Leonie ne budu odma isti dan, ali kroz 2 3 dana meni budu. Cak mi se nekad ni ne ide po nalaze pa si ovdje skicnem i na miru sam pogotovo ako trebam duze cekat pregled 😉
Baby girl 💜
Marmar nadam se da će ti se uskoro skroz povući i povraćanje, ali također i mučnine. Držim fige 🤞 Meni je trajalo u komadu do 20.tjedna. Do 17.tjedna je trajalo još skroz baš, no nakon 17.tt se smanjivalo po malo svaki dan. Nakon 17.tjedna krenulo je na bolje, povremeno sam znala povraćati i imati mučnine. Evo recimo jučer i danas nisu bili neki briljantni dani, no sve je to fantastično kako je bilo prije. Sretno ti bilo!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Yette- aplikacija je besplatna, samo je skines i povezes s kamerom i kasnije di si god se moze povezati s njom 😆
Zmya- ajme divnooooo 🥰🥰🥰🥰
Lina27 - cestitke na pregledu ☺️
Vrapcic - kod mene je bila jedna veca, jedna manja i dalje je, ali ae ne prijmeti jer su inace male! Ali iz te sto je bila veca curka je puno vise dojila! Ali mislim da nam nikad nisu 100% iste!
Lina kad god te netko u nesto uvjerava moras ga pitati za izvor. Evo neki dan je jedan epidemiolog bas objasnjavao kako su od corone najsigurniji upravo zene, djeca i trudnice jer imaju jaci imunitet. Ako zelis, stavit cu ti ovdje link od jednog naseg odlicnog infektologa na tu temu.
Curke, idem spavat i vama zelim laku i mirnu noc!
Ne znam jesam li preskocila, ali cini mi se da nisam jer cijeli dan iscekujem..nije nam se Alisa javila kako je proslo jutros kod zubara, jel da? Nadam se da je dobro!
Puse do sutra
Joj napokon sam se raspakirala, i napokon mogu malo vise pisati i citati ovdje.
Vidim da tema korona virus kod trudnica ja se slazem s kaktusicom citala sam bas članak jednog epidemiologa na engleskom, takodjer nista opasno za trudnice, tako je rekao.
Moje grudi su stalno jedna veca jedna manja.. Otkad znam za sebe.. To me prije zivciraloooo ajmeee.. Sad mi je svejedno.. Uglavnom nije nista opasno. 🤣
I ja imam na bradavicama te nakupine neceg tvrdog, zuckastog.. 🤭
A da nisam to cula zabimljivo znaci onda nama trudnicama i nije takav rizik jer danas sam recimo bila u gradu i tako nesto cujem odmah se pribojim da sam negdje pokupila nesto.🙈
I prijavljujem ludo lupanje bebe (spol neznamo jer se skriva) jako nisko i to uzastopni udarci ja neznam sta ta beba unutra radi al evo nemogu vjerovat. Par puta me tako lupilo da sam mislila da ce van izletit. Ali vani se to jos nista nevidi samo ja osjetim
Da, da znaju oni bas lupati. Mene svako malo iznenadi neki jači udarac...bas se vidi kako rastu i kako im je manje mjesta. Sto ce biti kad budemo pred kraj trudnoce. 🤭🤭🤭
Curke jeli vas beba udara u cerviks, mene je probudilo iz sna to udaranje i titranje, a nije prvi put da se dogada. Imam osjecaj da ce izaci, jedino mi je to onako ruzan osjecaj. Uhvati me neka panika da se otvaram. Do sada s kim sam pricala, nitko ne razumije.
Pa tako se i meni malonprije cinilo kako md drmnula.. evo i sad lupka dok tipkam
Sortiraj odgovore
Najstariji