporedivši to sa dva mjeseca konstantne borbe s time, ovo je ništa. 
    Alisa drago mi je da je zubobolja prestala, ta vrsta boli mi je valjda jedna od gorih.
    Kaktusice brz oporavak sinčiću, jako je lijepo čuti da su dečkići tako pažljivi. Ja sam oduvijek okružena curicama pa nemam dojam da i oni mogu biti tako brižni.
    Što se tiče brijanja mačkice imam svoj "patent", vjerojatno će nekima zvučati i glupo, ali bojim se raditi vratolomije po kadi da se ne poskliznem ili tako nešto. Ugl., ja vam u sobi imam ogromno ogledalo na ormaru i onda si sjednem pred njega, pod guzu stavim komad masnog papira i sve vidim u ogledalo. Kad je gotovo, papir fino zamotam i s njim u koš, a ja pod tuš.
    Kosu isto perem svakih 4-5 dana, ovako je pokupim u rep i furam po kući. Ako idem van stavim malo šampona za suho pranje, istrljam ručnikom, počešljam i super je.
    Moja curka kvrcka po površini trbuha oko pupka, nisam još osjetila udarce po unutrašnjosti.
    Danas idem na veliki anomaly u 16h i ne mogu dočekati. Čak sam sanjala da je doktorica mjerila i rekla da su nogice kraće kako mi je i privatna ginekologica rekla. Baš me to muči. Nadam se da ću vam se popodne javiti s lijepim vijestima. 😘

• Bebac24
    05. Ožujak 2020. 08:49

Jutrekoo 🙂 evo mene u cekaoni, cekam da me zovu. 
    Za kolostrum to je ona tekucina koja izade kap dve kad stisnete 🙂 ili ostane grudica na njima 
    Ja i cice i bradavice mazem sa biobazom, kad mazem trbuh mazem i njih. 
    Lanolin je dobar da bradavice, i ostale kreme bas za njih ali to je poslje poroda. 
    Lupanje dole daa. Puno puta mislim da cu rodit koliko nisko udara, i bas cu sad pitati dali nosim nisko. Sjecam se da mi je za malog rekla bas nakon polovice da je nisko bio,ne previse ali je. I sad imam osjecaj jer mi je sve gore kad se moram dignuti i setati ,bas mi treba minuta da se bebac namjesti . 
    Meni je uvjek jedna veca jedna manja pa tako i sad. Nista uocljivo ali ja vidim. 
    Neeego
    Ja se jucer dole uljepsavala sa ogledalom ajmeee mislim da je to prvi put da sam se gledala 😂😂🤮 uzas. Sve tamno, taman muz doso sa puta ja sirim noge i pitam ma jel je to inace sve tako tamno 🙈🙈🙈😉
    On sav sretan na pogled,budala 😂😂😂

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 08:55

Mokvica sretno danas na velikom uzv-u, neka sve prođe odlično i javi nam se s lijepim vijestima! 🤞🥰
    Bebac sretno, neka sve prođe kako treba! 🤞💪

Trancie
    05. Ožujak 2020. 08:57

Jutro cure ❤️ 
    Alisa drago mi je da je popustila bol i da si rjesila zub, sve znam kako to boli 🤦🏼‍♀️
    Kaktusica nadam se da ce sin brzo prizdraviti! 
    Cure ko ima pregelde sretno danas ❤️Cini mi se jedan da jma! 
    Dobro ste me sjetile za lidl da pogledam!
    Ja evo danas punih 18 tj , napokon u 5 mjesec 
    Vaga kaze + 3 kg ujutro 🤣🤣🤣 dobro je 

• Cinammon
    05. Ožujak 2020. 08:59

pozdrav cure, nadam se da ste mi sve dobro :)
    kratko pitanje, dešava li se li se dešavalo možda kojoj od vas, u ovoj mojoj fazi, da vam jako trnu ruke, točnje lijeva mi trne noću strašno, jedva spavam. i jutros mi prsti na obe ruke bili blago otečeni. nekako mi se čini rano za sve to, ili?
    kad čitam po netu simpotome ove moje faze, postajem nesigurna jer niti me zateže previše matenrica, niti me cicke bole, da nemam strašan miris urina i bijelo pranje ne bih ni znala da sam trudna.
    a pregled je teeeek 24.03. :)
    želim vams svima lijep dan i super preglede kome slijede :)

05. Ožujak 2020. 09:07

Purelan mast za bradavice je zakon!! 

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Ožujak 2020. 09:15

mrvičak

Purelan mast za bradavice je zakon!!

Gdje ima za kupiti ljekarna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.