LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2020. 21:02

Lina drago mi je da je pregled prosao dobro!
    Brusnicu i ja volim suhu, i pijem encianov caj od nje. Probala sam kupiti i dm-ov sok od brusnice ali bas mi je prekisel, probala sam ga razrjediti kao sto cure pisu ali ne ide mi..
    Vrapcic i moje su nejednake, mada je i prije jedna bila manja, u biti obje su male ali jedna malo manja 😂 tek sada kada su se malo popunile ta razlika vise dolazi do izrazaja..

kaktusica
    04. Ožujak 2020. 21:02

Vrapcic memam iskustva s razlikom u grudima, osim dok sam dojila. Mozda ti se pune mlijekom?

dana130
    04. Ožujak 2020. 21:05

Trudy ja dosla doma i malo odmorila i, u meduvremenu zaspala 🙈 sad pojela malo njoka i piletine u umaku i skoro apremna za krevet 😂
    Leonie spoji se na egradani i idi na portal zdravlja i, tamo vidi nalaz :) 

Baby girl 💜

• lina27
    04. Ožujak 2020. 21:07

Mene sad jedna osoba uvjerava da je za trudnice smrtno opasno dobit corona virus.. i sad se ja malo zapitkujem posto nigdje nisam procitala za trudnice kakve su posljedice..pa zatvorit cu se u kucu! 😂🙈

marmar
    04. Ožujak 2020. 21:10

Trudy, ježim se od same pomisli da će ova agonija trajati još mjesec dana ☹️
    Kaktusica, mislim da ne postoji trik koji nisam isprobala međutim sve što je kao upalilo dan-dva brzo je izgubilo moć.
    Vrapcic, čula sam za neke tablete pa sam išla pitati ginića, rekao je nešto kao da mogu biti štetne za plod pa nismo dalje o tome. Mogu mislit kakve ti se traume jave na samu pomisao o povraćanju 😅.
    Leonie, kad čujem da si ti u bolnici završavala onda mi ovo moje izgleda bezazleno. Ja se stalno nalijevam vodom i cajem od đumbira iz straha od završavanja u bolnici 😂

Curke, hvala vam na utješnim riječima i mislima. Ostaje mi sad križati dane, ne do 17. nego do 20. tjedan i nadati se da je to to

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 21:10

Trudy kolostrum ti je onako tvrđi / stvrdnut ili već curi nešto? Kod mene ima tvrdog i stvrdnutog.. Ako je to to.. 😊 I to bi trebalo biti normalno, jel tako? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    04. Ožujak 2020. 21:14

Marmar jako mi je zao sto još uvijek povracas, kod mene je trajalo samo tri tjedna i već sam bila luda, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Želim da sto prije prestanu mukice i povraćanje, Drž se.
    Vrapcic meni je jedna isto veća sad i to dosta 🙈 , a prije su bile iste. 

Leonie90
    04. Ožujak 2020. 21:18

Dana ajme hvala, nije mi palo na pamet da je tamo.
    Marmar meni su cak znali govoriti- dosta njih, kao kad dijete ozivi onda ce prestati. Tek sam poslije skuzila da misle na to kao kad pocnes osjecati dijete, da ce onda prestati. Stalno sam mami govorila- ma daj molim te, bapske price. Ja sam pocela osjecati sa 18+3, i kada vratim film- otad mi je pocelo nekako najbolje razdoblje, od tog perioda pa do sad sam se najbolje osjecala sto se tice trudnoce. U svakom slucaju, stvarno ti zelim da sto prije prestane, jer kad se sjetim toga odmah mi nije dobro 😁

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 21:21

Trudy, Snoopy, Kaktusica, Daisy curke hvala na odgovorima! 🥰 Joj mene sestra sada uplašila, njoj je jedna dojka bila veća cijelu trudnoću i tijekom dojenja za dva broja, i sad su ostale nejednake, a malu odavno više ne doji.. Rekla je da joj se nikad nisu vratile u normalno stanje. I da je jedna veća od druge za puni broj 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    04. Ožujak 2020. 21:21

mrvičak

Joj i mene čeka tak ogtt brzo. Strah me uopće stati na vagu, iako mi svi govore da super izgledam ali ja sam si već velika. Čak se uhvatim kako se gegam, vjerojatno zbog bolnih kukova.
    Netko je spominjao mirniju bebicu, evo moja je jučer divljala cijeli dan, a danas ju osjetim ali nježno. Vjerojatno je istrčala maraton pa zbog upale mišića danas odmara 😂

A mene bolile i prepone i kukići nekidan. Bas smo kao bakice neke. I mene je strah sutrasnjeg ogtt. Bit će čudno bude li nalaz dobar s obzirom na moju prehranu bogatu ugljikohidratima, naravno onim s visokim glikemijskim indeksom. Ah...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.