LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea1401
    03. Ožujak 2020. 19:31

Alisanazemlji

Curke, pomoć! Počeo me jako boljeti zub. Sutra u 8 ujutro idem kod zubara..
    Mogu li uzeti jedan šumeći brufen effect? Na internetu sam pronašla info da nije baš strogo zabranjen, ali ae ne bi trebao često koristiti..
    Probala sam sa lupocetom, ali mi je preslab…

Alisa, meni je dr.iz Vinograds.rekla da mogu popiti brufen jer sam imala strasne migrene..

Anja🌸🌸

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 19:32

Yvette hvala draga ❤️
    Mimoza točno to je i meni komentirao za bedrenu kost, a koliko sam shvatila da je to dobro, tako da hvala Bogu 😁 Ti sutra ulazis u 27.tjedan, što znači da si još taj tjedan u 2.tromjesječju i onda kreće 3.tromjesječje 🎉🎉🎉 Baš lijepo, čestitam ti 🥰
    Rose možda će biti velik na dedu, baku...? 😊 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tea1401
    03. Ožujak 2020. 19:33

Vrapcic123

Pozdravcurke!Evo nas s pregleda, sve je ok hvala Bogu! Mi smo danas 23+5, a rekao je doktor da je po gramaži za 26.tjedana, komentirao je da već sada ima duge noge 😍 892 grama je teška, zabila je glavu negdje i nikako se nije dala slikati. 🙊 Tako da prvi put sada nismo dobili sličicu lica 😊 Uf, lakše dišem kada znam da je sve ok … I da, evo da znate sve, rekao mi je da bih je od sada trebala osjećati svaki dan, nije bitno dva ili osam puta, bitno da se javi, jer je sada već krupnija i trebala bih je osjetiti od sada pa na dalje. ❤️❤️❤️

Vrapcic, cestitkee od ❤

Anja🌸🌸

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 19:38

Mrvičak kontrakcije imam često po noći, tijekom dana par puta, recimo kad sam malo aktivnija, kada vadim i stavljam posuđe u perilicu, kad se dižem i tako, no nekada bezveze čak i kad hodam ili mirujem, često po noći, tijekom spavanja, onako se stvrdne trbuh. Rekao je da ništa ne brinem, da su bh kontrakcije normalne i da će ih biti i više. Uglavnom nisu opasne. 
    Leonie bebice sad već lijepo čuju tako da vjerojatno čuje kašljanje i sigurno si misli što je sad to!? Često si zamišljam naše bebice što sve izvode unutra 😂😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    03. Ožujak 2020. 19:40

tea1401

Alisanazemlji

Mogu li uzeti jedan šumeći brufen effect? Na internetu sam pronašla info da nije baš strogo zabranjen, ali ae ne bi trebao često koristiti..
    Alisa, meni je dr.iz Vinograds.rekla da mogu popiti brufen jer sam imala strasne migrene..

Tea, super, hvala ti na zelenom svjetlu... 😊😘
    Koliko često si ih pila? 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    03. Ožujak 2020. 19:41

Vrapčić, čestitke na super pregledu 🥰

Curka je ❤

03. Ožujak 2020. 19:43

Vrapcic123

Mrvičak kontrakcije imam često po noći, tijekom dana par puta, recimo kad sam malo aktivnija, kada vadim i stavljam posuđe u perilicu, kad se dižem i tako, no nekada bezveze čak i kad hodam ili mirujem, često po noći, tijekom spavanja, onako se stvrdne trbuh. Rekao je da ništa ne brinem, da su bh kontrakcije normalne i da će ih biti i više. Uglavnom nisu opasne.
    Leonie bebice sad već lijepo čuju tako da vjerojatno čuje kašljanje i sigurno si misli što je sad to!? Često si zamišljam naše bebice što sve izvode unutra 😂😊

Ajme ja svaki dan kažem da mi je kamera da ih promatramo iznutra. Baš nešto nezamislivo, zato toliko s nestrpljenje čekamo od uzv do uzv.
    Nadam se da i meni ne štete zbog niske posteljice. Nisam ih imala ovako rano u prvoj trudnoći niti su bile ovako izražene. 

Fluffy
    03. Ožujak 2020. 19:43

Alisa, mozes brufen. On je jednake kategorije rizika ko i paracetamol u prva dva tromjesecja. Tek u trecem je zabranjen za uzimanje. Maksimalno 3 dnevno uzimaj, pa se sta prije javi zubaru. Vjerojatno se nesto upalilo kad tako boli. 

tea1401
    03. Ožujak 2020. 19:44

Alisanazemlji

tea1401

Alisanazemlji

Tea, super, hvala ti na zelenom svjetlu… 😊😘
    Koliko često si ih pila?

Alisa, svakako je bolje uzeti nego trpiti..pogotovo ako je neka jaka bol tipa zuba..
    Ja sam ti pila kad me bas rasturalo, to su bile 3 tablete u 2 dana, pa sam onda nastavila s lupocetom kad je bol popustila...😉

Anja🌸🌸

Fluffy
    03. Ožujak 2020. 19:45

Ovo 3 dnevno se odnosi na 400 mg. Nisam gledala jesi mislila na te ili na one od 600. Ali mislim da bi ove od 400 trebale biti dovoljne. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.