LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 18:55

Svea super nalazi ogtt-a 🎉🎉🎉
    Trudy čestitam na urednom pregledu, jako mi je drago da je sve super ❤️❤️❤️
    Dora drago mi je za dobre nalaze 🎉🎉🎉
    M_mare ja bih također nazvala i pitala za taj crp, vjerujem da je sve ok, no pitaj za svaki slučaj, barem ćeš biti mirna 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 18:58

Alisa hm, možeš li dobiti svog doktora? Ili da zvrcneš bolnicu ako možeš pa pitaj? Tako sam ja jednom hitnu Petrovu zvala pa mi je doktor rekao što smijem.. 

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 19:05

Kaktusica, Svea, Danijela, Dana hvala curke ❤️💜💙 Uf lakše se diše nakon pregleda 🎉🎉🎉
    Netko je pitao za bh kontrakcije, pitala sam doktora, rekao je da su one sasvim normalne i da bi mogle trajati i duže kako vrijeme i trudnoća odmiče, tako da je i to ok sve. Uglavnom, potpuno normalno.
    Što se tiče porodiljnog dopusta, ja ću biti tu punu godinu dana, plus malo starog godišnjeg i to je to. Morati ćemo ju najvjerojatnije dati u jaslice. No ja si nekako mislim kako druga dječica, tako će i ona... 👶🏻

yvette
    03. Ožujak 2020. 19:12

Curke cestitam svima na dobrim pregledima i nalazima.
    Zvonkica Dora Svea Vrapcic 🎉🎊 Nadam se da nisam koga preskocila 🤔 

mimoza
    03. Ožujak 2020. 19:12

Vrapcic super za dobar pregled 🥰 Cura je stvarno velika, bas sam sad gledala svoju trudnicku, moj je u 23.tjednu imao 700grama, ali isto je bio jako dug. Bedrena kost je odgovaraLa 2 tjedna vise. I da, preko noci sam nekako pocela osjecati jake udarce bebe, nekako znam da je puno narastao i udebljao se, pa cemo vidjeti na slj pregledu stvarno stanje. Tako da mozes uskoro ocekivati jace i ucestalije udarce. Sad vec ne prodje duze od sat dva a da me ne lupi.

yvette
    03. Ožujak 2020. 19:13

Trudy cestitam na urednom pregledu 🥰😘

Rose1
    03. Ožujak 2020. 19:15

Vrapcic bas mi je drago da je sve superrr🥰🎉veeeliks beba, i meni zadnji put rekao da ima duge noge, da ce biti visok, na mene i decka sigurno ne🤣😂🤣
    Alisa zovi bilo koju ljekarnu i oni ti znaju, a mozda se i Fluffy javi, ona zna smijes li sumeci brufen

💙

Rose1
    03. Ožujak 2020. 19:18

mimoza

Vrapcic super za dobar pregled 🥰 Cura je stvarno velika, bas sam sad gledala svoju trudnicku, moj je u 23.tjednu imao 700grama, ali isto je bio jako dug. Bedrena kost je odgovaraLa 2 tjedna vise. I da, preko noci sam nekako pocela osjecati jake udarce bebe, nekako znam da je puno narastao i udebljao se, pa cemo vidjeti na slj pregledu stvarno stanje. Tako da mozes uskoro ocekivati jace i ucestalije udarce. Sad vec ne prodje duze od sat dva a da me ne lupi.

Da, ja vec sad bas osjetim svako malo, zivahan bome u zadnje vrijeme

💙

03. Ožujak 2020. 19:25

Vrapcic123

Pozdravcurke!Evo nas s pregleda, sve je ok hvala Bogu! Mi smo danas 23+5, a rekao je doktor da je po gramaži za 26.tjedana, komentirao je da već sada ima duge noge 😍 892 grama je teška, zabila je glavu negdje i nikako se nije dala slikati. 🙊 Tako da prvi put sada nismo dobili sličicu lica 😊 Uf, lakše dišem kada znam da je sve ok … I da, evo da znate sve, rekao mi je da bih je od sada trebala osjećati svaki dan, nije bitno dva ili osam puta, bitno da se javi, jer je sada već krupnija i trebala bih je osjetiti od sada pa na dalje. ❤️❤️❤️

Super za divne vijesti ❤️🎉 
    Jesi pitala za bh kontrakcije? Koliko ih ti često imaš u danu. Ja sma danas sveukupno tri jače imala i do na području pupka nadesno, a ove ostale su slabije i to skroz nisko pored ruba gaćica gdje je trbuh sam os smebe tvrđi pa ne idem toliko za tim ali ih ipak osjetim kao navalu menstrualne boli. 

Leonie90
    03. Ožujak 2020. 19:25

Vrapcic cestitkeeeee 🥰 bas mi je drago. Tako je meni doktor rekao pa nema na koga biti mala ☺️
    Ja ovih dana samo cekam da ju osjetim jer imam osjecaj da dozivljava stres od mog stalnog kasljanja 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.