LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    05. Ožujak 2020. 09:17

mrvičak

Purelan mast za bradavice je zakon!!

Ahahaha na purelan sam i ja mislila a napisala lanolin 🤮🤮🤮😂😂😂

Rose1
    05. Ožujak 2020. 09:19

Bebac sretnooo!!!
    Trancie ja se isto jutros vagala, +3, zapravo uopce ne brinem oko kilica, ali se vazem nekako iz navike u trudnoci

💙

Rose1
    05. Ožujak 2020. 09:21

Cinammon

pozdrav cure, nadam se da ste mi sve dobro :)
    kratko pitanje, dešava li se li se dešavalo možda kojoj od vas, u ovoj mojoj fazi, da vam jako trnu ruke, točnje lijeva mi trne noću strašno, jedva spavam. i jutros mi prsti na obe ruke bili blago otečeni. nekako mi se čini rano za sve to, ili?
    kad čitam po netu simpotome ove moje faze, postajem nesigurna jer niti me zateže previše matenrica, niti me cicke bole, da nemam strašan miris urina i bijelo pranje ne bih ni znala da sam trudna.
    a pregled je teeeek 24.03. :)
    želim vams svima lijep dan i super preglede kome slijede :)

Meni za sada nije bilo tih simptoma, ali u trudnoci mi se cini da je sve normalno, svski dan nesto novo saznam

💙

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 09:24

Cinnamon pretpostavljam da i ti ležiš i spavaš na lijevom boku, ako sam pogodila vjerojatno si iscrpiš i ukočiš lijevu ruku ležeći na njoj, i meni često trne, no baš osjetim da je od ležanja na lijevom ramenu... Jer mi je tijekom dana ok, kada nisam na ruci / lijevoj strani. 
    Mrvičak hvala na savjetu za mast. Je li ta mast prirodna? Smije li se mazati sa njom kada budemo dojile, zbog bebica? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    05. Ožujak 2020. 09:24

Ja se vagala tu ,jer sam razbila vagu neki dan 😂 muz poceo mrsaviti, svaki dan se vagao pa je ispalo d asam ljubomorna i razbila je 😂.al ova vaga pokazuje da sam u +15 sta nisam sigurno pa je rekla da brojim po svojoj jer kod njih se nisam vagala od pocetka. Tako da ja br svojih +11 😂🙂 nikako na red kod dr. 🤮

Rose1
    05. Ožujak 2020. 09:27

Ja za dorucak radila Champurado, slucajno naisla na netu pa ako imate amaranta i palente super receptic, ja sam radila gusce skoro ko griz, znaci s manje mlijrka i samo 2kocke cokolade s malo meda umjesto cimeta
    https://www.google.com/amp/s/miss7zdrava.24sata.hr/amp/hrana/meksicki-napitak-za-zdravo-jutro-95

💙

05. Ožujak 2020. 09:28

Jutro  Kako ste danas? Ja nestrpljiva, imam pregled popodne. Javila mi se prijateljica, nedavno rodila, pa mi se jako požalila. Da skratim, na prisilu su je išli porađat, nije imala ni trudove, ni nije vodenjak pukao, apsolutno ništa, ali iako je tek 3 dana prenesla doktori su forsirali inducirani bzvz. Upozorila me neka radim kegelove vježbe. Ona je požalila što nije. E sad, ja polako svaki dan jednostavna istezanja si napravim, našla sam i vježbe za porod (tursko sjedenje, cucanj, istezanje ledja...). Ali evo ubijam se vec pola sata trazeci po internetu te kegelove vjezbe. Ovo sto sam uspjela po opisu skuziti, hmm pa jel to doslovno znaci da moram stiskati one misice koje stiskam i tokom odnosa? Ne znam opce kako da se izrazim. Pretpostavljam da su to ti misici kojima tiskamo kasnije bebu vanka, pa da se zato moraju vjezbati jer se tokom trudnoce otpustaju...Help 

Rose1
    05. Ožujak 2020. 09:31

BlackLioness

Jutro Kako ste danas? Ja nestrpljiva, imam pregled popodne. Javila mi se prijateljica, nedavno rodila, pa mi se jako požalila. Da skratim, na prisilu su je išli porađat, nije imala ni trudove, ni nije vodenjak pukao, apsolutno ništa, ali iako je tek 3 dana prenesla doktori su forsirali inducirani bzvz. Upozorila me neka radim kegelove vježbe. Ona je požalila što nije. E sad, ja polako svaki dan jednostavna istezanja si napravim, našla sam i vježbe za porod (tursko sjedenje, cucanj, istezanje ledja…). Ali evo ubijam se vec pola sata trazeci po internetu te kegelove vjezbe. Ovo sto sam uspjela po opisu skuziti, hmm pa jel to doslovno znaci da moram stiskati one misice koje stiskam i tokom odnosa? Ne znam opce kako da se izrazim. Pretpostavljam da su to ti misici kojima tiskamo kasnije bebu vanka, pa da se zato moraju vjezbati jer se tokom trudnoce otpustaju…Help

Joj, ja nemam pojma,malo cula o tome, ali  mene strah tih vjezbi i stiskanja i cucnjeva...i moju prijateljicu prekjucer na inducirani i to prije termina, otvorena 3cm, nije pukao vodenjak ni nista

💙

Zvonkica
    05. Ožujak 2020. 09:34

BlackLioness

Jutro Kako ste danas? Ja nestrpljiva, imam pregled popodne. Javila mi se prijateljica, nedavno rodila, pa mi se jako požalila. Da skratim, na prisilu su je išli porađat, nije imala ni trudove, ni nije vodenjak pukao, apsolutno ništa, ali iako je tek 3 dana prenesla doktori su forsirali inducirani bzvz. Upozorila me neka radim kegelove vježbe. Ona je požalila što nije. E sad, ja polako svaki dan jednostavna istezanja si napravim, našla sam i vježbe za porod (tursko sjedenje, cucanj, istezanje ledja…). Ali evo ubijam se vec pola sata trazeci po internetu te kegelove vjezbe. Ovo sto sam uspjela po opisu skuziti, hmm pa jel to doslovno znaci da moram stiskati one misice koje stiskam i tokom odnosa? Ne znam opce kako da se izrazim. Pretpostavljam da su to ti misici kojima tiskamo kasnije bebu vanka, pa da se zato moraju vjezbati jer se tokom trudnoce otpustaju…Help

Ne znam ni kak bih ti ja to obajsnila..sam stisci to nesto dolje..mozda ce neka curka bolje znati objasniti😅😂🤷

05. Ožujak 2020. 09:36

Rose1

BlackLioness

Joj, ja nemam pojma,malo cula o tome, ali mene strah tih vjezbi i stiskanja i cucnjeva…i moju prijateljicu prekjucer na inducirani i to prije termina, otvorena 3cm, nije pukao vodenjak ni nista

Gledam video, neka strana doktorica objasnjava, zapravo trebamo stiskati misice koje stiskamo kada zelimo prestati piskiti ili kakiti, doslovno tak po par puta dnevno. Joj kak mi je to blesavo, al pokusat cu kada sjedim kroz dan, ja se nadam da sam dobro skuzila haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.