Marmar koji si tjedan? Ja sam do 17-og imala problema. 16+koji dan sam zadnji put zavrsila u bolnici.
Rose da da, to mi je zbog prehlade valjda. Zato sam vadila jutros krv. Jooj ova cikla mi se ne dopada 😂 kad sam bila mladja pa su me tjerali da pijem sok od nje- ostalo mi u losem sjecanju 😁
Da, ogtt cemo prezivjeti, zavidim curama koje vec jesu i koje su se rijesile toga.
Mrvičak, to sam i ja mislila, no kad god citam o tim bh kontrakcijama, svi spominju donji dio trbuha, a mene steze u ovim bocnim trbusnim misicima 🤷♀️
Pregled je za 2 tjedna pa cu bit pametnija 🙈
Mene uhvati i desno od pupka, u toj razini. Može se kontrakcija svugdje pojaviti, to je zapravo "rad" mišića maternice.
Curke jedno pitanje za sve vezano za grudi. Naime lijeva mi je veća od desne, to je do sada bilo slabije primjetno, no sad to već postaje očigledno.. Ima li koja iskustva s tim i što su vam doktori rekli? Btw, inače su mi bile jednake, nikakva razlika. Naravno zaboravila jučer pitati doktora 🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Marmar koji si tjedan? Ja sam do 17-og imala problema. 16+koji dan sam zadnji put zavrsila u bolnici.
Rose da da, to mi je zbog prehlade valjda. Zato sam vadila jutros krv. Jooj ova cikla mi se ne dopada 😂 kad sam bila mladja pa su me tjerali da pijem sok od nje- ostalo mi u losem sjecanju 😁
Da, ogtt cemo prezivjeti, zavidim curama koje vec jesu i koje su se rijesile toga.
Danas 16+1. Međutim ne povraćam ništa manje nego prije 1mj npr. Ti si završila u bolnici? Ajoj...☹️
Dakle nakon 17tjedna je prestalo? Odjednom?
Tražila sam već doktora neke tablete za to ali nije mi dao uz objašnjenje da može biti štetno pa nisam niti inzistirala dalje
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Curke jedno pitanje za sve vezano za grudi. Naime lijeva mi je veća od desne, to je do sada bilo slabije primjetno, no sad to već postaje očigledno.. Ima li koja iskustva s tim i što su vam doktori rekli? Btw, inače su mi bile jednake, nikakva razlika. Naravno zaboravila jučer pitati doktora 🤦♀️
Nista zabrinjavajuce. A tek kad dojis pa jednu beba posise a druga se napuni 😁 https://images.app.goo.gl/2BdBWZmnUvUKURsT9
Danas 16+1. Međutim ne povraćam ništa manje nego prije 1mj npr. Ti si završila u bolnici? Ajoj…☹️
Tražila sam već doktora neke tablete za to ali nije mi dao uz objašnjenje da može biti štetno pa nisam niti inzistirala dalje
Ja sam u prvoj trudnoci do 20.tjedna povracala, onda je stalo. Proci ce. Znam da je grozno 😟
Marmar zao mi je da te to jos muci 😔 Meni je proslo negdje oko 14.tt. Jel svaki dan povracas? Jesi li probala s cajem od djumbira, mentol bombonima, narukvicama protiv mucnina?
Leonie ja sam pila 2 mj. zeljezo ali nije bilo tako koncentrirano kao npr. Heferol.
Marmar na žalost nema tableta, evo ja sam recimo jučer i danas skoro ispovraćala ručak, jedva se nekako suzdržala, disala duboko, izašla van na terasu na zrak.. I jutros mi je također bila mukica, no ni probližno kako je to bilo prije. Prije je bilo odvratno i trajalo je non stop, sad dođe samo nekada... I smiri se... 😏😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora ja sam otopila i dodala jos oko 1 dcl vode. Ma znat ce ti mama po izgledu, ako bude prerijetko uvijek moze dodati jos gustina.
Danas 16+1. Međutim ne povraćam ništa manje nego prije 1mj npr. Ti si završila u bolnici? Ajoj…☹️
Da, ja sam nekoliko puta zavrsavala u bolnici, kada bi pocela povracati, ne bi prestajala dok ne bi primila nekoliko boca infuzije. Nakon zadnjeg puta mi je jos bilo lose neko vrijeme na mirise, ali je s vremenom prestalo. I sada imam ponekad osjecaj kada se prejedem da cu povratiti, ali drzim se :)
Nadam se da ce te proci sto prije, meni tablete nisu uopce pomagale. Probala sam sa svime sto se preporuca trudnicama sa mucninama.
Sortiraj odgovore
Najstariji