LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    29. Veljača 2020. 13:55

Žuža

Ja sam ZA cijepljenje. Jako se uzrujam kad Pernari i njemu slicni pisu o C vitaminu i da djecu ne treba cijepiti i kad ljudi samo traze izgovore za razna stanja kod djece. Moj mali je i atopicar i alergicar i isao je na vjezbice i imali smo 100 sranja. I nikad nisam pomislila da je to od cjepiva. I dugo se nije mogao cijepiti protiv ospica zbog svojih alergija i radi djece koju su roditelji odabrali ne cijepiti on je bio ugrozen. Svake godine je bila neka mala epidemija ospica i uzasno sam se toga bojala. Molim vas, uclanite se u grupu “cijepljenje/vakcinacija- grupa za sve koji imaju pitanja i nedoumice” i tamo pitajte. Odgovaraju lijecnici specijalisti i svaki odgovor je potkrepljen dokazima i znamstvenim clancima. Ne vjerujete nadrilijecnicima i ekipi koja ce vam umjesto loseg i otrovnog cjepiva prodati svoj super zdravi proizvod 🤦‍♀️ Uh bas se uzrujam na temu cijepljenja jer tamo tek vidis koliko su ljudi sebicni, kako ne gledaju siru sliku i koliko mogu biti zli preko ledja najmanjih 😭

I muz i ja smo jednoglasno rekli da cijepljenju.
    U obitelji imam vise clanova koji rade s osobama s posebnim potrebama, i svi kazu da je vise danasnji stil zivota,mobiteli, zracenje doprinjelo povecanju broja bolesne djece od cjepiva.
    A o Pernaru i ostaloj ekipi niti ne želim, samo traže medijski prostor.

Dora4
    29. Veljača 2020. 14:01

Rio zato sad samo uzivancija do poroda!! Onda krece pak druga vrsta uzivancije 🤭💗 cestitam na lijepih punih 20tt 😘
    MissyR, tea, Pcelica, maaree, Trudy hvala drage moje! 😘
    Jos nisam istrazila to oko prematanja bas do detalja, znam za to siroko, nekako se to vise prije radilo..mislim da mozda i moze pomoc jer kad se tek rode bebice su jos jako krhke pa se mozda jos moze ako je sitno nesto za popravit utjecat na to! Jer isto kao sto je bebicama koje idu van vaginalno glavica onako malo duza i izduzenija jer im je bilo usko proc, glavica se naravno lijepo vrati u normalni oblik 😀 isto i bebe na zadak malo znaju zezat kukici pa se to sredi tako da vjerovatno ipak i to siroko motanje ima smisla..ja ne razumijem jel onda idu samo tetrice il ide ova plasticna pelena pa preko nje tetrice? 🤨
    Kaktusica, drzi nam se! 😘 puj puj glavobolja, samo da ne predje u migrenu!
    Maaree uzivaj u zagrebackom vikendu 
    Svea je super napisala, ela!  Slusaj doktora, doktor zna najbolje jer poznaje i tvoju povijest trudnoca i opcenito zdravstveno stanje i sukladno tome daje upute, mani se istrazivanja po internetu, to ce ti samo sekiraciju donijet nepotrebnu! Sretno dalje s trudnocom!
    Danijela, mi smo definitivno za cijepljenje i odradit cemo sve po ps-u! 😉
    Anavo, kako ti je lola napisala, ja bih eventualno otisla napravit bris grla/nosa da nisi mozda pokupila od ljubakanja il nesto, sto prije lijecit da se nista ne iskomplicira i sve pet! 

Presretna sam kad vidim ovoliko pozitivnih komentara i odobravanja cijepljenja! 💪🏼💪🏼

Dora4
    29. Veljača 2020. 14:04

Uf kako sam sad omastila brk cevapima!! 🤤🤭 it's good to be home 
    Idemo pajkiti sretni ko prascici 🐷🐽🐽😴

• Bebac24
    29. Veljača 2020. 14:14

Nehnam ko je pitao za Pulu, zapamtim sljedece 2 stranice i onda naravno zaboravim 🙈 kunjada rodila u 10 mj i rekli su bez povijanja. Prvog svog sam povijala mj dana , vec kad je bila zima ali kupila sam one neke platnene debele. Nisam sa tetrama. Tako da imam te pa ako bude trebalo cu to staviti na pelenu. 

kaktusica
    29. Veljača 2020. 14:25

Lola ne moras se brinuti oko streptokoka, to nije onaj iz crijeva koji prijedje u rodnicu ili urin. Eventualno te moze zaraziti upalom grla, nosa i sl. , prati situaciju a ne mora ti biti nista.
    I ja sam sretna vidjeti vase pozitivne komentare oko cijepljenja, ni smo pretprosle godine imali onu situaciju s ospicama u Du, svi se sjecate, to je bila luda kuca, more djece nije bilo cijepljeno, katastrofa..  Najvise smo fasovale mi koje smo bile na prvoj fronti pa kad je necijepljenima bio zabranjen dolazak mozete i zamisliti sto su nam sve izgovarali. Ja sam tad sreca u nesreci zavrsila na bolovanju pa nisam.slusala vrijedjanja roditelja ali mi smo jasno dobile naputke a roditelji su skoro pa upotrijebili silu da ostave djecu u vrticu. Sad se situacija malo smirila, postrozili su to jer prije je svatko mogao dobiti odgodu, zato i jesmo bili zupanija s najmanjom stopom procjepljenosti.
    Ja opet proljev,  pa za poludit vise 😔

Trudy
    29. Veljača 2020. 14:35

Za siroko povijanje, mi smo stavljali obicnu pelenu, pa tetru pa ove zastitne gacice (jer mi se nije jos svedske kupovat). Ali islo bi kao, obicna pelena, tetra pa svedska. A s onim bas pelenama za siroko povijanje, pretpostavljam da ide prvo obicna pa ta druga i to je to

• lola777
    29. Veljača 2020. 15:24

Kaktusica, to sam za streptokok odgovorila Anavo. A ja sam ribica na suhom, nema u mene sexa🙄.
    A jeli uzimas Mg, mozda ti je proljev od njega ako si se predozirala.
    Bolovi u ledjima, stidnoj kosti i preponi, mene bas dosta smetaju i imam s tim problem.Povremeno se prepadnem da nije otvaranje, ne daj Boze.Ima li koja s tim problema? Ja sam sad 28 tj. 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

kaktusica
    29. Veljača 2020. 15:41

Lola a plavusa kakva jesam, pa makar s izrastom do usiju,  skuzila sam kad sam poslala odgovor 😄 A mi ribe na suhom, mozak nam je vec malo sprzen od suse 🐟
    Dora mljac, cevapi! I ja bi ih sad poznjopala u inat proljevu 💩💩

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 16:11

Pozdrav curke!
    Evo mi bili u šetnjici po Jarunu malo, nisam bila tamo 100 godina, puhao je vjetar, al moram priznati da mi je baš godilo malo prošetati... Sad lijepo odmaramo... ☺️ Baš je super dan za izležavanje. 😊
    Što se tiče cjepiva mi smo se oboje složili da smo za cjepljenje. Tako da tu nemamo nikakvih problema u razilaženju mišljenja. I ovo što piše Kaktusica to je bilo strašno u Du, smatram da svatko ima pravo odlučiti za svoje dijete, no što je previše previše je definitivno... A vi odgajateljice ste zaista u groznoj poziciji, seka mu to radi, pa znam... Pa zar gradski vrtići primaju / upisuju djecu koja nisu cjepljena? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 16:13

Mene opet počeli boljeti kao trbušni mišići / cijeli abdominalni dio... Ne kužim što je to? Ima li koja te probleme? Otprilike kao da sam radila trbušnjake pa sam se preforsirala... Možda je najbolje to tako nekako opisati. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.