LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    02. Ožujak 2020. 10:13

Vrapcic, slobodno pitaj. Ionako mi zafali posao malo sad na komplikacijama 🤭. Nakon 10 dana do 2 tjedna napraviti bar toliki isti period pauzu. Kadulja sadrzi tujon, jedan spoj koji moze nepovoljno djelovati i na jetru i na krvozilni sustav ako se neoprezno koristi. Ne znam tocno za sto pije, ako ima kakvu upalu grla moze i grgljati kadulju neko vrijeme jos, ali svakako ne da to bude dio svakodnevne oralne higijene. Ako je kasalj i nakon 10 dana mu ne prolazi mozda bi mu trebalo i sta jace od lijekova (on srecom moze sve sto mi ne smijemo 😂) . 

mimoza
    02. Ožujak 2020. 10:14

Rose je li punih 28 ili 27+1 😂? Negdje mi pise 27, a negdje 28, pa nemam pojma. Jesu li ti gotovi nalazi? 
    Dana moguce je da beba seta, ustvari ona sad ima najvise prostora, pa se non stop prevrce i pliva. I ja sam u tim tjednima osjetila prvi put bebu, iako je posteljica sprijeda, bili su to pravi pokreti, mjehurice nisam znala skuziti.

Fluffy
    02. Ožujak 2020. 10:14

Rose, sve mislimo na tebe. Javljaj nam se s novostima. Jel ti bar bol popustila sta? 

ena0206
    02. Ožujak 2020. 10:15

Hello curke moje. Evo i mene, napokon smo preselili stvari u novi stan, sad slijedi sve raspakirati. Ne znam sto je gore. Ludim vec oko svega. 😄
    Nadam se da ste sve dobro.. 
    Rose draga drzi se, nadam se da ce sve biti u redu. 🥰 

Dora4

Rose draga javljaj stanje! 
    Dana da, bebice se premjestaju stalno, meni je mali nekako uglavljen i ne mrda toliko jer mu glava nabijena skroz dolje(osjetim lupkanje rukama i nogama vislje gore), ali zato mala ide lijevo desno, zna izgledat cak pomalo jezivo kad se i ona nabije na "njegovu" stranu trbuha jer bude ogromna izbocina s jedne strane i skoro rupa s druge strane 

mimoza

Dora hvala 🥰 mislim da mi vec drugi put stavljas ovu tabelu 😂

Fluffy
    02. Ožujak 2020. 10:17

Dana, ja osjecam bebu vec nekih tjedan dana i svaki dan je zivahnija. U pocetku me bunilo jeli beba ili je probava al sad tocno znam kad je ona. Jednom sam imala osjecaj da mi doslovno gazi po mjehuru🤭 a nekad imam osjecaj ko da salto izvodi u trbuhu kako bi me trznulo. Sad znam istovremeno osjecati lijevo nisko jedne trzaje a gore blize pupku s desne strane druge trzaje...predpostavljam da je to nekakvo rastezanje 🤭. 

Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 10:19

Curke evo ideje za zdravi dorucak: americke palačinkice sa grčkim jogurom, malinama i javorovim sirupom 😋😋😋 https://ibb.co/djSYRR0

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    02. Ožujak 2020. 10:21

Ena sretno s raspakiravanjem, samo pomalo!! 
    Mimoza sa 28+0 krece 7.mj! 
    Bebac ja obozavam Istru i nadam se da cemo na jesen biti zdravi i veseli, sposobni za putovanja pa ako bude prilika mozemo se i tamo organizirat 

Alisanazemlji
    02. Ožujak 2020. 10:22

Fluffy

Netko me je pitao za beta glukan u trudnoci. Teoretski nema nekakvih zapreka za koristenje, ali kako nema dovoljno studija i podataka o uzimanju istog za vrijeme trudnoce, ne preporuca ga se na svoju ruku, nego tek ako lijecnik procijeni da je za imunitet to potrebno. Isto tako je bitno znati jeli osoba uzima jos kakve druge lijekove koji bi mogli biti potencijalna kocnica za uzimanje beta glukana.
    Daisy, bas nikad mi nije izbacilo nista osim ako nebi bio neki jaci piling u pitanju pa mi nadrazio kozu. Sumnjam na jednu bb kremicu da mi je izazvala reakciju jer je inace nisam stavljala sve do jucer, pa cu je sad svakako izbjegavati😅

Fluffy, ja sam pitala za betaglukan. Sestra je danas pitala svoju ginekologicu.
    Kaze da bolje da ne konzumirati jer je teško probavljivo i da je bolje da opcija za jačanje imuniteta, cijeđenje voća poput limuna i naranči te korištenje matične mliječi i propolisa... 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.