LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    03. Ožujak 2020. 18:20

Kaktusice u trudnoci je cest to problem koliko sam u zadnje vrijeme skuzila. Nisam zedna, ali bas pijem na silu, moram...nadam se da nam to sve skupa nece raditi probleme jer se odmah zabrinemo
    Daisy nisu sve bebe iste, a njima su te mjere univerzalne i po tome se vode...nemoj brinuti
    Dora, Trudy odlicno za superrr preglede🎊🎉
    Mare zovi doktora ko sto kazu cure
    Mrvicak a znsm kako ti je, i ja se odmah zabrinem, u petak ce te ginek.umiriti. javi nam sto kaze
    Zvonkica godinu dana sigurno

💙

Nikita206
    03. Ožujak 2020. 18:25

Žuža, ja isto imam dodatno u Croatia osiguranju, znači može se ogtt kod njih obaviti? Je postupak isti kao i u običnom labu? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• lina27
    03. Ožujak 2020. 18:31

Imat cu tamo gdje se rade i sanitarne nose brisevi i sve obavlja neznam kako se tocno zove 🙈 ali javno je da. Za to me malo vise strah a sutra cu do ginek otic taxiem iako mi je 60kn u svakom smjeru aliii dooobro... 😂

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 18:38

Pozdrav curke! Evo nas s pregleda, sve je ok hvala Bogu! Mi smo danas 23+5, a rekao je doktor da je po gramaži za 26.tjedana, komentirao je da već sada ima duge noge 😍 892 grama je teška, zabila je glavu negdje i nikako se nije dala slikati. 🙊 Tako da prvi put sada nismo dobili sličicu lica 😊 Uf, lakše dišem kada znam da je sve ok ... I da, evo da znate sve, rekao mi je da bih je od sada trebala osjećati svaki dan, nije bitno dva ili osam puta, bitno da se javi, jer je sada već krupnija i trebala bih je osjetiti od sada pa na dalje. ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    03. Ožujak 2020. 18:43

Aaaaa, divne vijesti Vrapcic ❤😘🥳 Misica mala s dugim nogama 😍

Trancie
    03. Ožujak 2020. 18:47

Mare i ja se slazem s curama da zovnes i pitas, nije to nesto poviseno, ali ipak je! A dva tjedna je puno! Kod nas se odmah zove ginekologa za nalaze bez obzira kad je pregeld!
    Sto se tice porodiljnog planiram godinu punu plus stari i dio novog godisnjeg da uputim ekipu u vrtic i jaslice! Posto je tek drugo; da mi je trece vjerojatno bi napon cca godinu ipo isla radit ba pola radnog vremena jer se dobije cijeli porodiljni i pola place sta je puno bolje , a rado se 4sata ( na 8 satno radno vrijeme ) kolegica moja koristi i zadovoljna je bas!
    Ja sam danas od probave uzasne muke imala ali sad je ok nakon sta sam bila na wc mada mi je jos uvijek osjecaj uf 🤦🏼‍♀️ 
    Ne sjecam se jel ko bio na pregledu, ali cini mi se da je sve dobro ❤️

Alisanazemlji
    03. Ožujak 2020. 18:50

Curke, pomoć! Počeo me jako boljeti zub. Sutra u 8 ujutro idem kod zubara..
    Mogu li uzeti jedan šumeći brufen effect? Na internetu sam pronašla info da nije baš strogo zabranjen, ali ae ne bi trebao često koristiti..
    Probala sam sa lupocetom, ali mi je preslab... 

Curka je ❤

DanijelaBB
    03. Ožujak 2020. 18:51

Vrapcic123

Pozdravcurke!Evo nas s pregleda, sve je ok hvala Bogu! Mi smo danas 23+5, a rekao je doktor da je po gramaži za 26.tjedana, komentirao je da već sada ima duge noge 😍 892 grama je teška, zabila je glavu negdje i nikako se nije dala slikati. 🙊 Tako da prvi put sada nismo dobili sličicu lica 😊 Uf, lakše dišem kada znam da je sve ok … I da, evo da znate sve, rekao mi je da bih je od sada trebala osjećati svaki dan, nije bitno dva ili osam puta, bitno da se javi, jer je sada već krupnija i trebala bih je osjetiti od sada pa na dalje. ❤️❤️❤️

Vrapcic,😊 super, čestitan na super pregledu. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    03. Ožujak 2020. 18:52

Vrapcic divno 🥰
    Manekenkica s dugim nogicama i vitka na mamu 😍

Baby girl 💜

Žuža
    03. Ožujak 2020. 18:54

Nikita ja zvala onu njihovu sluzbu asistenca na 08001884 i pitala jel imam pravo na tu pretragu po polici. S obzirom da imam, a blizu mene je jedna poliklinika koja s njima ima ugovor trazila sam da posalju uputnicu tamo. Imam i 4 ginekoloska pregleda u toj cijeni tako da sam dio pregleda isto obavila
    preko police. I sva vadjenja krvi osim IAT, to nemam pravo po polici. Ali s obzirom da imaju labos u svojoj poliklinici (tamo idem na sistematske) vjerujem da mozes tamo kod njih obavit ogtt. zvrcni ove i reci ce ti sta sve mozes po polici 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.