Kaktusica mislim da je bio moj recept s koromacem. Ajde, ja vec mislila da sam luda jer mi je super bio, muz se skoro ispovracao 😀
Joj, ja imam osjecaj da ce mi cijela utroba ispast. Bas mi je neka nelagoda danas. Mislim da cu ic po malog pa malo u horizontalu 😕
Vrapcic jos maaaalo pa si u 6.mj...joj, i ja stalno gleda kad cu uci u 6.mj...
Solgarove su da vece, ali navikne se😂🤣
💙
Ena mene moj mali bas nisko udara 😂 imam osjecaj kao da je stalno u polozaju da su mu ledja gore kod mog zeluca i da mu noge i ruke vise prema dolje i onda tamo kopa i ruje. Bas me onako skakljika. I onda kad se okrece onda to bas onak momacki osjetim.
A kad me dolje kao tak zazari i zapecne mislim da je to ono sto se stidna kost razdvaja. Sve se razdvaja. SVE!
Upravo identican osjecaj.. Bas se zažari. 🤭 Vec sam i ja pocela umisljat svasta. 😱
Kaktusica mislim da je bio moj recept s koromacem. Ajde, ja vec mislila da sam luda jer mi je super bio, muz se skoro ispovracao 😀
Joj, ja imam osjecaj da ce mi cijela utroba ispast. Bas mi je neka nelagoda danas. Mislim da cu ic po malog pa malo u horizontalu 😕
Meni tako svaki dan bude kad se umorim...dok sam radila od puno sjedenja...sad sam naviknula, ali bila sam se prepala jer nisam znsla zasto taj pritisak
💙
Mrvicak vrapcic hvala cure, narucit cu ih danas, pijem i prenatal od solgara a to su poprilicno velike tablete tako da sam navikla
Tea mene ceka anomaly za 2 tjedna malo manje i par dana nakon toga idem na 4d opet
Ja se nakuhala, bila prosetati do sume sa psima i mislim da cu sad u krpe jer me boli dolje..trebala bi malo vise mirovati
Snoopy hvala ti na savjetu to je super ideja ali ja stavim tu pregradu cisto da psiholoski djeluje na psa a i sin zna ponekad mjesecariti pa da mu taj karton ne smeta. Ma, kod mene ludilo 🙄 Ne kuzim zasto nam pisa po kuci jer se ide triput setati, nema nikakve zdravstvene probleme, jednostavno je mali šu..k 😖
Snoopy, znaju radit takve ili slične gluposti kad se osjete zanemareni pa traže pažnju...nema go veze sa zdravljem, toti je čisti dišpet.
Lelibeli lipi ste 🥰
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Trudy savrsen je rizoto, bas kremast i aromatican, al mom alom mesojedu sam morla napraviti i snicle uz to 😄
Rose kod koga ides u bolnicu na anomaly?
Rose uskoro ćeš i ti u 6.mjesec, vrijeme zaista brzo leti 😁
Tea ja sam bila na anomaliju 4.2. I rekla sam samoj sebi da dodatno neću ići na nikakve ukoliko pod bude sve ok s bebom, no tek kasnije sam na uzv sličicama primjetila da mi je radio 3D i 4D očito, jer tako piše na sličicama, no da ti budem iskrena nisam ni znala da sam to oboje obavila u tom velikom uzv-u. Meni to sve isto 🤷♀️🤦♀️😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji