Cure, najbolje ste🥰🤗pa bol i je nesto manja, ali vidjet cemo nalaze, mozda bakterije, ali urinokultura nece biti danas gotova...bit ce krv i valjda obican urin...cekam..rekli da puno pijem inace, javim se na urologiju po potrebi,ali da cemo vidjeti nskon nalaza...
Radili mi i bris
Mimoza hm ne znam, imsm ovu tablicu ko sto je dora slikala...ja bih rekla s punih 28 po tablici
💙
Mimoza hahaha nema beda, stavim ti je kad god pozelis
Vrapcic nemoj da krenem hakirat gdje zivis i dodjem ti na dorucak jedno jutro!!🤤🤭
Netko me je pitao za beta glukan u trudnoci. Teoretski nema nekakvih zapreka za koristenje, ali kako nema dovoljno studija i podataka o uzimanju istog za vrijeme trudnoce, ne preporuca ga se na svoju ruku, nego tek ako lijecnik procijeni da je za imunitet to potrebno. Isto tako je bitno znati jeli osoba uzima jos kakve druge lijekove koji bi mogli biti potencijalna kocnica za uzimanje beta glukana.
Daisy, bas nikad mi nije izbacilo nista osim ako nebi bio neki jaci piling u pitanju pa mi nadrazio kozu. Sumnjam na jednu bb kremicu da mi je izazvala reakciju jer je inace nisam stavljala sve do jucer, pa cu je sad svakako izbjegavati😅Fluffy, ja sam pitala za betaglukan. Sestra je danas pitala svoju ginekologicu.
Kaze da bolje da ne konzumirati jer je teško probavljivo i da je bolje da opcija za jačanje imuniteta, cijeđenje voća poput limuna i naranči te korištenje matične mliječi i propolisa…
Ma da, bolje ne, kivi isto ima puno C vitamina, ja imam naseg i bas ga tamanim...propolis bezalkoholni samo
💙
Fluffy on je bio hematološki bolesnik, imao je non hodkin lymfom i bilo je jako gadno, pa pije kadulju zbog imuniteta, samo za prevenciju.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Alisa, ma da. Dobro taj beta glukan jest zapravo neki polisaharid, pa samim tim malo teze probavljiv, ali cak taj dio bi zanemarila. Stvarno ne volim preporucavat nista sta nije dovoljno ispitano u trudnoci. Zanimljivo je da sam bila na jednom predavanju o znanstvenim dokazima u medicini di cak kazu da nije pronadeno dovoljno jakih studija da beta glukan pomaze jacanju imuniteta, ali je dokazano da snizava los kolesterol 🤭. Pa eto svim svojim starcima, ili mozda i onim mladim koji se muce s tim i paralelno imaju neku prehladu...predlozite to 😀
mimoza, dora, fluffy, hvala vam cure
više ne znam da li stvarno nešto osjećam, ili toliko želim osjetit pa si umislim
Baby girl 💜
Dobro jutro drage moje cure
evo i mene, mi jučer imali fešticu s ekipicom, baš mi proletio dan, sinoć sam sve pročitala ali nisam imala snage odgovarat.
Nadam se da ste se sve odmorile, naspavale i da ste dobro. Ja zadnje dvije noći nikako zaspat i kad zaspem, nikako se namjestit.
Rose držim fige da nije ništa ozbiljno.
Cure,bila sam pitala za osjećaj bebe, da li su vama na početku kad ste počeli osjećat, uvijek ti osjećaji bili na istoj strani?
neki dan sam pisala da sam možda osjetila, u subotu navečer kao da sam osjetila mravce kako mi hodaju iznutra, ali s druge strane pupka, je moguće da beba tako šeta? jučer sam bila cijeli dan u pokretu pa nisam ništa ni osjetila, a niti išla za tim, nadam se da će uskoro početi sve intenzivnije :D
Hoce, hoce...u pocetku nisam znala jesu li crijeva, ali kad se ponovilo i drugi i treci dan znala sam da je bebica...pa jedan dan nisam osjetila pa se zabrinula, a onda je to jace i cesce krenulo
💙
Dana uskoro će ti bebica početi šetati po svuda, meni je na početku uglavnom bilo na istom mjestu, no sad je svuda zaista...
Ena super da ste preselili, čestitam! Sada fino polako, nemoj se preforsirati... Radi pauze kod raspakiravanja... 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hello curke moje. Evo i mene, napokon smo preselili stvari u novi stan, sad slijedi sve raspakirati. Ne znam sto je gore. Ludim vec oko svega. 😄
Nadam se da ste sve dobro..
Rose draga drzi se, nadam se da ce sve biti u redu. 🥰
Čestitam na preseljenju🎉🎊
💙
Vrapcic, joj bas mi je zao. Uuh, nadam se da mu je sad sve dobro. Preorucila bi ti onda za imunitet da mu s vremena na vrijeme ubacis ili maticnu mlijec, ili imas preparate poput imunosala ili imunoglukana, samo u kapsulama za odrasle. Unutra ima beta glukana i cinka, vitamina C. Svakako nije lose promijenit ako je tako trajno koristenje tih preparata za jacanje imuniteta. Ali bi preporucila i bar koji mjesec u godini da nista ne uzima ako mu je sad stanje pod kontrolom. Da ne “ulijeni” imunitet. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji