BlackLioness, da to su te vjezbe. Par puta dnevno stiskas u intervalima 10x5 (serija od 10 puta, drzis 5 sekundi). 😉
Cinnamon, trnci u rukama mogu bit zbog spavanja ili jednostavno pritiska vratnog dijela kraljeznice zbog tezine. Radi vjezbe istezanja i jacanja ramenog dijela i magnezij svaki dan, prestat ce u roku dan, dva. 😉
BlackLioness, da to su te vjezbe. Par puta dnevno stiskas u intervalima 10x5 (serija od 10 puta, drzis 5 sekundi). 😉
Cinnamon, trnci u rukama mogu bit zbog spavanja ili jednostavno pritiska vratnog dijela kraljeznice zbog tezine. Radi vjezbe istezanja i jacanja ramenog dijela i magnezij svaki dan, prestat ce u roku dan, dva. 😉
E, hvala, budem se potrudila, ide to meni
Jutro curke..kaj se cica tice, i meni je jedna veca, jedna manja, ali ne previse...no kod dojenja je to bilo dosta uocljivo u smislu da ova veca valjda ima vise tih kanalica i u njoj je uvijek bilo vise mlijeka i bolje je izlazilo..i decki kad su postali malo konkretnije bebice su uvijek tu preferirali pa me uvijek bilo strah da ne krenu odbijat ovu drugu jer onda bi se tek kuzila razlika..al s njima je dobro proslo, nadam se da ce i s trecim 😅
Cure, koje planirate na predglede na kraju trudnoce ici na sv.duh..kod kojeg doktora mislite ici? Ja sam u obje trudnoce isla kod dr.Aksamije ali sam cula da je vise nema, a presuper je bila zena i sad ne znam kod koga..😕
A kaj se poroda tice, ja se nadam da ce se sve sredit s ovim glupim virusom i da ce muzevi moci s nama, moj je bio oba puta samnom i drugacije si nemrem ni zamisliti...jedna je napisala da bi onda rade doma rodila..mislim da sam i ja u toj kategoriji 😅
Ja jos nisam niti odlucila koju bih bolnicu 🙈 za svaku sam cula i dobro i lose, i nema pravila. Za sada mi nekako prednjace ili sv. duh ili merkur 🤷♀️
Jutro curke..kaj se cica tice, i meni je jedna veca, jedna manja, ali ne previse…no kod dojenja je to bilo dosta uocljivo u smislu da ova veca valjda ima vise tih kanalica i u njoj je uvijek bilo vise mlijeka i bolje je izlazilo..i decki kad su postali malo konkretnije bebice su uvijek tu preferirali pa me uvijek bilo strah da ne krenu odbijat ovu drugu jer onda bi se tek kuzila razlika..al s njima je dobro proslo, nadam se da ce i s trecim 😅
Cure, koje planirate na predglede na kraju trudnoce ici na sv.duh..kod kojeg doktora mislite ici? Ja sam u obje trudnoce isla kod dr.Aksamije ali sam cula da je vise nema, a presuper je bila zena i sad ne znam kod koga..😕
A kaj se poroda tice, ja se nadam da ce se sve sredit s ovim glupim virusom i da ce muzevi moci s nama, moj je bio oba puta samnom i drugacije si nemrem ni zamisliti…jedna je napisala da bi onda rade doma rodila..mislim da sam i ja u toj kategoriji 😅
Ja planiram na Sv.Duhu roditi. Idem u 4 mj tamo i na tecaj. Prva beba mi je tako da uopće ne znam kako to funkcionira na kraju trudnoće kad ideš na preglede u bolnicu, a bas me zanima kako to ide. Uvijek sam mislila da ne mozes birati tamo lijecnika nego koji te zapadne. Iskreno ne znam ni koji doktori su tamo niti sam citala iskustva. Ja si sve mislim ima jos vremena
Da se vratim na cicke i kremu 😄
Ma imam te jastucice za dojenje spremne, samo nisam bas ocekivala da ce vec krenut 😲 al mislim da je malac kriv jer mi je stavljao autice u majicu i onda je skuzio sisu i ustipnuo me za bradavicu 😂
Da, purelan mast mozete kupit u ljekarni. Maze se nakon podoja obicno bas na bradavicu i ne treba se ispirat prije iduceg podoja 😉 ma super je 👍
hvala cure, probati ću s magnezijem.
čini mi se da nije samo do spavanja na toj strani jer me zna krenuti i dok ležim npr na kaucu na leđima.. možda je do toga što me vrat i prije zezao od uredskog posla.
a što se i drugih simptoma tiče, sad sam ušla u 16 tjedan, i osjećam se top :) jeste i vi tako cure, bile bez tegoba u ovom periodu?
Jutro cure, evo mali je bolje, imao je do 38, samo da ne pocne kasljati...hvala vam sto brinete i pitate 😘
BlackLioness zao mi ke zbog prije ali bolje da su joj inducirali nego da se nesto zakompliciralo, neki da je muz isao hitno u pratnju helikopterom s novorodjencetom, prenesena trudnoca. Uvijek se neko sr... moze dogoditi, ja sam uvijek za inducirani nakon sto se prenese.
Bradavice pisu Rode da nije dobro mazati s nicim prije dojenja tj. tijekom trudnoce, da se bradavice same pripremaju, pojavljuju se one Montgomeryjeve tockice oko bradavica i ako se maze moze doci do vise stete nego koristi.
Rose super receptic, bas cu probati dok imam amarantha, mljac!
Mokvica bas mi to slatko kako curka skakulja oko pupka, ja osjetim samo lupanje jer mi je ocito i ovaj put posteljica sprijeda.
E da, prvorotke, jedna informacija koju ja nisam.znala kad sam prvi put radjala, mislim znala sam ali ne da i to tako izgleda. Znaci, nakon sto prirodno rodite, prodje par minuta, vidite bebu, stave je na prsa i onda dok mjere apgar i sve ostalo morate jos jednom jako tiskati da porodite i posteljicu. A nje ima ohoho, ja se bas iznenadila!
Ancy kad se u bolnici narucujes za prvi pregled mozes traziti dr kojeg zelis, bar je do sada tako bilo..i onda te on dalje na svaki iduci pregled narucuje kad on ima ambulantu tj. za to kratko vrijeme postanes njegov pacijent (jedino ne znam kakva je procedura kad se prenese jer onda su cesci pregledi, a svaki dr ima samo jednom tjedno ambulantu) ..ako se bas koji put desi da ga nema iz nekih razloga, pregleda te zamjena...a za porod tko te dopadne...
Dobar dan svima koliko vas ima
Alisa super, sad ce se to brzo sredit sa zubicem i bit ces ko nova
Ena cestitam na preseljenju i zelim vam divan novi pocetak u novom stanu, ma kuhinjica ce isto za cas, neces se ni stic okrenut i vec je tu!
Vrapcic drago mi je da ti je jastuk dobar, mozda te i kroz par dana prestane bolit kuk!
Bila sam jutros do endokrinologice, zadovoljna je nalazima onim od nekidan, neposrednonprije 28.tt cu odradit ogtt.
Molim cure koje su radile ogtt u Vinogradskoj da mi napisu jesu li stvarno isle u labos dolje kod one pekare ili su bile na 2.katu, ja uvijek sve vadim u labosu na 2.katu i bas me zbunilo sto mi je sestra na salteru naglasila da sad moram dolje u prizemlju.
Ne razumijem, a imaju gore na redomatu napisano ogtt i sve, vidjela sam trudnice i gore na testiranjima? Stvar je u tome da se gore puno brze dodje na red, a dolje obicno bude kuršlus i bude takva repina od reda da mi je evo mjesec dana unaprijed zlo od pomisli na cekanje tamo..pliz ako koja ide ili je bila da se javi
Stize mi sestricna na kavicu i rucak, steta sto ne mogu u setnju, idilicno je vani, toplo i suncano, predivno!
Imajte lijep dan mamice!!
Sortiraj odgovore
Najstariji